Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Als KWPN-lid krijgt u 15% korting op de online longeertraining van Lammert Haanstra. Een leerzame bezigheid tijdens de laatste weken van dit jaar!

Om korting te krijgen gaat u naar de website van Lammert Haanstra. Hier vult u het contactformulier in met daarbij uw KWPN-lidnummer. Vervolgens ontvangt u van Lammert Haanstra een unieke kortingscode. Lammert Haanstra biedt drie online trainingen aan waarvoor u de korting kunt aanvragen. 

"De manier waarop u longeert is zeer bepalend voor een optimale presentatie van uw paard. Algemene paardenkennis heeft u ongetwijfeld genoeg, maar in combinatie met wat verdieping in de kunst van het longeren zou u heel wat winst kunnen behalen. U zou de natuurlijke aanleg van de bewegingen van uw paard veel beter vanuit rust en vakmanschap kunnen presenteren", aldus Haanstra. Meer informatie over de trainingen leest u hier

Op 12 januari 2021 staat het longeren voor de dressuurhengsten op de agenda. Om u een goed beeld te geven van wat de hengstenkeuringscommissie hier van u en uw hengst verwacht heeft het KWPN een instructievideo gemaakt.

Benieuwd welk ledenvoordeel KWPN-leden nog meer ontvangen? Bekijk dan de ledenvoordeelpagina

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners