Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het KWPN biedt sinds vorig jaar de mogelijkheid voor het trainen, en in opdracht van de fokker, verkopen van jonge KWPN paarden. Op dit moment zijn er weer enkele stallen beschikbaar.

In 2019 is het KWPN gestart op het centrum met de verkoop van jonge paarden. Hierdoor ondersteunt het KWPN de leden op het gebied van afzetbevordering.

Wim Versteeg: “Het team medewerkers op het KWPN-centrum is volledig ingericht op het zadelmak maken en trainen van jonge dressuur- en springpaarden. De eigenaren stallen hun paarden voor, in beginsel, twee maanden op het KWPN-centrum. Na twee maanden kunnen ze besluiten om het paard op te halen, verder door te laten trainen of voor verkoop aan te bieden waarbij het KWPN graag bemiddelt. De paarden moeten bij bemiddeling voor verkoop volledig klinisch en röntgenologisch gekeurd zijn. Heeft u één of meerdere jonge merries of ruinen die aan hun sportcarrière moeten beginnen, meld deze dan aan bij het Salesteam, salespromotion@kwpn.nl  of voor nadere informatie kunt u bellen met Wim Versteeg, telefoon 06-54201800

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners