Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het was een spannende barrage zaterdagavond in de 1.60m-Grand Prix van Lexington en het lukte maar twee combinaties om foutloos te blijven. Devin Ryan was met Eddie Blue (Zirocco Blue VDL uit Silvana keur prest van Marlon, fokker J. Honcoop uit Chaam) net iets sneller dan Spencer Smith en Quibelle (v. Quaid I), die pas sinds kort een combinatie zijn en won daarmee ruim 70.000 dollar.

De derde plaats was voor Paul O’Shea met Skara Glen's Machu Picchu (Silverstone uit Verona H ster prest van Matterhorn, fokker J. van der Vegt uit Nijeveen) en de zesde plaats voor Kristen Vanderveen met Bull Run's Risen (Utopie uit Violette elite pref prest sport-spr PROK van Indoctro, fokkers J. Regterschot uit Heerde en A. den Hartog uit Amsterdam), die beiden met vier strafpunten aan de finish van de barrage kwam.

Keenan en Fasther
Lillie Keenan plaatste zich met Bas Moerings Fasther (Vigo d’Arsouilles uit Blisther keur prest van Farmer, fokker G.J.A. Moerings uit Roosendaal) net niet voor de barrage. Het duo liep één tijdfout op in de basisomloop en eindigde daarmee op de achtste plek. 

De tiende plaats was voor Danile Bluman met Gemma W (Luidam uit Britt W vb van Unaniem, fokker A. Waldman uit Putten) en de elfde plaats voor Hilary Mc Nerny met Captain Cooper (Namelus R uit V.Zarah 17 stb prest van Corland, fokker Haras Cooper uit Sao Paulo). Zij noteerden allebei vier strafpunten.

Uitslag

Bron: Horses, bew. KWPN
Foto Eddie Blue: Dirk Caremans

€122,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners