Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

KWPN Online Veulenveiling

Over de KWPN Online Veulenveiling

Wilt u uw veulen verkopen? Denk dan eens aan de KWPN Online Veulenveiling. Graag helpen wij onze fokkers met de verkoop van hun veulens via deze veilingen. Centraal staat het gemak waarmee u uw veulen(s) te koop aanbiedt, u hoeft slechts één keer met uw veulen van huis de rest regelen wij voor u.

De voorgaande vijf edities lieten zien dat online verkopen in de lift zit én dat er internationale belangstelling is voor deze online veilingen. Ook de editie van 2019 was weer succesvol! Elk jaar bieden wij KWPN-fokkers de mogelijkheid, om via het wereldwijde netwerk van het KWPN, hun veulens op een gemakkelijke en laagdrempelige manier te verkopen.

 

Data foto- en videodagen 2019

Op de foto- en videodag zorgen wij ervoor dat de veulens worden voorgebracht door ervaren voorbrengers en het filmen en fotograferen wordt gedaan door een professionele filmploeg en een ervaren paardenfotograaf. Tevens wordt uw veulen gekeurd door een dierenarts en beoordeeld door een KWPN-inspecteur. Potentiële kopers kunnen informatie over deze beoordelingen opvragen bij de betreffende inspecteur en/of afdeling Sales van het KWPN. Er zijn geen foto- en videodagen meer in 2019.

Biedingen

Om een bod uit te kunnen brengen op uw favoriete veulen(s) moet u zich eerst registreren (gratis) op onze veilingwebsite. Als uw account geactiveerd is, kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op deze veilingwebsite en online bieden op een veulen. Wordt u in de tussentijd overboden, dan ontvangt u hiervan een melding. Ook telefonisch bieden behoort tot de mogelijkheden. 

Heeft u vragen over uw account, het registreren, inloggen of (telefonisch) bieden neem dan contact met ons op via: Rianka Hazeleger, 0341-255511, salespromotion@kwpn.nl

Heeft u hulp nodig bij het transport van uw veulen? BHS helpt u graag verder. Speciaal voor de veulens die gekocht zijn via de KWPN Online Veulenveilingen hanteren zij aantrekkelijke tarieven.

Ga naar de veilingsite

​Veilingvoorwaarden

Zowel verkopers als bieders/kopers worden verondersteld de voorwaarden te kennen. De veilingvoorwaarden 2019 kunt u hier vinden. Het inschrijfgeld bedraagt 150 euro per veulen.

 

Contact

Als u vragen heeft over de KWPN Online Veulenveiling, dan kunt u contact opnemen met het KWPN via e-mail: salespromotion@kwpn.nl of telefoon: 0341-255 511.

Meer veilingen
€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners