Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Denis Lynch moest al vroeg van start in de laatste internationale rubriek op de open Duitse kampioenschappen voor springruiters. Met zijn KWPN'er GC Chopin's Bushi (v. Contendro II) scheerde de Ier over het 1.55m parcours alsof er niets stond. Zijn tijd van 64,02 seconden kwam niet meer in gevaar zodat de hoofdprijs naar Ierland ging.

Er was een zwaar parcours van 1,55m neergezet door de parcoursbouwer. De Tabel A direct op tijd was meteen de tweede kwalificatieproef voor het Duitse kampioenschap.

‘Heel intelligent’
Als elfde starter zette Denis Lynch de toptijd van 64,02 seconden neer. De veertienjarige Contendro II-zoon (uit Ushi stb van Nairobi, fokker gebr. van der Steen uit Esch) was super voorzichtig en leek geen enkele moeite met het parcours te hebben. “Hij is voorzichtig en heel intelligent”, prees Lynch zijn GC Chopin’s Bushi. “Thuis spring ik heel weinig met hem, we trainen vooral op fitheid.”

GC Chopin's Bushi is tevens genomineerd voor KWPN Horse of the Year 2020. Net zoals vorig jaar kunt u meestemmen op uw favoriet. Stem hier!

Uitslag

Bron: Horses, bew. KWPN
Foto GC Chopin's Bushi: Dirk Caremans

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners