Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Met het oog op de naderende nieuwe ronde van de hengstenselectie voor dressuur- en springpaarden, wordt op aanstaande dinsdagavond 20 oktober een Webinar voor KWPN-leden georganiseerd.

Een ‘Warm Welkom’ op het KWPN-centrum is vanwege het Corona-virus op dit moment helaas niet mogelijk, vandaar dat gekozen is voor een online alternatief in de vorm van een Webinar. Het Webinar wordt om 19.00 uur geopend door Algemeen Directeur Piet Peters. Hij praat u bij over de laatste ontwikkelingen. Het programma vervolgt met een introductie van de sprekers door Hoofd Fokkerijzaken Ralph van Venrooij. Tevens geeft hij een toelichting op de hengstenselectie in de brede zin.

Hengstenkeuringscommissieleden aan het woord
Marian Dorresteijn en Wout-Jan van der Schans  – beiden lid van de hengstenkeuringscommissie - gaan specifieker in op de hengstenselectie van respectievelijk de dressuur- en de springhengsten.  Aan de hand van verschillende stellingen en interactie met de deelnemende kijkers wordt deze online ‘Warm Welkom’ in een ander jasje gestoken. Het Webinar zal namelijk een  interactief karakter hebben waarbij de deelnemers tijdens de avond de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen.

Meld u aan!
Wilt u deelnemen aan het kosteloze Warm Welkom Webinar? Dat kan! Wel heeft u hiervoor een laptop of pc met internetverbinding nodig. Na aanmelding u ontvangt  u de dag van het Webinar een link waarmee u kunt inloggen.
Let op: aanmelden is mogelijk tot dinsdagmiddag 20 oktober 12.00 uur.

U kunt zich aanmelden via dit formulier.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners