Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Aanstaande vrijdag 30 oktober hebben de dressuurhengsten hun eindpresentatie, een dag later is het de beurt aan de tuigpaardhengsten. Vanwege de coronamaatregelen is bij beide eindpresentaties geen publiek toegestaan, wel kunt u de hengsten live volgen via KWPN.tv.

Vrijdag start de eindpresentatie van de dressuurhengsten om 9.00 uur. Na twee groepjes volgt de bekendmaking van de uitslag van deze vier hengsten, om te vervolgen met nog drie groepjes van twee hengsten en hun einduitslag. Inmiddels zijn de hengsten met testnr. 32 (For Romance x Lord Leatherdale) en testnr. 42 (Totilas x Krack C) doorverwezen in overleg met de eigenaren naar het voorjaarsonderzoek van 2021. De Nederlandse fokkers en geregistreerden van de hengsten kunnen, onder strikte voorwaarden, aanwezig zijn tijdens de eindpresentatie, verder kan er geen publiek worden toegelaten tot het centrum.

Op zaterdag 31 oktober is dan de beurt aan de tuigpaardhengsten om hun examen te doen. Er zijn momenteel drie hengsten in de race voor goedkeuring. Om 11.00 uur wordt gestart met de hengst Maximiano I&S, vervolgens komen Magnifiek en Macho in de baan. Ook bij deze eindpresentatie kan, buiten de fokkers en de geregistreerden, geen publiek aanwezig zijn.

Beide eindpresentaties zijn zoals gezegd live te volgen via KWPN.tv. Ook worden op een later moment video’s van de goedgekeurde hengsten online geplaatst.

Tijdschema eindpresentatie

Bekijk ook de stand- en actiefoto's

€119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Laatste maanden van dit jaar gratis!
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners