Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Gisteravond vond de najaarsledenvergadering plaats van KWPN Regio Overijssel via een Zoom meeting. Voorzitter Leon Diepman verwelkomde circa 25 leden.

Naast de reguliere agenda deed Henk Dirksen een verslag over het Keuringsseizoen 2020 die ondanks de maatregelen succesvol is verlopen. Ook de beide IBOP dagen die vorige week plaats hebben gevonden waren een succes en in 2021 zullen in maart, mei en november weer IBOP dagen plaatsvinden.

Alwin Pleijter deed verslag vanuit de ledenraad en presenteerde het Strategisch plan en de begroting.

Vanuit de Fokkerijraad deed Peter van Wegen verslag en Ralph van Venrooij (inspectie KWPN) vulde hem aan.

Andries van Daalen (voorzitter AB KWPN) vertelde in de meeting iets over de hengstenkeuring die 2 tm 6 februari die, zo het nu lijkt, online plaats zal vinden en verzocht een ieder vrij te nemen en 4 dagen achter de laptop/pc/tv te gaan zitten om deze mooie dagen inmiddels in voorbereiding te volgen.

Ook werd nog even stilgestaan bij de benoeming van de Fokker van jaar 2020 KWPN Regio Overijssel, deze titel ging dit jaar naar Familie Wigink-Markvoort en zij zijn afgelopen maandag verrast bij hun thuis waar Leon Diepman hun de titel uitreikte, een verslag is te lezen in het nieuwsbericht.

Het was een andere setting dan anders maar zeker onder deze omstandigheden een goede. Voorzitter Leon Diepman sprak wel de wens uit volgend jaar weer een vergadering ‘face to face’ te houden en na de vergadering even na te kunnen praten.

Heeft u vragen en/of opmerkingen schroom niet en mail naar kwpnoverijssel@horsespecials.nl dan zal uw vraag/opmerking door de juiste persoon behandeld worden.

 

Foto: gemaakt door Jacky van Tartwijk tijdens de IBOP springdag 4 november 2020

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners