Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Dat de coronacrisis ook de KNHS  flink raakt is duidelijk. Het is dan ook onvermijdelijk dat er binnen de organisatie aanpassingen plaats vinden. Uiteraard worden ook de medewerkers regelmatig bijgepraat over de gevolgen en de te nemen maatregelen. Ook recent was er weer een online voorlichting voor de KNHS medewerkers, een aantal speerpunten delen we hier graag.

Stand van zaken omtrent NHC
De KNHS is gevestigd op het Nationaal Hippisch Centrum en tevens eigenaar van dit mooie complex. Daarmee is de KNHS ook verantwoordelijk voor een goede organisatie van het NHC. Het sluitend exploiteren van het NHC is al langer moeilijk en door het wegvallen van tal van evenementen als gevolg van de coronacrisis op het moment onmogelijk. Naar de toekomst van het NHC wordt dan ook al langer onderzoek gedaan. We kunnen inmiddels meer melden over de voortgang van dit proces. Alle scenario’s zijn bekeken en daar is uit naar voren gekomen dat de meest logische stap is om nogmaals te kijken hoe het NHC het hippische hart van Nederland kan worden c.q. blijven. Waarbij de gebruikers en de eigenaren van vastgoed op het NHC de komende periode gebruiken om samen de mogelijkheden te bestuderen hoe de exploitatie te verbeteren en de traffic naar Ermelo te vergroten. Er moet meer (hippisch) leven in de brouwerij komen.

Bestuur en Ledenraad van de KNHS zullen uiteindelijk beslissen over wat er met het terrein moet gebeuren.
Voor nu is het goed om te weten dat het NRPS de huur van haar accommodatie heeft opgezegd, maar er zijn ook een aantal nieuwe huurders bijgekomen zoals Find by us, Routebureau Veluwe en Wivaldi.

Begroting 2021
Ook aan de begroting van 2021 is heel hard gewerkt. Meer daarover volgt nadat de Ledenraad zich daarover heeft gebogen.
Voor komend jaar is wel al duidelijk dat: de operationele uitvoering van KNHS-evenementen wordt uitbesteed en dat bijvoorbeeld de digitale bijscholingen worden doorgezet.

(Lees hier het gehele KNHS-bericht)

€119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Laatste maanden van dit jaar gratis!
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners