Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Volg het KWPN overal

Facebook

Op Facebook vind je interessante feitjes, hengstennieuws, leuke artikelen uit het KWPN Magazine, af en toe een kijkje achter de schermen, de nieuwste video’s van KWPN.tv en nieuws over onze evenementen. Like onze KWPN-pagina en blijf op de hoogte!

Naar KWPN op Facebook

Instagram

Krijg je geen genoeg van ons? Volg het KWPN dan ook op Instagram! Foto’s en video’s van de jonge hengsten op het KWPN-centrum, niet eerder vertoond fotomateriaal tijdens een fotoshoot voor een artikel in het KWPN Magazine, maar ook een kijkje achter de schermen van tv-opnames, winnaars van onze evenementen en veel meer vind je op Instagram @kwpn_official.

Naar KWPN op Instagram

KWPN.tv

De mooiste reportages bij de indrukwekkendste paardenbedrijven, maar ook de kleine fokker en andere liefhebbers van het KWPN-paard brengen wij in beeld. Daarnaast volg je onze evenementen vaak live op KWPN.tv. Ook het terugkijken van proeven van de hengstencompetitie, Pavo Cup, Blom Cup en video’s van goedgekeurde hengsten vind je op dit kanaal. Je kunt 24 uur per dag genieten via de speciale gratis KWPN.tv-app of via de computer.

Naar KWPN op KWPN.tv

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze tweewekellijkse nieuwsbrief vol met nieuws, acties, evenementen, nieuwe tv-items en meer!

Ben je KWPN-lid? Meld je dan aan via Mijn gegevens -> zorg dat het vinkje 'Nieuwsbrief / e-mails ontvangen' aan staat en klik op 'Opslaan'.
Niet-leden kunnen zich aanmelden onderaan deze pagina onder 'Blijf op de hoogte', bevestig je e-mailadres wel nog even via de mail die je van ons krijgt.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners