Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Net als eergisteren, stond er vandaag weer een IBOP op het programma op het KWPN-centrum in Ermelo. Vijf dressuurmerries namen deel, waarvan er drie slaagden.

Het was geen dag van grote aantallen en uitschieters. “We hadden meer merries op de lijst staan maar kregen een aantal afmeldingen en ook vandaag vielen er merries af. Maar we zijn blij dat we dit kunnen doen en alles is super georganiseerd in Ermelo: we voldoen aan alle Corona-maatregelen”, vertelt Floor Droge. “Met name voor de eigenaren van drachtige merries is het fijn dat de IBOP’s toch door kunnen gaan in deze tijd. Dat zal wel zeker ook hebben meegespeeld bij de afmeldingen, soms krijgt een merrie het toch te zwaar in de laatste weken voorafgaand aan de IBOP en dan is het weinig zinvol om deel te nemen. Het was een korte dag vandaag en er waren geen uitschieters maar het is mooi dat we weer een paar merries hebben kunnen laten slagen. Dan is voor hen het IBOP-predicaat in elk geval in the pocket!” Twee merries slaagden met 76,5 punten.

Voor IBOP's geldt het volgende: De ‘Tijdelijke regeling maatregelen covid-19’ stelt dat groepsverbanden boven dertig personen die noodzakelijk zijn voor de continuering van de dagelijkse werkzaamheden van instellingen, bedrijven en andere organisaties zijn uitgesloten van het verbod om in besloten binnenruimten zich op te houden in groepsverband met meer dan dertig personen per zelfstandige ruimte (artikel 3.2 lid 2f). Dit onderschrijft dat activiteiten in het belang van stamboeken en die statutair zijn vastgelegd als activiteiten van stamboeken - zoals de beoordeling van paarden middels keuringen en aanlegtesten - doorgang kunnen vinden. Het deelnemersveld van de IBOP's in Ermelo is samengesteld uit reeds eerder aangemelde combinaties vanuit de regio's.

Uitslag

JS voor KWPN / Archieffoto

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners