Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Aankoop & verkoop

Het KWPN stimuleert de verkoop in binnen- en buitenland van KWPN-paarden en veulens door middel van promotie van het ‘merk’ KWPN.

Afzetbevordering

Het KWPN helpt haar leden graag actief op het gebied van aan- en verkoop van KWPN-paarden en -veulens. Het KWPN stimuleert de verkoop van KWPN-paarden in binnen- en buiten door middel van het organiseren veilingen, het bij elkaar brengen van vraag en aanbod en promotie van het merk KWPN in het buitenland.

Verkoopbemiddeling

Voor geïnteresseerden uit het buitenland is Nederland een prettig overzichtelijke bestemming. Dankzij de prima infrastructuur is het mogelijk om in relatief korte tijd een groot aantal paarden te bezichtigen. Voor wie zich wil oriënteren op de aanschaf van een KWPN-paard, biedt het KWPN volop mogelijkheden. Zo zijn er gedurende het hele jaar wedstrijden, keuringen en veilingen waar KWPN-paarden in actie te bewonderen zijn en ook verhandeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de KWPN Kampioenschappen in augustus op het KWPN-centrum en de KWPN Stallion Show in ‘s-Hertogenbosch met de KWPN Select Sale. In het najaar worden jaarlijks verschillende veilingen georganiseerd. Het KWPN faciliteert in de zomermaanden tevens haar eigen Online Veulenveilingen.

Op de eerste bezichtiging van de jonge hengsten, die jaarlijks in november en december plaatsvindt op het KWPN-centrum, faciliteert het KWPN de handel in paarden middels de KWPN Online Stallion Auction. Daarnaast is in 2019 gestart met verkoopbegeleiding. Onze leden hebben aangegeven graag hulp te krijgen bij de verkoop van jonge paarden. Het is nu ook mogelijk om uw jonge paard aan te bieden bij het KWPN om getraind te worden, daarbij ondersteunen wij u als eigenaar met de verkoop van dit paard.

Met deze activiteiten van het KWPN en haar leden wordt een internationaal platform voor de verkoop van fokproducten van KWPN-leden geboden.

Daarnaast kent Nederland een groot aantal fokkers, trainings- en handelsstallen, waar u zich uitgebreid kunt laten informeren over het aanbod van KWPN-paarden. Heeft u vragen over het KWPN-paard of wilt u meer weten over de mogelijkheden van de aanschaf van een KWPN-paard? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar salespromotion@kwpn.nl.

Excursies

Het KWPN organiseert excursies voor buitenlandse gasten, twee keer per jaar kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een ‘Guided Tour’. Met het organiseren van de excursies laat het KWPN buitenlandse gasten kennis maken met de Nederlandse manier van paardenhouderij en fokkerij van KWPN-paarden. De tours gaan langs fokkers, trainings- en handelstallen, hengstenhouders en opfokbedrijven. Deze ‘Guided Tours’ vinden plaats na de jaarlijks in februari gehouden KWPN Stallion Show in ‘s-Hertogenbosch en na de in augustus gehouden KWPN Kampioenschappen in Ermelo.

Heeft u interesse om onze buitenlandse gasten te verwelkomen op uw stal? Laat dit dan aan ons weten via salespromotion@kwpn.nl.

€122,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners