Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het KWPN biedt sinds vorig jaar de mogelijkheid voor het zadelmak maken, trainen en de bemiddeling bij verkoop van jonge KWPN-paarden.

Wim Versteeg: “Met deze service willen wij met name die leden ondersteunen die zelf niet in de gelegenheid zijn om hun jonge paarden onder het zadel te testen. Onder het zadel zie je nu eenmaal duidelijker hoe hun natuurlijke aanleg is en daardoor kan het een duidelijke meerwaarde, zowel in waarde- als informatie voor de eigenaar opleveren.

Ons team medewerkers op het KWPN-centrum is gespecialiseerd in het zadelmak maken en trainen van jonge dressuur- en springpaarden. Alle activiteiten op ons KWPN centrum zijn immers georiënteerd op het jonge sportpaard.

De eigenaren brengen hun paarden in principe voor twee maanden op het KWPN-centrum. Nadat het paard zadelmak is gemaakt en, bij de springpaarden, de eerste sprongen onder het zadel zijn gemaakt wordt met de eigenaar overlegd hoe het vervolgtraject zal worden.

De paarden moeten bij deze verkoop ondersteuning wel volledig klinisch en röntgenologisch zijn gekeurd èn moeten correct zijn gevaccineerd tegen influenza en rhinopneunomie.

Heeft u één of meerdere jonge merries, ruinen of hengsten die aan hun sportcarrière moeten beginnen, meld deze dan aan bij het Salesteam, salespromotion@kwpn.nl of bel voor nadere informatie met Wim Versteeg, telefoon 06-54201800

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners