Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Afgelopen weekend kwam Holly Smith aan start met de Memphis-zoon Denver in de 1.50m Grand Prix van de Sunshine Tour.

In het Spaanse Vejer de la Frontera slaagde Holly Smith erin om met Denver (Memphis uit Toscin van Chico’s Boy, fokker M.G. & A.A. Woertman uit Harbrinkhoek) de eerste plaats in beslag te nemen in de Grand Prix over 1.50m. Denver is recent nog uitgeroepen tot het beste springpaard van de wereld aan de hand van de WBFSH ranking. In dezelfde rubriek plaatste de KWPN'er Cristello (Numero Uno uit keur preferent prestatie sport-spr Volstelle van Voltaire, fokker W.F. J. Wigink-Markvoort uit Schalkhaar) zich ook voor het podium, waarbij hij met Denis Lynch de derde plaats in nam.

Geplaatste KWPN’ers
Op donderdagmiddag werd de KWPN’er Farah (Arezzo VDL uit Assa van Concorde, fokker MW.A. en W. Wolters uit Groningen) eerste in de 1.45m-rubriek, gereden door Rodrigo Giesteira Almeida. Vrijdag werd er eveneens een 1.45m-rubriek verreden. Hierin werd de eerste plaats gewonnen door Laura Renwick met Dublin V (Vigaro uit Sarina van Calvados, fokker De Radstake B.V. uit Heelweg).

In de 1.45m Grand Prix van zondag werd de derde plaats ingenomen door Expert (Tangelo van de Zuuthoeve uit ster pref prest PROK Virginity van Mermus R, fokker H. de Roover uit Strijbeek) gereden door Bart Bles.

Bekijk de resultaten hier.

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners