Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Nog tot en met 31 december kan er worden gestemd voor de titel KWPN Horse of the Year. Dit jaar wordt er voor het eerst een dressuurpaard én een springpaard verkozen en is er een aparte verkiezing voor de Geldersen.

Wie wordt de opvolger van Johnson TN? In de dressuurrichting zijn voormalig wereldkampioen Glamourdale, NK brons-winnaar Desperado N.O.P. en de constant goed scorende Zaïre-E (v.Son de Niro) genomineerd voor de prestigieuze titel. De KWPN-goedgekeurde hengst Glamourdale (v.Lord Leatherdale) gaat met 1.231 stemmen momenteel aan de leiding, al blijkt ook zijn collega-hengst Desperado (v.Vivaldi) veel fans te hebben. De komende drie dagen kan er nog veel gebeuren in de rangschikking.

Strijd tussen GP-winnaars
Dat geldt ook voor bij de springpaarden, waar de Grote Prijzen-winnaar Dana Blue (v.Mr.Blue) van Maikel van der Vleuten voorlopig aan de leiding gaat. Het verschil tussen haar en de andere genomineerden Cristello (v.Numero Uno) en GC Chopin’s Bushi (v.Contendro II), die beide verdienstelijk met Denis Lynch presteren, is klein dus stem nu mee op je favoriet om hem of haar te verzekeren van de titel KWPN Horse of the Year!

Gelderse paarden
De Gelderse paarden hebben dit jaar hun eigen verkiezing om de titel KWPN Gelders Paard van het Jaar. Kampioenshengst Independent Little Me (v.Uno Don Diego) gaat hierin met 335 stemmen aan de leiding, waarmee hij op dit moment zo’n 200 stemmen meer heeft dan Dandy Jane (v.Special D). Ook de Ginus-dochter Gasarona is nog volop in de race voor de titel, waarvan de winnaar tijdens de KWPN Hengstenkeuring in Ermelo bekend zal worden gemaakt. 

Lees hier alles over de genomineerden en breng je stem uit!

JS voor KWPN


 

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners