Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Young Jumping Foal Sale

Nakomelingen van jonge springhengsten tijdens de KWPN Kampioenschappen in Ermelo.

Young Jumping Foal Sale

Ter promotie van het gebruik van jonge springhengsten in de fokkerij is in 2018 de KWPN Young Jumping Foal Sale in het leven geroepen. Nakomelingen van goedgekeurde KWPN-springhengsten waarvan de oudste nakomelingen 3 jaar oud worden komen hiervoor in aanmerking. Het is belangrijk dat jonge hengsten kansen krijgen in de fokkerij en interessante merries mogen bedienen, om dat te ondersteunen is het selectiecriteria gesteld dat de merrie zelf minimaal op 1.30m-niveau heeft gesprongen of over het prestatiepredicaat dient te beschikken.

Locatie & datum

De afgelopen twee jaar heeft de Young Jumping Foal Sale plaats gevonden op de finaledag van de Blom Cup tijdens de KWPN Kampioenschappen. Het programma van de KWPN Kampioenschappen 2020 is nog niet bekend. De locatie is:

KWPN-centrum
De Beek 109
3852 PL Ermelo
Route

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de Young Jumping Foal Sale bedraagt 150 euro. Daarbij inbegrepen zit de foto- en videodag en de beoordeling van de KWPN-inspecteur en veterinair.

 

Resultaten

KWPN Kampioenschappen

De KWPN Kampioenschappen vormen het erepodium van de KWPN-fokkerij, een week vol sport én fokkerij! Maak kennis met het allerbeste dat het KWPN ieder seizoen te bieden heeft: de mooiste veulens, indrukwekkende tuigpaarden, de beste merries en de toptalenten in de dressuur- en springsport.

Meer informatie
€122,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners