Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Agaath Timmerman nieuwe Secretaris KWPN regio Groningen.
In onderstaand bericht stelt zij zich graag aan u voor! 

Mijn naam is Agaath Timmerman en sinds januari van dit jaar mag ik mij de nieuwe secretaris van KWPN regio Groningen noemen. Een mooie en vernieuwende uitdaging, na hiervoor met veel plezier de agrarische jongeren van Groningen (GrAJK) te hebben vertegenwoordigd. 

Mijn vriend en ik runnen samen een melkveebedrijf in Overschild. Dit is mijn fulltime job en ik ben dan ook een trotse boerin. Maar daarnaast heb ik nog een passie. En dat is de paardenfokkerij. Deze passie is door mijn vader gekomen. Hij heeft zijn leven lang met paarden gewerkt en is uiteindelijk door de interesse van mijn oudste zus dressuurpaarden gaan fokken (allen op de foto tijdens de veulenkeuring in Tolbert, ik sta links).

Toen ik 19 jaar was heb ik samen met mijn vader mijn eerste fokmerrie gekocht, Nadinda (v. Goodtimes). Zij is toevallig in de provincie Groningen gefokt. Zij heeft mij al veel gebracht, waaronder Grand Prix en Olympiade merrie Badinda Altena (v. Tolando) en Hilton Altena (v. Valdez) die inmiddels Lichte Tour loopt. Altena is onze fokkerij naam, vernoemd naar de boerderij in Moordrecht (Z-H) waar ik geboren en getogen  ben en welke al generaties in de familie is. Ook al woon ik nu alweer bijna negen jaar in Overschild, wij blijven gezamenlijk op kleine schaal dressuurpaarden fokken onder de naam Altena Horses.

Keuringen vind ik belangrijk, maar ook mooi en informatief. Hier ben ik dan ook graag te vinden als deelnemer of bezoeker. En vanaf dit jaar hoop ik u als secretaris te mogen ontmoeten op een keuring, IBOP, vergadering of andere activiteit welke ik samen met het bestuur van KWPN regio Groningen en/of de fokverenigingen mag gaan organiseren. Hopelijk tot dan!

Agaath Timmerman

Contactgegevens:
Tel.nr: 06-13422400
email: kwpnregiogroningen@gmail.com


€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners