Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Vandaag is Nieuwsbrief Flevoland november 2020 verstuurd. Een korte nieuwsbrief met de uitnodiging voor de online Najaarsledenvergadering, die op 30 november a.s. gehouden zal worden.

Mocht u de nieuwsbrief niet ontvangen hebben, terwijl u wel lid bent van regio Flevoland, lees dan onderstaande opmerking eens door.

Het kan zijn dat uw emailadres weliswaar bekend is bij het KWPN, maar dat in het systeem staat dat u geen mail/nieuwsbrief wilt ontvangen.

Vanuit Flevoland wordt u niet bestookt met mail en/of nieuwsbrieven, maar we gebruiken dit medium wel om u op de hoogte te stellen van activiteiten en de Ledenvergaderingen.

 

Op de KWPNsite, in mijnKWPN onder het kopje Mijn Gegevens ziet u Mijn gegevens wijzigen; onderaan de pagina (even door scrollen naar onder dus) vindt u onder Aanvullende gegevens dan een vakje voor Nieuwsbrief /E-mails ontvangen.  

Als u hierop klikt en daardoor een vinkje verschijnt ontvangt u in het vervolg ook onze nieuwsbrieven.

Mocht u bewust gekozen hebben de mailing en/of nieuwsbrieven niet te willen ontvangen, dan vinden wij dat jammer, maar dan kunt u deze informatie als niet geschreven beschouwen. 

Mocht u het vakje alsnog aanvinken dan ontvangt u dus onze volgende nieuwsbrief/brieven. 

Mochten er geinteresseerden zijn, die geen lid zijn van regio Flevoland, maar toch graag onze Nieuwsbrief willen ontvangen, geef dan u emailadres door via jdewit@solcon.nl, dan zorgen wij er voor dat u in ons bestand wordt opgenomen.

Hieronder vindt u de link naar de nieuwsbrief van november:

/Default.aspx?Id=24926

 

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners