Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het einde van het jaar is in zicht, een reden om de top 10 best bekeken KWPN.tv-items onder de aandacht te brengen. Vooral dit jaar was KWPN.tv een goede bron van informatie met de optie om alles terug te kunnen kijken van reportages tot livestreams.

Het allerbest bekeken item van het jaar 2020 is de Living Legend Painted Black. In deze aflevering van de serie ''Living Legend'' reisden wij af naar Stoeterij van Olst, waar de hengst tot in lengte van dagen blijft staan als het aan Van Olst ligt.

Ook Living Legend Heartbreaker heeft indruk gemaakt op de kijker en belandt op een tweede plaats. In deze aflevering zien we de legendarische en preferente Heartbreaker op 30-jarige leeftijd nog steeds in blakende gezondheid.

In de serie "Het Meesterwerk" gaat KWPN.tv langs bij de ervaren fokkers en professionals om alle kneepjes van het vak te leren, zo ook bij Ad van den Tillaart. Deze aflevering is in het jaar 2020 goed voor een derde plaats.

Een populaire serie zo te zien. Ook de Living Legend Indoctro is nog nipt in de top 5 beland. In deze aflevering nemen we een kijkje bij deze stempelhengst. Indoctro heeft naam gemaakt als dé producent van uitstekende springpaarden. Meerdere nakomelingen van de preferente hengst presteren in de sport met succes op het allerhoogste niveau! 

Van de serie KWPN Ontmoet is de vijfde plaats voor KWPN Ontmoet - Marcel Ritsma. Als paardentrainer en fokker heeft hij inmiddels al meerdere successen geboekt en houdt hij zich op zijn stal in Wijnjewoude bezig met het fokken van het tuigpaard van de toekomst. 

Dit jaar is er een nieuwe serie toegevoegd aan KWPN.tv, namelijk "de week van". Dit is een vlogserie van het KWPN in coronatijd waarin er mee gekeken wordt in de week van fokkers tot dierenartsen maar ook ruiters en zelfs de eerste bezichtigingen. De zesde plaats is goed voor Vlog 7 waarin we meekijken in de week van Renate van Uytert-Van Vliet, Jasper van der Waaij, Piet Peters en Leontine ter Harmsel-Zanderink.

Op de zevende plaats eindigt KWPN Ontmoet - de bereden politie. In deze KWPN Ontmoet gaat Charlotte Dekker langs bij een training van de politiepaarden in Nunspeet.

Hoe bereid je je voor op de Pavo Cup? Dat was te zien in de KWPN Ontmoet - Pavo Cup waarin we op bezoek zijn bij Stal Witte en laten Madeleine en Franka aan KWPN.tv zien hoe je je het beste voorbereidt op de Pavo Cup.

Zeker in een jaar zoals deze zijn wij blij met onze Offical Partners. Een van onze Official Partners is Anemone Horse Trucks. Zij krijgen een mooie negende plaats met hun informatieve video "Anemonde Horse Trucks legt uit - Hoe vervoer je veilig je paard?".

De top 10 van 2020 ronden wij af met een vragenminuutje. In dit vragenminuutje wordt de vraag "Hoe voer ik mijn drachtige of lacterende merrie?" beantwoord.

Deze of andere video's gemist? Kijk ze terug op KWPN.tv!

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners