Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Met het oog op de naderende nieuwe ronde van de hengstenselectie voor dressuur- en springpaarden, wordt op aanstaande dinsdagavond 20 oktober een Webinar voor KWPN-leden georganiseerd.

Een ‘Warm Welkom’ op het KWPN-centrum is vanwege het Corona-virus op dit moment helaas niet mogelijk, vandaar dat gekozen is voor een online alternatief in de vorm van een Webinar. Het Webinar wordt om 19.00 uur geopend door Algemeen Directeur Piet Peters. Hij praat u bij over de laatste ontwikkelingen. Het programma vervolgt met een introductie van de sprekers door Hoofd Fokkerijzaken Ralph van Venrooij. Tevens geeft hij een toelichting op de hengstenselectie in de brede zin.

Hengstenkeuringscommissieleden aan het woord
Marian Dorresteijn en Wout-Jan van der Schans  – beiden lid van de hengstenkeuringscommissie - gaan specifieker in op de hengstenselectie van respectievelijk de dressuur- en de springhengsten.  Aan de hand van verschillende stellingen en interactie met de deelnemende kijkers wordt deze online ‘Warm Welkom’ in een ander jasje gestoken. Het Webinar zal namelijk een  interactief karakter hebben waarbij de deelnemers tijdens de avond de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen.

Meld u aan!
Wilt u deelnemen aan het kosteloze Warm Welkom Webinar? Dat kan! Wel heeft u hiervoor een laptop of pc met internetverbinding nodig. Na aanmelding u ontvangt  u de dag van het Webinar een link waarmee u kunt inloggen.
Let op: aanmelden is mogelijk tot dinsdagmiddag 20 oktober 12.00 uur.

U kunt zich aanmelden via dit formulier.

€119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Laatste maanden van dit jaar gratis!
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners