Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De eerste bezichtiging is in volle gang. Publiek is helaas niet toegestaan, maar niemand hoeft iets te missen door de gratis livestream. Vanaf morgen geldt landelijk een mondkapjesplicht, dat geldt ook voor iedereen die op het KWPN-centrum aanwezig is. Hierop wordt gehandhaafd.

Ook de voorbrengers en aanjagers dienen een mondkapje op te hebben. Mocht een van de geregistreerden (tijdelijk) plaatsnemen op de tribune, mag deze zijn of haar mondkapje dan af doen, bij het opstaan en verplaatsen dient degene het mondkapje weer op te doen.

De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Wie de regel niet naleeft, riskeert een boete van 95 euro. Een mondkapje moet de neus en mond volledig bedekken en het moet ontworpen zijn om de verspreiding van virussen tegen te gaan.

Wilt u niets missen van de eerste bezichtiging? Volg dan de livestream op de homepage van de KWPN-website. Voor alle deelnemende paarden, nieuwsberichten, catalogus, foto’s en meer gaat u naar de speciale overzichtspagina.

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners