Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Gister was de tweede competitiewedstrijd van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie dressuur. Na de twee competitiewedstrijden is de tussenstand opgemaakt. Welke hengsten hebben het best gepresteerd over deze eerste twee wedstrijden?

Enkel in de klasse M kwam er ditmaal een andere winnaar uit de bus dan in de eerste competitiewedstrijd. Het is een nek-aan-nek race tussen de hengsten Johnny Depp (v.Bordeaux) en Jameson RS2 (v. Blue Hors Zack). Waar Johnny Depp in Kronenberg naar de winst liep, deed Jameson RS2 dit in Ermelo. Wanneer de totale punten worden opgeteld in de tussenstand gaat Jameson RS2 met slechts één punt verschil aan kop.

Klasse L
In de klasse L wist GLOCK’s Taminiau (v.GLOCK’s Toto Jr.) met Hans Peter Minderhoud zijn koppositie vast te houden en neemt hiermee ook de leiding in het tussenklassement. Met twee punten achterstand volgt Kjento (v.Negro), die met Charlotte Fry in Kronenberg op een tweede plaats eindigde en in Ermelo hetzelfde aantal punten wist te halen als GLOCK’s Taminiau en GLOCK’s King Karim. Deze GLOCK’s King Karim (v.GLOCK’s Toto Jr.), tevens door Hans Peter Minderhoud gereden, staat in het tussenklassement op de derde plaats.

Klasse Z/ZZ-Z
Bart Veeze reed met Imposantos (v.Wynton) tweemaal naar de winst en neemt hiermee ruimschoots de leiding in het tussenklassement. In Style (v.Eye Catcher) eindigde in de competitiewedstrijden met Renate van Uytert - van Vliet tweemaal achter Imposantos op een tweede plaats, en neemt deze positie dan ook in het tussenklassement.

Wilt u meer weten over de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur en/of de Blom Hengstencompetitie Springen, of de deelnemende hengsten, starlijsten, uitslagen en tussenstanden bekijken? Wij hebben voor de Hengstencompetitie een speciale overzichtspagina gemaakt.

Foto: DigiShots / Leanjo de Koster

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners