Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Sinds vorige week is het wagenpark van onze Official Partner Blom Verkeersschool in Etten-Leur uitgebreid met een splinternieuwe IVECO S-Way. Deze blikvanger wordt ingezet voor de rijlessen en praktijktrainingen Code 95.

"Zodra hij aan kwam rijden kwam iedereen even een kijkje nemen, want wat is hij mooi en wat valt hij op. We wilden graag een blikvanger toevoegen aan ons wagenpark en ik denk dat dat aardig gelukt is", begint Reggy Heijens, directeur van Blom Verkeersschool. "Reclamebeesten uit Etten-Leur heeft een ontwerp gemaakt voor de bestickering van de combinatie. Zij hebben hierbij echt goed gekeken naar de lijnen van de truck. Door hierin te werken met accentkleuren komen deze echt prachtig uit. Dit geeft de truck nog meer allure!"

"Naast het feit dat hij er super mooi uit ziet is hij ook nog eens van alle gemakken voorzien en het rijcomfort is uitstekend! Onze instructeur Jos is dan ook erg trots op zijn nieuwe werkplek." Naast het KWPN zjin wij ook al een aantal jaar Official Partner van de IVECO Driver Academy en bieden wij o.a. de IVECO aflevertraining aan. Hoe fijn is het dat wij nu ook de nieuwste IVECO hebben waar je deze training mee kan volgen?!" 

Blom Verkeersschool is dé opleider voor alle rijbewijzen, chauffeursopleidingen, nascholing code 95 en verkeersveiligheidstrainingen. Met al meer dan 50 jaar ervaring helpen zij iedereen veilig op weg.

Bron: Blom Verkeersschool

 

 

€119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Laatste maanden van dit jaar gratis!
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners