Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

KWPN-ledenvoordeel

Het KWPN-lidmaatschap biedt u, naast de voordelen van het lidmaatschap, verschillende extra ledenvoordelen. Een aantal daarvan worden aangeboden door onze Official Partners:

Voordeel bij KWPN-Partners

   

Korting op uw aankoop bij Knegt

Sinds januari 2020 is Knegt aangesloten als Official Partner van het KWPN. Als KWPN-lid kunt u profiteren van 5% korting op alle aankopen bij Knegt.

Naar de website

KWPN Insurance

KWPN leden kunnen met voordeel hun paarden verzekeren bij Xcellent Horse Insurance. Hiervoor is de speciale KWPN Insurance in het leven geroepen; op maat gemaakt en met korting voor KWPN-leden. Niet alleen uw sportpaarden, maar ook uw jonge hengsten en fokmerries zijn met dit pakket verzekerd.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar de KWPN Insurance module en vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte. 

De KWPN Insurance van Xcellent Horse Insurance: De moeite waard voor iedere fokker!

Lees meer

Korting op een rijbewijs bij Blom Verkeersschool

Haal uw rijbewijs bij BLOM! Blom is al 50 jaar de grootste rijschool van Brabant en verzorgt rijlessen door heel Nederland. De rijlessen worden verzorgd door ervaren en speciaal opgeleide rij-instructeurs. KWPN-leden krijgen bij onze Official Partner Verkeersschool Blom korting op de opleidingen voor de volgende rijbewijzen:

 • Rijbewijs BE: korting € 45,-
 • Rijbewijs C: korting € 200,-
 • Rijbewijs C1 met of zonder vakbekwaamheid: korting € 100,-
 • Rijbewijs CE: korting € 100,-
 • Code 95 compleet pakket (ook E-learning): korting € 50,-

Kruis op het aanmeldformulier het vakje ‘Lid KWPN’ aan en vul uw lidnnummer in onder de kandidaatgegevens, om van dit ledenvoordeel te profiteren.

Naar de website

Korting op het huren van een 2-paards auto bij Anemone Horse Trucks

Bent u op zoek naar een veilige 2-paards auto om uw paard mee te vervoeren naar een IBOP, EPTM, keuring of wedstrijd? Als mobiliteitspartner van het KWPN ondersteunt Anemone Horse Trucks u graag in comfortabel en veilig transport. Als KWPN-lid krijgt u maar liefst 10% korting op het verhuurtarief van een 2-paards auto voor één dag! Verder kunt u sparen voor een prachtige Anemone Horse Trucks zadeldek of fleecedeken. Wanneer u 5x een paardenauto bij ons huurt ontvangt u eenmalig een zadeldek. Wanneer u 10x een paardenauto bij ons huurt ontvangt u eenmalig een fleecedeken cadeau! Vermeld bij het huren van een paardenauto uw KWPN-lidnummer.
Anemone Horse Trucks, your mobility partner in the equestrian world.

Naar de website

KWPN-ledenvoordeel

  

Korting op (online) fokadvies

KWPN-leden krijgen korting op fokadvies in Ermelo én online!

Fokadvies in Ermelo (incl. btw):

 • KWPN-leden: € 47,50
 • Niet KWPN-leden: €71,50

Online fokadvies (incl. btw):

 • KWPN-leden: €29,75
 • Niet KWPN-leden: € 53,50
Meer informatie

Korting op het boek 'Het-KWPN-paard'

Versie 2019

Het KWPN heeft recent dit boek geheel geupdate, een "must have" voor iedere liefhebber van het KWPN-paard. Aan de orde komen onder meer het hedendaagse fokdoel, het belang van een uniforme keuringsstandaard, het verschil tussen constateren en waarderen en het nut en de noodzaak van het zogeheten ‘lineair scoreformulier’.

Het boek neemt de lezer stap voor stap mee door de complete scoreformulieren en behandelt alle kenmerken, die van invloed kunnen zijn op het sportpotentieel van het KWPN-paard: van rompmodel tot omvang van het beenwerk en van de ruimte in de stap tot de mate van voorzichtigheid bij het vrijspringen bij springpaarden. Het boek is voorzien van gedetailleerde illustraties en bevat praktische links naar videobeelden van de bewegingskenmerken vrijbewegen en vrijspringen. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over het nut en de noodzaak van het beoordelen van onze paarden.

Het boek kost €19,95 voor KWPN-leden (€24,50 voor niet-leden).

Bestel het boek nu

Paard overschrijven

U heeft een KWPN-paard gekocht en wilt dit paard graag op naam zetten. Als lid van het KWPN kunt u beide documenten (registratiebewijs én paardenpaspoort) op uw naam laten registreren. De mutatie-/overschrijvingskosten voor KWPN-leden bedragen € 24,75.

Bent u geen lid, dan kunt u uitsluitend het paardenpaspoort op uw naam laten registeren (dus niet het registratiebewijs). De mutatie-/overschrijvingskosten voor niet-KWPN-leden bedragen € 58,75.

Meer informatie

Korting op KWPN pet en muts

De reguliere prijs voor de KWPN pet is € 14,95, KWPN-leden betalen € 9,95 via de KWPN webshop.

De KWPN muts is te bestellen voor € 7,50 en leden kunnen deze voor slechts 5 euro aanschaffen.

Naar KWPN Webshop
€119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

 • Laatste maanden van dit jaar gratis!
 • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
 • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

 • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
 • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners