Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

KWPN Online Broodmare & Embryo Auction

Online veiling voor drachtige merries en embryo's. 16 - 23 november 2020

KWPN Online Broodmare & Embryo Auction

Tijdens de Online Veulenveilingen zijn reeds enkele fokmerries verkocht en dat is ook bij de KWPN-fokker niet onopgemerkt gebleven. Met regelmaat werd de vraag gesteld of een online veiling voor meerdere fokmerries op kan worden gezet. En zo is deze nieuwe veiling geboren. Voorwaarde is dat de merries dragend zijn van een interessante hengst én dat zij zelf genetisch goed in elkaar steken. Daarnaast wordt de veilingcollectie aangevuld met enkele genetisch zeer interessante embryo’s. Afgelopen zomer werden er al twee embryo’s succesvol online verkocht en blijken een hele mooie toevoeging aan de online veilingen.

Data

De tweede editie gaat plaatsvinden van 16 - 23 november. Het bieden start op vrijdag 21 november. Meer informatie leest u hier.

Goed merriemateriaal is het uitgangspunt

De vooruitstrevende fokker én de nieuwe generatie fokkers, beseft zich heel goed dat zij met goed merriemateriaal moeten starten. Daarnaast zijn er verschillende KWPN-leden die fokken met merries uit bewezen merriestammen, maar willen inkrimpen in verband met hun leeftijd of overcompleet zijn. Dit vraag en aanbod brengen wij graag samen.

Eerste editie een succes

De eerste editie die begin februari onder hamer is gegaan was een groot succes. Veel paarden zijn naar het buitenland verkocht, maar ook zijn enkele interessante merries in Nederlandse handen gebleven. Voor het gehele resultaat:
Resultaat 2020

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de Online Broodmare & Embryo Auction bedraagt 150 euro. Daarbij inbegrepen foto- en videodag in Ermelo.

€119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Laatste maanden van dit jaar gratis!
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners