Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Sinds vandaag is de KWPN-website verbeterd qua gebruikersgemak, vindbaarheid en ledenservice. Onder meer KWPN.tv is nu eenvoudig en snel te bereiken.

Op de homepage (startpagina KWPN.nl) van onze website zijn nu tal van veelgebruikte diensten bijeengebracht. De livestreams van onze evenementen zijn in het vervolg direct op KWPN.nl zichtbaar, evenals een aantal uitgelichte video’s. Zo vindt u vandaag op onze homepage de kersverse vlog over de hengstenselectie en de video’s van de recent ingeschreven dressuurhengsten. Bovenin het hoofdmenu vindt u ook een knop om direct naar KWPN.tv te gaan. Bent u ingelogd op de KWPN-website, dan hoeft u dat niet nogmaals te doen om de video’s van KWPN.tv te bekijken.

Database openbaar voor iedereen
Ook is de KWPN Database vanaf heden geheel openbaar gesteld, daardoor zijn alle onderdelen die aanwezig zijn bij een paard (zoals nakomelingen, prestaties moederlijn en het genetisch profiel) nu voor iedereen te bekijken, zonder in te loggen. Al deze informatie is geverifieerd en dus betrouwbaar, en draagt bij aan de promotie van het KWPN-paard. KWPN-directeur Piet Peters: “De KWPN Database is al een van de best bezochte onderdelen van de KWPN-website, maar de meeste informatie was uitsluitend te zien voor KWPN-leden. Met het openstellen van de KWPN Database willen we het gebruik verder stimuleren.” KWPN Marktplaats gaat verder onder de naam ‘KWPN Horses for Sale’ en is ook op een aantal punten verbeterd, zo is het o.a. mogelijk om een advertentie te verlengen na 3 maanden en de nieuwste advertenties zijn zichtbaar op de startpagina van KWPN.nl.

Gebruikersgemak
KWPN-directeur Piet Peters vervolgt: “De KWPN-website biedt een schat aan waardevolle informatie voor onze leden én overige belangstellenden. Gebruikersgemak staat hoog in het vaandel, en dat heeft er toe geleid dat er voor de komende maanden nog meer op de planning staat. Zo wordt binnenkort de homepage vernieuwd. De meest bezochte en belangrijkste pagina’s van de website krijgen daarin meer aandacht. Ook wordt het fokkersportaal ontwikkeld waar o.a. de paarden en fokproducten van een lid getoond worden, maar ook bijvoorbeeld de paarden die te koop staan en uitgelichte paarden krijgen hier ruimte. Ook werken we hard aan een hengstenadviesprogramma om leden te helpen bij hun hengstenkeuze, op basis van fokwaarden en de beschikbare informatie uit de KWPN Database.”

€119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Laatste maanden van dit jaar gratis!
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners