Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Zaterdag 31 oktober staat het eindexamen van de tuigpaardhengsten op de agenda en aansluitend wordt de IBOP voor tuigpaardmerries georganiseerd. De startlijst staat bij het betreffende agenda-item.

Vanwege de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus is publiek niet toegestaan tijdens het eindexamen van de hengsten. U kunt hun verrichtingen wel live volgen via KWPN.tv. Ook de IBOP wordt, vanwege de maatregelen omtrent de corona-uitbraak, zonder publiek verreden.

De IBOP kan – als aanlegtest - binnen de huidige maatregelen worden georganiseerd, echter onder een strikt protocol. Na opgave hebben de geregistreerden van de paarden dit toegestuurd gekregen. Het totaal aantal aanwezige personen wordt beperkt tot de mogelijkheden die de richtlijnen van het RIVM ons bieden. In de huidige omstandigheden zijn dit uitsluitend de geregistreerde, de groom en de rijder. Wij verzoeken hen dringend een mondkapje te dragen, 1,5 meter afstand te bewaren en zich aan alle overige richtlijnen van de overheid te houden.

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners