Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Op 25 november 2020 vond de Algemene Leden Vergadering plaats van KWPN Regio Noord-Brabant, via een ZOOM-meeting. Er hadden zich voor deze avond 48 leden aangemeld.

Voorzitter de heer Willem Goesten presenteerde het KWPN Strategisch plan en Jaarplan van de Ledenraad. Daarnaast volgde een presentatie met betrekking tot de KWPN concept begroting 2021. De heer T. Kops presenteerde het financiële gedeelte van KWPN Regio Noord-Brabant en vanuit de kascommissie werd er een toelichting gegeven door de heer J. van de Broek.

De heer K. Poppelaars gaf een presentatie vanuit de Fokkerijraad. Hierna volgde een korte terugblik op het keuringsseizoen 2020 met een toelichting door de heer T. Hoefs.

Huldigingen:
In de vergadering werden de Brabantse Fokkers van het jaar 2019 genoemd die later dit jaar gehuldigd gaan worden door leden van betreffende afdelingen.

Aansluitend werden het beste 3-jarige dressuurpaard en het beste 3-jarige springpaard van het keuringsseizoen 2020 genoemd. Op een later tijdstip zal de feitelijke huldiging plaatsvinden. Het gaat om de paarden:

* MAC FLURRY V: GRANDORADO TN MV: MERMUS R M: ZERSANTE Elite, IBOP-(spr), Sport-(spr),  PROK FOK./GER.: J. LIEBREGTS, VESSEM

* MARZANNE GLN V: DREAM BOY MV: BURGGRAAF M: FAME GLN D-OC  FOK./GER.: G.A.E M. VAN DER LINDEN, VLIERDEN

We hopen in 2021 weer fysiek een vergadering te kunnen organiseren voor onze leden, zodat we weer echt met elkaar kunnen in gesprek kunnen gaan. Een online-vergadering heeft zeker niet onze voorkeur, maar door een groot aantal leden werd deze avond als zeer positief ervaren.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, stuur dan een e-mail naar kwpnbrabant@outlook.com

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners