Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen
21 mei 2020 | 08:40

Veulenveiling Dronten en Starsale Auctions kiezen voor gezamenlijke online veiling

Samen sterk voor de fokkers! De organisaties van Veulenveiling Dronten en Starsale Auctions hebben besloten om dit jaar een gezamenlijke online veulenveiling te organiseren op vrijdag 21 augustus 2020.
13 mei 2020 | 09:21

Geen editie 2020 Drentse Veulenveiling

Nadat het bestuur van de Veulenveiling Dwingeloo heeft besloten om na 25 jaar te stoppen met het organiseren van die veulenveiling werd er een nieuw bestuur gevormd om onder de naam Drentse Veulenveiling een veiling te organiseren in 2020.
12 mei 2020 | 11:11

SELL Veulenveiling Brabant komt met uitgebreid behoefteonderzoek

Eerder werd al bekend dat de editie van de SELL Veulenveiling Brabant dit jaar niet door gaat omdat het bestuur van SELL Veulenveiling Brabant dit jaar onderzoekt in welke vorm een veulenveiling zinvol is voor verkoper en koper.
11 mei 2020 | 10:26

Veulenveiling Midden-Nederland gaat live

In deze bijzondere tijd komen we digitaal samen en veilen wij LIVE voor binnen- en buitenland een zorgvuldig geselecteerde collectie top veulens. Excellente bewegingen voor de dressuurveulens, talentvolle en bewezen moederlijnen voor de springveulens met daarbij een mooi en correct exterieur zijn de trefwoorden.
9 mei 2020 | 17:17

Van Olst Sales breidt uit en wordt online veiling

Met de wetenschap dat de live veilingen met publiek voorlopig wel een 'utopie' zullen zijn, heeft Van Olst Horses doen besluiten om zijn collectie jonge (3/4 jaar oud) gereden dressuurpaarden uit eigen opfok (Van Olst Sales) dit jaar online te veilen via 'vanolstsales.online'.
8 mei 2020 | 16:45

Vlog: KWPN in coronatijd

Vai Bruntink, Cameron Nijhof, Janneke Gnodde en Wim Versteeg geven een kijkje hoe het er nu in hun leven aan toe gaat.
6 mei 2020 | 18:15

Inschrijvingen Limburgse Veulenveiling binnenkort geopend

In september zal de 20e editie van de Limburgse Veulenveiling plaatsvinden. Jaar in, jaar uit blijkt dat de fokkers deze veiling een warm hart toedragen en zij kunnen binnenkort hun veulens aanmelden voor de gerenommeerde veiling.
6 mei 2020 | 12:08

Opnieuw gezond veulen geboren uit geveild embryo

Tijdens de KWPN Online Broodmare & Embryo Auction werd een embryo van GLOCK’s Zonik uit de volle zus van GLOCK’s Johnson TN verkocht. Deze bleef uiteindelijk in Nederlandse handen.
1 mei 2020 | 09:24

EDS veulenveiling wordt online veiling

Na het succes van de EDS online veiling op 18 april en door de nog geldende maatregelen vanwege het corona virus, heeft het EDS-team besloten om de EDS-veulenveiling door te laten gaan als online veiling. Deze online veulenveiling vindt plaats op zaterdag 29 augustus. Selectiedagen voor deze online veiling vinden plaats in juni op verschillende locaties in Nederland. Deze online veiling heeft interessante vernieuwingen voor zowel fokker als koper.
29 april 2020 | 09:23

Grand Prix Sales organiseert twee online veilingen in 2020

Door het interessante aanbod van kwaliteitsvolle veulens van top fokkers, zit de collectie van Grand Prix Sales voor juli al nagenoeg vol. Grand Prix Sales heeft hierop besloten om naast haar eerste online veiling op 3 & 4 juli een tweede online veiling op 3 & 4 augustus in 2020 te organiseren.
29 april 2020 | 08:40

Meld uw veulen aan voor de foto- en videodagen van de KWPN Online Veulenveilingen

De huidige Coronacrisis houdt iedereen in zijn greep. Zo ook onze fokkers. Kunnen zij dit jaar hun veulens net zo makkelijk verkopen als anders? De Nederlandse markt lijkt nog niet op slot, online veilingen schieten als paddenstoelen uit de grond en trekken veel buitenlandse kopers. Om onze fokkers ook in deze tijd zo veel mogelijk te ondersteunen gaan wij eerder starten met de KWPN Online Veulenveilingen én meer veulenveilingen organiseren.
24 april 2020 | 17:00

KWPN-veilingseizoen start eerder én met meer online veulenveilingen!

De KWPN Online Veulenveilingen zijn al jaren vaste prik in het veilingseizoen. En ook dit jaar gaat het KWPN haar fokkers helpen met de verkoop van zijn of haar veulen(s). Gezien het succes van de afgelopen jaren en de huidige coronacrisis is besloten om eerder te starten met de online veulenveilingen en ook om meer veilingen te organiseren.
24 april 2020 | 12:52

Veulenveiling Prinsjesdag gaat vanaf juni online veulens veilen

In de huidige onzekere tijden denkt Veulenveiling Prinsjesdag graag in oplossingen en mogelijkheden om zowel de trouwe fokkers als het vaste klantenbestand te kunnen bedienen.
24 april 2020 | 11:16

Veulenveiling Borculo kiest voor online veiling in 2020

Door het verlengen van de maatregelen rondom het Corona-virus heeft de organisatie van Veulenveiling Borculo nu al het besluit genomen om de prestigieuze veiling, die normaliter in Lichtenvoorde plaatst vindt, online voort te zetten.
21 april 2020 | 14:31

Veilingmerrie Loralinde DN bevallen van hengstveulen

Opnieuw is er een gezond veulen geboren uit een van de geveilde drachtige fokmerries! Zirocco Blue VDL-dochter Loralinde DN (elite EPTM-spr D-OC uit Fleuralinde DN keur pref EPTM-spr van Corland, fokker D. Noordhuis) heeft afgelopen weekend een prachtig hengstveulen ter wereld gebracht van Emerald van ’t Ruytershof.
20 april 2020 | 08:12

EDS online veiling boven verwachting

In deze vreemde tijden waarin alles anders is, is ook Excellent Dressage Sales 2020 anders maar buiten gewoon goed verlopen. De editie die op het laatste moment noodgedwongen naar een online editie werd aangepast, bleek meer dan de moeite waard.
15 april 2020 | 17:00

Ook deze zomer kunt u uw veulens weer verkopen via de KWPN Online Veulenveilingen

Het zijn momenteel bijzondere tijden, waarin ook duidelijk wordt dat de natuur gewoon doorgang vindt. Wat er ook gebeurt in de wereld. Veulens worden geboren en genieten van het zonnetje en merries worden weer hengstig en naar verwachting opnieuw gedekt.
3 april 2020 | 14:40

Drachtige veilingmerrie Limoncella VM veilig in Mexico

Begin februari vond de eerste editie plaats van de KWPN Online Broodmare & Embryo Auction. Laatst plaatsten wij al een bericht dat het embryo van Le Formidable uit de moeder van Vivaldi was geboren. Afgelopen week is de merrie Limoncella VM (v.Kannan) vertrokken naar haar nieuwe eigenaar.
25 maart 2020 | 09:22

Excellent Dressage Sales in een aangepaste vorm

Excellent Dressage Sales 2020 vindt op zaterdag 18 april plaats in een aangepaste vorm. Met de huidige maatregelen van de Nederlandse overheid naar aanleiding van het Corona virus, kan het evenement niet plaats vinden zoals u gewend bent.
16 maart 2020 | 15:28

Nieuwe online veiling voor 3-jarigen uitgesteld

In KWPN Magazine 3, dat afgelopen vrijdag is verschenen, stond de aankondiging van een nieuwe online veiling. In verband met het coronavirus is de veiling voorlopig uitgesteld.
12 maart 2020 | 13:16

Excellent Dressage Sales verplaatst wegens Corona

Excellent Dressage Sales (EDS) heeft besloten het evenement op zaterdag 28 maart op Landgoed Culitsrode in Hooge Mierde geen doorgang te laten vinden en naar een later tijdstip te verplaatsen.
26 februari 2020 | 10:20

Selectiecommissie 2020 Veulenveiling Borculo bekend

De springcommissie die de afgelopen drie jaar al een gouden combinatie is gebleken neemt ook de selectie voor dit jaar voor zijn rekening: Pieter-Jan Berkers en Floris van Leuken zijn dit seizoen weer op pad om de beste springveulens te selecteren. De dressuurcommissie bestaat uit Nol Gerritsen en Wouter Plaizier. Gerritsen was al eerder verantwoordelijk voor de selectie van dressuurveulens en Plaizier is een nieuw gezicht binnen de veiling maar zeker geen onbekende in de dressuurwereld.
10 februari 2020 | 21:45

42.000 euro voor rietje Chacco-Blue en 38.000 euro voor embryo uit moeder Vivaldi

Een zeer interessante collectie drachtige fokmerries en embryo’s ging vanavond onder de digitale hamer. Het was de eerste editie van de KWPN Online Broodmare & Embryo Auction. Een gat in de markt bleek.
10 februari 2020 | 12:40

Rietje Chacco-Blue voorlopig op 22.000 euro, biedingen sluiten vanavond

De eerste KWPN Online Broodmare & Embryo Auction komt vanavond tot een eind. Vanaf 20.00 uur sluit de veiling, meebieden is uiteraard nog mogelijk. Naast de 19 drachtige fokmerries en vijf embryo’s wordt er ook een origineel rietje van Chacco-Blue aangeboden.
10 februari 2020 | 09:54

Jacques Verkerk in selectiecommissie Veulenveiling Prinsjesdag

Na meer dan tien jaar deel uitgemaakt te hebben van de selectiecommissie dressuur van Veulenveiling Prinsjesdag heeft Bert Poppelaars zijn taken neergelegd. Hij wordt komend seizoen vervangen door Jacques Verkerk, die veel ervaring heeft met het beoordelen en selecteren van veulens.
7 februari 2020 | 10:30

Grijp uw kans om te investeren in een interessante fokmerrie of embryo!

Meebieden op de collectie is inmiddels mogelijk. Wacht niet langer, bied mee en geef je fokkerij een boost met een van deze interessante merries of embryo’s.
5 februari 2020 | 14:10

Rietje Chacco-Blue in KWPN Online Broodmare & Embryo Auction!

De allereerste collectie van KWPN Online Broodmare & Embryo Auction was al ontzettend interessant. En het wordt alleen maar beter, nu wij ook de mogelijkheid hebben gekregen om een zeer exclusief rietje van Chacco-Blue te veilen!
2 februari 2020 | 17:28

Marcel van Manen treedt toe tot bestuur Veulenveiling Midden-Nederland

Marcel van Manen is vanmiddag tijdens de KWPN Stallion Show in Den Bosch officieel toegetreden tot het bestuur van Veulenveiling Midden-Nederland.
30 januari 2020 | 15:01

Premiehengst Mr Cornet VG Wildcard in KSS-veiling

Zojuist bekend gemaakt dat catalogus no. 66 Mr Cornet VG (Cornet Obolensky x Indoctro) als wilcard is toegevoegd aan de KSS collectie
30 januari 2020 | 14:45

Handelssucces op de KWPN Stallion Show

​Het is de dag van de KWPN Select Sale voor de springhengsten! Maar naast deze interessante veiling is er nog meer handel te vinden op de KWPN Stallion Show. Zo werden er al twee talentvolle hengsten verkocht via het VHO Handelsplein!
29 januari 2020 | 11:45

CSI Twente veilt exclusieve spring- en dressuurveulens op 3 en 4 juli 2020

Tijdens CSI Twente zal in samenwerking met Grand Prix Sales een bijzonder, nieuw internationaal veilingpodium voor fokkers en kopers van veulens uit het topsegment worden aangeboden. De veiling van exclusieve spring- en dressuurveulens zal op 3 en 4 juli op de aansprekende locatie van Erve Maathuis in Geesteren plaatsvinden, waar tegelijkertijd de wereldtop der springruiters en inmiddels ook dressuurruiters van 1 t/m 5 juli 2020 aan de start verschijnt.
27 januari 2020 | 21:00

Spraakmakende eerste collectie KWPN Online Broodmare & Embryo Auction!

Twintig merries en vijf embryo’s maken deel uit van deze spraakmakende collectie die vandaag online is gegaan. Op vrijdag 7 februari starten de biedingen en maandag 10 februari valt de digitale hamer voor de collectie.
24 januari 2020 | 22:14

Catalogus KWPN Select Sale online te bekijken

Prestatie, dat is waar het tegenwoordig om draait. Prestatiegenen via vaders- én moederszijde maakt deze collectie bijzonder interessant. De KWPN Select Sale heeft bewezen dat zij de juiste hengsten met het oog op de fokkerij en/of sport weet te selecteren voor deze prestigieuze veiling.
23 januari 2020 | 11:55

Opbrengst veilingitems KWPN Select Sale voor ParaPaard en KiKa

Net zoals voorgaande jaren start de KWPN Select Sale met een veilingitem waarvan de opbrengst volledig gaat naar het goede doel. Bij de springveiling op donderdag 31 januari betreft het goede doel Sportfonds ParaPaard en bij de dressuurveiling gaat de opbrengst naar KiKa.
22 januari 2020 | 14:38

Volop mogelijkheden voor handel op KWPN Stallion Show!

Over een week gaat de KWPN Stallion Show van start, u als fokker/eigenaar bent natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe paarden voor de sport en/of fokkerij. Laat op de KWPN Stallion Show nu meer dan genoeg mogelijkheden zijn om uw bestaande paardenstapel uit te breiden. Zo vindt dit jaar voor de 20e keer de KWPN Select Sale plaats én is er nieuw leven geblazen in het VHO Handelsplein!
10 januari 2020 | 15:05

KSS-veilingcollectie is gevormd

Met gepaste trots presenteren wij u de 20e collectie van de KWPN Select Sale! Opnieuw is het de selectiecommissie gelukt om een interessante en veelbelovende collectie samen te stellen. Alle hengsten komen tijdens de tweede bezichtiging in ’s-Hertogenbosch nogmaals in actie, zo kunt u deze jonge toekomsttalenten met eigen ogen aanschouwen.
27 december 2019 | 15:30

Online veilingen worden uitgebreid met drachtige fokmerries en embryo’s

De KWPN Online Veulenveilingen zijn inmiddels een vast begrip en blijken een heuse succesformule. Afgelopen zomer zijn wederom veel fokkers geholpen met de afzet van hun veulens en meer dan de helft van de verkochte veulens gaat een toekomst tegemoet in het buitenland.
23 december 2019 | 21:34

Buitenlandse kopers slaan slag op 2e KWPN Online Stallion Auction

​Zojuist is de KWPN Online Stallion Auction succesvol afgesloten. Van de 25 eerstebezichtingshengsten zijn tien hengsten naar het buitenland verkocht. Kopers uit België, Duitsland, Frankrijk, Polen, Zweden en de Verenigde Staten sloegen hun slag. Daarnaast kocht een Nederlandse investeerder een hengst aan voor een Egyptenaar.
23 december 2019 | 10:15

Vanavond sluiten biedingen KWPN Online Stallion Auction

Vanavond vanaf 20.00 uur sluiten de biedingen op de hengsten uit de KWPN Online Stallion Auction. Een select gezelschap van 25 hengsten uit de eerste bezichtiging maken deel uit van de collectie.
20 december 2019 | 10:10

Het bieden is gestart, heeft u uw keus al gemaakt?

Zoals al eerder vermeld ontbreekt het in de collectie van de KWPN Online Stallion Auction niet aan sport in de moederlijn. Niet zo maar sport, maar sport op het allerhoogste niveau. De 25 genetisch interessante eerstebezichtigingshengsten zijn verwant aan vele (inter)nationale sportpaarden. Dus bent u op zoek naar een veelbelovend sportpaard of interessante hengst? Maak dan uw keus en bied mee.
17 december 2019 | 13:15

Groepenindeling tweede bezichtiging bekend

Van woensdag 29 januari tot en met zaterdag 1 februari staan de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch volledig in het teken van hengsten met als belangrijk onderdeel de tweede bezichtiging. Hiervan is de groepenindeling nu bekend.
16 december 2019 | 17:45

Interessante collectie veilinghengsten staat online

De veilingcollectie van de KWPN Online Stallion Auction staat online! 24 interessante en beloftevolle dressuur- en springhengsten uit de eerste bezichtiging gaan volgende week maandag onder de digitale hamer. Bent u op zoek naar een veelbelovend sportpaard of interessante hengst? Zoek dan niet verder en maak uw keus uit deze jonge hengsten!
16 december 2019 | 09:05

Veulenveiling Prinsjesdag start met online veilingplatform: Prinsjesdag Online

Naast de traditionele veilingdagen wil Veulenveiling Prinsjesdag vanaf 2020 het gehele jaar rond topmateriaal beschikbaar stellen aan haar trouwe klantenbestand. Daarom lanceert Veulenveiling Prinsjesdag het online veilingplatform Prinsjesdag Online.
13 december 2019 | 16:40

Collectie KWPN Online Stallion Auction doordrenkt met sport

Met hengsten uit de moederlijn van dressuurpaardenvererver Negro, de wereldkampioenen Asterix en Jovian, de Grand Prix-hengst Tango en met vele (inter)nationale Grand Prix-dressuurpaarden is deze collectie om van te watertanden. Ook de springhengsten mogen er zijn met moederlijnen die barsten van de internationale sportpaarden.
30 oktober 2019 | 08:43

Online veiling eventers: goede basis voor grootse plannen

Keizer was de topper van de online eventing veiling via ET Auction. De vierjarige ruin van Grand Slam uit een Goodtimes-moeder vertrekt voor € 18.500 naar amazone Myrle Schoones in België. De zes gereden paarden waarvan dinsdagavond de veiling afliep, brachten gemiddeld € 12.500 op.
29 oktober 2019 | 10:30

Kampioen eventingkeuring verkocht voor 7.000 euro via online veiling ET Auction

​De online veiling van ET Auction voor embryo’s en veulens gefokt in de eventing-richting is met een gemiddelde van bijna 6.500 euro een groot succes geworden.
21 oktober 2019 | 10:10

Sale of the Risings Stars: Vijfjarige Juliaminka GP (v.Bernini) brengt 75.000 euro op

​Steeds meer internationale stallen weten wat er te koop is op de Sale of the Rising Stars. Jonge, kwaliteitsvolle springpaarden, vakkundig opgeleid, die vlot kunnen doorstromen naar het internationale niveau. Eerder geveilde paarden maken wereldwijd reclame en de nieuwe groep verkochte springpaarden van veilingorganisator Teus van den Brink zal dat naar alle verwachting ook doen. Op vrijdagavond op Jumping Zwolle wisten de buitenlanders de meeste paarden vast te leggen.
19 oktober 2019 | 10:28

Collectie ET Auction eventingpaarden uitgebreid

De online van eventingpaarden via ET Auction is uitgebreid. Vanaf nu staan behalve geselecteerde veulens en topembryo’s ook vijf gereden jonge paarden online.
14 oktober 2019 | 18:55

Limburgse Veulenveiling specialiseert zich in springveulens

Vanaf 2020 zal de Limburgse Veulenveiling zich volledig toespitsen op springveulens. In de afgelopen 19 edities hadden zij altijd al de overhand binnen de collectie, wat passend is bij het fokgebied, maar nu wordt deze specialisatie verder doorgevoerd.
14 oktober 2019 | 09:45

Sale of the Rising Stars veilt bronzen beeld voor Prinses Maxima Centrum

Geen Sale of the Rising Stars zonder een ‘opwarmertje’ van de veiling. Geheel volgens traditie wordt op vrijdagavond 18 oktober een bronzen beeld geveild waarvan de opbrengst gedoneerd wordt aan een goed doel.
14 oktober 2019 | 09:03

Internationale belangstelling voor de Final Foal Auction te Exloo

De derde editie van de Final Foal Auction te Exloo verliep succesvol. Een totaal van 54 veulens kwamen onder de hamer tijdens deze laatste veulenveiling van het seizoen.
9 oktober 2019 | 08:38

ET-Auction Dutch Eventing mixed edition staat live

Vanaf gisteren staat de collectie van de ET-Auction Dutch Eventing mixed Edition online. Vanaf 24 oktober kan er geboden worden op top-geselecteerde embryo’s, veulens en jonge paarden die straks echt mee kunnen gaan doen op het wereldtoneel in de eventing-sport.
7 oktober 2019 | 21:54

17.000 euro voor embryo van Chacco-Blue, Connect-zoon duurste veulen met 9.500 euro

De laatste KWPN Online Veulenveiling van het jaar zit erop! Met als klapper het embryo van Chacco-Blue uit de directe moederlijn van Kannan. Deze werd voor 17.000 euro verkocht en blijft daarmee in Nederlandse handen. Veel veulens vertrekken naar het buitenland, niet eerder was er zo veel buitenlandse interesse.
3 oktober 2019 | 08:38

48.000 euro voor 4-jarige Keano in tweede editie The Youngsters

Op de tweede editie van sportpaardenveiling The Youngsters werden 29 paarden verkocht aan klanten vanuit de hele wereld. Kopers uit maar liefst 11 verschillende landen kochten een 3-, 4-, 5- of 6-jarig springpaard op de veiling op Waaij Stud in Nederland.
30 september 2019 | 22:12

Eerste online Limburgse Veulenveiling voorziet in behoefte

De eerste editie van de online Limburgse Veulenveiling is vanavond succesvol afgerond. Met een mooie prijs van €8.400 werd het Diamant de Semilly-merrieveulen Opal de Semilly V het best betaald. Op drie na zijn alle veulens verkocht, naar landen als Nederland, België, Zweden, Ierland en Duitsland. Zij realiseerden een gemiddelde prijs van ruim €4.000.
30 september 2019 | 17:00

Embryo Chacco-Blue uit directe moederlijn Kannan in laatste KWPN Online Veulenveiling

Opnieuw heeft u de mogelijkheid om in een interessant embryo te investeren! In de vijfde en laatste KWPN Online Veulenveiling wordt, naast de 56 spring-, dressuur- en Gelderse veulens, een embryo uit de kleindochter van de volle zus van Kannan geveild. Naast dit embryo is ook de veulencollectie de moeite waard om te bekijken. Vanaf vrijdag 4 oktober is het mogelijk om een bod uit te brengen, maandagavond 7 oktober sluit de veiling vanaf 20.00 uur.
27 september 2019 | 16:30

35 veulens aanstaande maandag in Online Limburgse Veulenveiling

De Limburgse Veulenveiling brengt ieder jaar zo’n honderd fokkers en kopers samen tijdens haar reguliere veulenveiling in Equestrian Centre De Peelbergen. Op maandag 30 september worden nog eens 35 veulens aangeboden via een vier uur durende online veiling. Ook deze veulens voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van zowel de selectiecommissies als veterinair.
26 september 2019 | 15:02

Limburgse Veulenveiling blijkt uitstekende etalage voor springveulens

Dat het fokgebied waaruit de Limburgse Veulenveiling selecteert bol staat van de springgenen werd vanavond bewezen tijdens de 19e editie, waar de springveulens goed betaald werden. Met € 36.000 ontpopte de Zirocco Blue VDL-dochter Online Especiale zich tot veilingtopper.
26 september 2019 | 14:55

Zeer succesvolle 16e editie van Dutch Sport Horse Sales

De 16e editie van de Dutch Sport Horse Sales is er eentje vol hoogtepunten geworden. Al tijdens het voortraject en de presentatie bleek dat er veel internationale belangstelling was voor de uitstekende talenten. Dat resulteerde in een spectaculaire veiling waarin de gemiddelde prijs uitkwam op ruim € 123.000.
23 september 2019 | 20:55

10.000 euro voor dochter van wereldkampioen Revolution in KWPN Online Veulenveiling

De vierde KWPN Online Veulenveiling zit erop. Vanaf 20.00 uur vanavond gingen er in circa een half uur 35 veulens onder de digitale hamer. Revolution-dochter Ona Lyndi B bracht het meeste op, zij werd voor 10.000 euro verkocht en blijft in Nederlandse handen.
23 september 2019 | 11:25

Biedingen vierde KWPN Online Veulenveiling sluiten vanavond

De biedingen voor de vierde KWPN Online Veulenveiling sluiten vanavond vanaf 20.00 uur. Uit de collectie van 35 veulens, die zeer interessante spring- en dressuurveulens bevat, kunt u nog uw slag slaan!
20 september 2019 | 12:02

Kies uw favoriete veulen en bied vanaf vandaag mee!

Heeft u uw keus al gemaakt? Vandaag starten de biedingen op de vierde collectie van de KWPN Online Veulenveilingen. 35 veulens, 14 spring- en 21 dressuurveulens, gaan aanstaande maandagavond onder de digitale hamer.
19 september 2019 | 17:15

Veulenveiling Prinsjesdag bevestigt positie met de dressuurveulens

Kopers uit binnen- en buitenland hebben kwaliteit in handen gekregen op Veulenveiling Prinsjesdag vandaag. De Desperados FRH-zoon O’Neil T spande vanavond de kroon dankzij een mooi bedrag van € 40.000 en is daarmee één van de opvallende toekomsttalenten uit deze collectie die naar een topstal vertrekt. Gemiddeld kwamen de veulens uit op ruim € 10.300.
18 september 2019 | 07:35

Veulenveiling Prinsjesdag bouwt voorsprong verder uit

Met een record brekende veiling heeft Veulenveiling Prinsjesdag vandaag opnieuw bewezen dat er voor excellente veulens met eersteklas prestatiegenen heel goed betaald wordt. Sjaak van der Lei’s Orange Peel van ’t Studutch kwam voor de topprijs van € 70.000 in handen van Olympisch ruiter Cian O’Connor en de gemiddelde prijs steeg deze editie naar een voortreffelijke € 15.150.
17 september 2019 | 15:08

ET-Auction Dutch Eventing mixed edition met Olympische genen

​Op 7 oktober gaat de ET-Auction eventing-collectie online. Vanaf 24 oktober kan er geboden worden op top-geselecteerde embryo’s, veulens en jonge paarden die straks echt mee kunnen gaan doen op het wereldtoneel in de eventing-sport.
16 september 2019 | 17:00

Opnieuw beloftevolle collectie KWPN Online Veulenveiling

Vandaag wordt de vierde collectie van de KWPN Online Veulenveilingen gepresenteerd. In totaal zijn 35 veulens, 14 spring- en 21 dressuurveulens, op zoek naar een nieuwe eigenaar. De afgelopen drie online veulenveilingen hebben laten zien dat er volop buitenlandse interesse is in de veulens en dat er reële prijzen voor deze toekomstbeloften wordt betaald. Meebieden is mogelijk vanaf vrijdag 20 september, maandagavond 23 september vanaf 20.00 uur sluiten de biedingen.
16 september 2019 | 13:56

Singapore-zoon Hilco verkocht voor 360.000 dollar op veiling The Ten

Afgelopen weekend stond de eerste editie van de The Ten USA op het programma van de American Gold Cup in North Salem. De veilingcollectie bestond uit tien paarden, waarvan vier KWPN’ers.
16 september 2019 | 07:13

European Sport Horse Auction gaat deze week 300 paarden veilen

Wie haalt het nou in z’n hoofd om een veiling te organiseren voor 300 paarden? Van maandag 23 september tot en met zaterdag 28 september gaat het toch gebeuren, in Schijndel. De organisatie van de European Sport Horse Auction heeft inmiddels de nodige ervaring om zo’n onderneming aan te gaan.
10 september 2019 | 10:45

Vandaag foto- en videodag online veulenveiling in Bears morgen op KWPN-centrum

Waar gisteren de derde KWPN Online Veulenveiling tot een einde kwam, is vandaag de extra foto- en videodag bij de VDL stud in Bears. Hier komen 33 veulens heen om gefotografeerd, gefilmd en beoordeeld te worden door een KWPN-inspecteur en dierenarts. Om 9:00 uur start de eerste groep, en om 13:30 uur begint de laatste groep.
9 september 2019 | 21:00

35.000 euro voor Chacco-Blue embryo uit halfzus Explosion W

37 veulens en één embryo zijn vanavond onder de digitale hamer gegaan. De klapper van de derde KWPN Online Veulenveiling was het embryo van Chacco-Blue uit de halfzus van Explosion W. Dit ongeboren veulen werd voor 35.000 euro verkocht en gaat naar het Verenigd Koninkrijk.
9 september 2019 | 09:13

Biedingen embryo Chacco-Blue voorlopig op 20.000 euro, veiling sluit vanavond

Tot vanavond kunt u meebieden op de derde collectie van de KWPN Online Veulenveiling. Verschillende (buitenlandse) bieders bieden momenteel mee op de veulens én het embryo. Het embryo (v.Chacco-Blue), uit een halfzus van Explosion W, staat inmiddels op 20.000 euro. Vanavond vanaf 20.00 uur sluit de veiling.
6 september 2019 | 10:00

Grijp uw kans en bied vanaf vandaag mee op interessante veulens en een embryo van Chacco-Blue

De biedingen op de derde collectie van de KWPN Online Veulenveiling zijn gestart. In totaal gaan 37 veulens, 24 spring- en 13 dressuurveulens, onder de digitale hamer. Meebieden kan van tot en met maandag 20.00 uur. Nieuw in deze veiling is dat er voor het eerst een embryo wordt geveild!
5 september 2019 | 16:21

Veulenveiling Midden-Nederland breekt met tendens en stijgt

Op de zeventiende editie van Veulenveiling Midden-Nederland werden de veulens uit de sterke collectie naar waarde beloond. Met gemiddeld een lichte stijging ten opzichte van vorig jaar, kijkt de organisatie tevreden terug. Orson JZ (v.Desperado) bracht 20.000 euro op.
5 september 2019 | 11:31

Aanstaande zaterdag 21e editie Veulenveiling Maren-Kessel

Zaterdag 7 september wordt voor de 21e keer Veulenveiling Maren-Kessel georganiseerd. Uit een behoorlijk aantal aangeboden veulens hebben we een prachtige collectie kunnen samenstellen, zowel op dressuur als ook op springgebied.
5 september 2019 | 08:51

Veulenkampioen Oristo onder de hamer bij Veulenveiling Dwingeloo

Bij de 25e editie van de Veulenveiling Dwingeloo op vrijdagavond 13 september komt onder andere de nationaal veulenkampioen in de dressuurrichting Oristo (High Five U.S. x Vivaldi) onder de hamer. De voshengst is één van de boegbeelden in de mooie collectie van 50 veulens.
4 september 2019 | 08:54

Mis het niet en koop uw toekomstige topper vanavond in Lunteren

Vandaag is het zover, een collectie topveulens gaat om 18.00 onder de hamer op Veulenveiling Midden-Nederland in Lunteren.
3 september 2019 | 12:45

Extra foto- en videodag KWPN Online Veulenveiling in Bears

Vanwege het grote aantal aanvragen wordt er op dinsdag 10 september aanstaande een extra foto- en videodag georganiseerd bij VDL-Stud in Bears. Geef uw veulen nu op voor deze dag (vóór vrijdag 6 september) door een e-mail te sturen naar: salespromotion@kwpn.nl of contact op te nemen via 0341-255511.
3 september 2019 | 12:10

a.s. Vrijdag topcollectie onder de hamer bij Veiling Dronten

Komende vrijdag, 6 september, is het zover: de 28e Veulenveiling Dronten! Na de zeer succesvolle Sportpaardenveiling afgelopen mei is de selectiecommissie meteen aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor de Veulenveiling. De commissie is zeer tevreden betreffende de collectie geselecteerde veulens.
2 september 2019 | 14:35

Succesvolle eerste editie van EDS - Prinsenstad Veulenveiling

De eerste editie van de EDS - Prinsenstad Veulenveiling is bijzonder geslaagd. De 83 veulens leverden een gemiddelde prijs van ruim 7.400 euro op. Veilingtopper Our Totilas M was zijn nieuwe eigenaar in Dubai 42.000 euro waard.
2 september 2019 | 09:03

Duurste Daily Diamond-veulen via SELL naar Dubai

Op zaterdagavond gingen de handen snel in de lucht voor de goed bewegende dressuurveulens en de interessant gefokte, goed gemodelleerde springveulens, maar bleven de prijzen voor veel veulens hangen tussen de 4.000 en 6.000 euro. Met 16.000 euro was Only Diamond (v. Daily Diamond) de duurst verkochte.
31 augustus 2019 | 10:51

Collecties overtreffen verwachtingen van Veulenveiling Prinsjesdag

Ieder jaar de lat een beetje hoger. Dat is een mooi streven, maar het is nog veel mooier als dat lukt met overmacht. Veulenveiling Prinsjesdag presenteert met trots haar beloftevolle collectie spring- en dressuurveulens, die op 17 en 18 september onder de hamer zullen komen in Ermelo.
30 augustus 2019 | 08:59

Oberyn Red Viper ZL spectaculaire veilingtopper dag 2 Borculo Elite Veulenveiling

De verwachtingen waren vooraf daar en werden volledig ingevuld door Oberyn Red Viper ZL. Het spectaculaire hengstveulen van fokker Coen Kerbert blinkt uit in model, beweging én afstamming, en na een hardnekkig biedduel kwam dit complete plaatje voor €56.000,- in de handen van Eugène Reesink terecht.
29 augustus 2019 | 13:14

Topcollectie voor Veulenveiling Midden-Nederland

Van topveulen tot toppaard! Veulens uit de lijn van Blue Hors Kingston, Jovian, Carrera VDL en meer!
29 augustus 2019 | 11:25

Topbedragen voor exclusieve springveulens op dag 1 Borculo Elite Veulenveiling

Bij het merrieveulen Oklalottie W (Tangelo van de Zuuthoeve x Nabab de Rêve), gefokt uit een zus van gouden Olympiër Vindicat W (Peter Charles), viel de hamer van veilingmeester Frederik De Backer op een bedrag van €26.000,-.
28 augustus 2019 | 14:21

Limburgse Veulenveiling presenteert interessante en gevarieerde collectie

Op woensdag 25 september staat de 19e editie van de Limburgse Veulenveiling bij Equestrian Centre De Peelbergen op de kalender. Opnieuw zijn de selectiecommissies erin geslaagd een interessante collectie van ruim 100 spring- en dressuurveulens samen te stellen.
26 augustus 2019 | 22:00

KWPN Online Veulenveiling 2: 10.000 euro voor GLOCK's Toto Jr.-dochter Oliva

De tweede KWPN Online Veulenveiling zit erop! Voor 10.000 euro werd GLOCK’s Toto Jr.-dochter Oliva vanavond voor het hoogste bedrag verkocht. In totaal zijn er vanaf 20.00 uur 34 veulens onder de digitale hamer gegaan.
26 augustus 2019 | 09:22

Grijp uw kans, tweede KWPN Online Veulenveiling sluit vanavond!

Verschillende (buitenlandse) bieders hebben de veilingwebsite gevonden en dit weekend een bod uitgebracht. Vanavond vanaf 20.00 uur sluit de veiling. De collectie bevat interessante dressuur-, spring- en Gelderse veulens voor zowel de sport als fokkerij.
23 augustus 2019 | 10:00

Op zoek naar talent? Bied dan vanaf vandaag mee op de tweede KWPN Online Veulenveiling!

Van vandaag tot en met maandag 26 augustus kunt u meebieden op de veulens van de tweede KWPN Online Veulenveiling. 34 veulens, waaronder elf dressuur-, 21 spring- en twee Gelderse veulens, gaan onder de digitale hamer. Bent u op zoek naar talent? Bied dan mee via de veilingwebsite www.kwpn.auction!
22 augustus 2019 | 15:12

Nieuwe kopers slaan slag voor realistische prijzen op Starsale Auctions

Hoewel echte topprijzen uitbleven in de Starsale Auctions gisteravond, stelde de geslaagde veiling zowel de organisatie als het gros van de fokkers heel tevreden. Op de sfeervolle veiling die dit jaar voor het eerst in Tolbert plaatsvond, ontpopte de Ferdinand-zoon On Demand zich met een prijs van € 16.000 als veilingtopper.
22 augustus 2019 | 13:50

Morgen in Boijl 3e foto- en videodag KWPN Online Veulenveiling

Morgen gaan de biedingen van start op de tweede KWPN Online Veulenveiling én is de derde foto- en videoddag van de derde KWPN Online Veulenveiling. Dit keer reist het camerateam af naar de HBC-stal in Boijl speciaal voor de Noordelijke fokkers, u bent van harte welkom om te komen kijken.
22 augustus 2019 | 09:51 Regio Zuid-Holland

Veiling top veulens bij Manege de Prinsenstad

Meer dan 80 dressuur- en springveulens worden op zondag 1 september tijdens de 'EDS-Prinsenstad Veulenveiling' geveild. De veulens zijn geselecteerd door het team van Excellent Dressage Sales (EDS) dat er in is geslaagd om een top collectie samen te stellen. Deze veulenveiling vindt voor het eerst plaats op het prachtige vijfsterren complex van Manege de Prinsenstad in Delft en is daarmee de eerste ooit in regio Zuid-Holland.
22 augustus 2019 | 08:55

Noordelijke nuchterheid in Exloo

Géén voorselectie, géén verplichte foto-/video dag en iedereen is VIP, dat is het motto van de Final Foal Auction. Dé laatste veulenveiling van het jaar, die dit jaar zal plaats vinden op zaterdag 12 oktober 2019 in het Drentse Exloo.
20 augustus 2019 | 15:28

Morgen: veulenveiling Starsale Auctions op Outdoor Tolbert

Vanwege het EK in Rotterdam vindt de 19e editie van Starsale Auctions plaats op woensdag 21 augustus. De locatie is voor het eerst de HJC Manege in Tolbert en de presentatie begint om 15.30 uur.
19 augustus 2019 | 17:00

Klinkende namen in pedigree veilingveulens tweede KWPN Online Veulenveiling

De tweede collectie van de KWPN Online Veulenveiling staat online met foto’s en video’s. Dertien dressuur-, twee Gelderse en 24 springveulens gaan aankomend weekend onder de digitale hamer. Veel genetisch interessante veulens maken deel uit van de tweede collectie.
15 augustus 2019 | 16:59

Jacquet-Go-dochter Olivia veilingtopper Young Jumping Foal Sale

Tijdens de tweede editie van de Young Jumping Foal Sale bleek er goede interesse voor de kwaliteitsvolle veulens afstammend van jonge hengsten. Met 10.000 euro werd Olivia (v.Jacquet-Go) het best betaald.
15 augustus 2019 | 12:51

Veilingvolgorde Young Jumping Foal Sale

Vanmiddag na de prijsuitreiking van de Blom Cup-finale voor zesjarigen springpaarden, omstreeks 15.00 uur, vindt de tweede editie van de Young Jumping Foal Sale plaats. Wij hebben de veilingvolgorde voor u gereed.
15 augustus 2019 | 09:10

Dag 3: Finaledag Blom Cup, NMK/NVK en de Young Jumping Foal Sale

Dag drie van de KWPN Kampioenschappen is inmiddels aangebroken. De vijfjarigen springpaarden starten met de finale om de Blom Cup en op het dressuurterrein vindt de Nationale Merrie- en Veulenkeuring vandaag plaats.
14 augustus 2019 | 20:45

Morgenochtend veilingpresentatie Young Jumping Foal Sale

Voorafgaand aan de veiling presenteren morgen alle veilingveulens van de Young Jumping Foal Sale zich in de hoofdpiste. Deze veilingpresentatie staat om 10.55 uur op het programma.
14 augustus 2019 | 15:00

Nog 24 uur tot Young Jumping Foal Sale

Op zoek naar een veelbelovend veulen? Bekijk de collectie, kom naar Ermelo en bied mee! Niet in de gelegenheid om te komen? Telefonisch bieden behoort ook tot mogelijkheden.
12 augustus 2019 | 20:55

Goede start KWPN Online Veulenveiling

Een goede eerste start van de KWPN Online Veulenveiling. Met een gemiddelde van ruim 3.600 euro ligt dit in lijn met de gemiddelde prijzen van vorig jaar. De Kannan Jr.-dochter verwisselde voor 5.500 euro van eigenaar, zij blijft in Nederland.
12 augustus 2019 | 10:00

Laatste kans! Nog tien uur totdat eerste KWPN Online Veulenveiling sluit

Nog geen bod geplaatst? Grijp dan nu uw kans en bied mee op de 26 veulens uit de eerste KWPN Online Veulenveiling van dit jaar. Een collectie met interessante veulens zowel voor de springsport, als dressuursport of de fokkerij. Vanavond vanaf 20.00 uur sluiten de biedingen.
9 augustus 2019 | 17:00

Bied vanaf nu mee op eerste collectie KWPN Online Veulenveiling!

Van vandaag tot en met maandag 12 augustus 20.00 uur kunt u meebieden op uw favoriete veulens van de KWPN Online Veulenveiling via de veilingwebsite www.kwpn.auction.
8 augustus 2019 | 13:50

Download gratis catalogus Young Jumping Foal Sale

Over exact één week gaat een vijftiental exclusieve springveulens onder de veilinghamer. Heeft u uw keus nog niet gemaakt? Download dan de gratis catalogus van de Young Jumping Foal Sale!
8 augustus 2019 | 12:30

Morgen 2e foto- en videodag: veilingveulens bekend

Het veilingseizoen is in volle gang! Morgen openen de biedingen van de eerste KWPN Online Veulenveiling én is de foto- en videodag van de tweede KWPN Online Veulenveiling. 40 veulens komen morgen naar Ermelo, u bent van harte welkom omm ze alvast met eigen ogen te bekijken.
6 augustus 2019 | 18:20

Tijdschema KWPN Kampioenschappen bekend

Nog een week te gaan en dan starten de KWPN Kampioenschappen! Voorafgaand aan de kampioenschappen is aanstaande zaterdag de afstammelingenkeuring. Volgende week dinsdag trappen de Blom Cup-paarden en de vierjarige Pavo Cup-paarden af.
5 augustus 2019 | 17:00

Interessante springveulens en beloftevolle dressuurveulens in eerste collectie KWPN Online Veulenveiling

26 veulens, dertien springveulens en dertien dressuurveulens, gaan komend weekend onder de digitale hamer. Vrijdag 9 augustus openen de biedingen en tot en met maandagavond 12 augustus kunt u meebieden op uw favoriete veulen(s).
5 augustus 2019 | 15:57

Collecties Borculo Elite Veulenveiling zorgen voor climax in jubileumjaar

De geselecteerde spring- en dressuurveulens voor de Borculo Elite Veulenveiling 2019 zijn bekend en vanaf heden online te bekijken op www.veulenveilingborculo.nl. Het levert een prachtig overzicht op van 50 bloedinteressante springveulens en 57 opvallende dressuurveulens.
4 augustus 2019 | 15:38

O’Pleasure Ice kopstuk van geslaagde Prinsjesdag-veiling in Ommen

De tweede editie van de Prinsjesdag-veulenveiling tijdens het CSI in Ommen kan als zeer geslaagd de boeken in. De For Pleasure-zoon O’Pleasure Ice was met € 19.000 de veilingtopper en daarnaast waren de goede prijzen in de breedte opvallend.
31 juli 2019 | 17:00
Collectie online

Sport verankerd in collectie Young Jumping Foal Sale

Vijftien veulens van jonge, beloftevolle KWPN-goedgekeurde springhengsten uit moeders die minimaal op 1.30m-niveau hebben gepresteerd of het prestatiepredicaat dragen. Bekijk nu alvast de collectie op de veilingsite www.kwpn.auction.
29 juli 2019 | 10:06

Kwaliteit en correctheid hoog in het vaandel bij Starsale Auctions

De veilingcollectie van de 19e collectie van Starsale Auctions, dat op 21 augustus voor het eerst in Tolbert zal plaatsvinden, is compleet. Naast kwaliteit en prestatiegenen heeft de selectiecommissie nadrukkelijk gelet op de correctheid.
26 juli 2019 | 11:05

Collecties Young Jumping Foal Sale en KWPN Online Veulenveiling definitief

Vorige week woensdag was de foto- en videodag voor de Young Jumping Foal Sale en de eerste KWPN Online Veulenveiling. Met meer dan 40 veulens was het een drukke dag. De definitieve collecties zijn gevormd en volgende week komt de eerste collectie online.
15 juli 2019 | 17:19

Nog één maand tot de Young Jumping Foal Sale!

​Het is aftellen, nog maar een maand te gaan en dan gaat de tweede collectie van de Young Jumping Foal Sale onder de hamer. De voorlopige veilinglijst is bekend en aanstaande woensdag is de foto- en videodag.
15 juli 2019 | 11:01

100.000 euro voor Icone FP en Helsinki VDL op De Wolden Summer Sale

Maar liefst twee paarden zijn zaterdagavond bij de jaarlijkse Summer Sale CH de Wolden voor 100.000 euro van de hand gegaan. De zesjarige Icone FP een ruin van Vleut x Cassini en ook de zevenjarige Helsinki VDL, van Baltic VDL x Corland, bracht een ton op.
11 juli 2019 | 17:05

Voorlopige lijsten veilingveulens bekend

​Volgende week woensdag is de foto- en videodag van de eerste KWPN Online Veulenveiling én de Young Jumping Foal Sale. Bent u op zoek naar nieuw talent? Kom dan alvast de veulens met eigen ogen bekijken!
8 juli 2019 | 09:17

Imposantos-zoon Ovation spetterende veilingtopper Borculo CDI Veulenveiling

De eerste editie van de Borculo CDI Veulenveiling eindigde met een klapper van €35.000,-. Het prachtige bedrag werd vanuit Duitsland geboden voor Ovation (mv. Quantensprung). Dit opvallende hengstveulen is afkomstig uit de eerste jaargang van Imposantos, de zo getalenteerde hengst, die zelf ooit op de Borculo Elite Veulenveiling werd verkocht.
5 juli 2019 | 16:30

Nog één maand tot eerste collectie KWPN Online Veulenveilingen

​De voorbereidingen zijn in volle gang, de aanmeldingen lopen gestaag en inmiddels is het ook aftellen naar de allereerste collectie van de KWPN Online Veulenveilingen van dit jaar.
21 juni 2019 | 13:20

Zes opvallende bewegers kenmerken collectie nieuwe Borculo CDI Veulenveiling

Veulenveiling Borculo heeft door de jaren heen vele opvallende dressuurveulens onder de hamer weten te brengen. Deze reputatie zal worden hoog gehouden op de eerste editie van de Borculo CDI Veulenveiling, zaterdagavond 6 juli tijdens het Dressuurgala op Outdoor Gelderland. De selectiecommissie dressuur, bestaande uit Linda van Doorn en Peter Wetzelaer, heeft namelijk zes opvallend bewegende veulens bijeen weten te brengen, die hun potentie niet van vreemden hebben. Deze bijzondere collectie is er eentje die gezien mag -en misschien wel moet- worden.
27 mei 2019 | 16:30

Nieuwe aflevering KWPN Inside *VIDEO*

De nieuwe KWPN Inside is online! Bekijk meer over het verrichtingsonderzoek, de KWPN Online Veulenveilingen, de Young Jumping Foal Sale en meer!
27 mei 2019 | 10:43

Geslaagde tweede editie Borculo CSI Veulenveiling

Deze tweede editie van de CSI Borculo Veulenveiling bleek opnieuw een schot in de roos en mede dankzij de uitstekende collectie en de sfeervolle entourage kwam de gemiddelde prijs uit op 13.500 euro.
24 mei 2019 | 13:05

Ontvang uw gasten op de KWPN Kampioenschappen

De KWPN Kampioenschappen vormen een uitstekend decor om te netwerken of uw gasten te ontvangen onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast kunt u uw bedrijf via verschillende middelen onder de aandacht brengen.
17 mei 2019 | 09:11

Thuisselectie Veulenveiling Dronten van start

Op vrijdag 6 september 2019 wordt de 28ste Veulenveiling Dronten georganiseerd in het centraal gelegen KWPN centrum in Ermelo. Ook dit jaar is Veiling Dronten op zoek naar veulens met extra beweging, uitstraling en goede afstamming.
13 mei 2019 | 16:00

Inschrijving Blom Cup geopend!

Wat hebben Jub, Ipsthar, Hally Berry en Gogo Karla V met elkaar gemeen? Zij waren de absolute winnaars van de Blom Cup 2018 en dit jaar kan het uw paard zijn.
13 mei 2019 | 09:30

Wereldtoppers Orient Express, Arrayan en Liberty sterk vertegenwoordigd in Borculo CSI collectie

Met een gemiddelde van 16.000 euro was de eerste editie van de Borculo CSI Veulenveiling in 2018 een schot in de roos.
8 mei 2019 | 12:23

Fantastische editie Sportpaardenveiling Dronten

Veiling Dronten blikt terug op een fantastische 42e editie van de Sportpaardenveiling. Er werden dit jaar een groot aantal veranderingen doorgevoerd, zoals voorzitter Coen van Zanten aangaf in zijn openingswoord: “verandering is niet altijd verbetering, maar wij zijn er van overtuigd dat dat in dit geval wel zo is”. En dat was zeker waar.
8 mei 2019 | 10:07

Nieuwe Borculo CDI Veulenveiling tijdens Outdoor Gelderland

De organisatie van Veulenveiling Borculo introduceert met gepaste trots de Borculo CDI Veulenveiling! Deze nieuwe veiling van een vijftal zeer exclusieve dressuurveulens zal op zaterdag 6 juli tijdens het dressuurgala van Outdoor Gelderland haar première beleven. De Borculo CDI Veulenveiling is alweer de tweede veiling die we in jubileumjaar 2019 lanceren en de vierde veiling in totaal onder de paraplu van Veulenveiling Borculo.
1 mei 2019 | 18:27

Ook dit jaar weer vijf KWPN Online Veulenveilingen op de agenda

Graag helpen wij onze fokkers met de verkoop van hun veulens via deze veilingen. Centraal staat het gemak waarmee u uw veulen(s) te koop aanbied, u hoeft slechts één keer met uw veulen van huis de rest regelen wij voor u.
30 april 2019 | 10:02

Totilas-dochter Ooh La La de Flora topper Borculo Online Veulenveiling

De eerste editie van de Borculo Online Veulenveiling is op maandagavond geëindigd met het hoogste bod van 14.000 euro voor de aansprekende Totilas-dochter Ooh La La de Flora.
23 april 2019 | 08:49

Van Olst Sales: goede kwaliteit wordt goed betaald

19 april vond de zesde Van Olst Sales plaats op de accommodatie van Gertjan en Anne van Olst. Er gingen 30, veelal pas aangereden, paarden onder de hamer die gemiddeld €34.000,- opbrachten.
18 april 2019 | 09:48

Collectie Sportpaardenveiling Dronten nu online te bekijken

Dinsdagavond 7 mei a.s. zal de 42e editie van de Sportpaardenveiling Dronten plaatsvinden. Ook dit jaar is er weer sterk geselecteerd op talent, afstamming, beweging en gezondheid. De collectie springpaarden 2019 bevat parcoursklare nakomelingen van o.a. Carambole, Tornesch, Arezzo VDL, Freeman VDL en El Salvador.
13 april 2019 | 08:51

Borculo Online Veulenveiling nieuw platform voor vroeger geboren topveulens

​Veulenveiling Borculo viert haar 40-jarig bestaan en gaat voortvarend van start met de eerste editie van de Borculo Online Veulenveiling - van 26 t/m 29 april op www.veulenveilingborculo.nl.
10 april 2019 | 08:25

Selectiedagen SELL Veulenveiling Brabant bekend

De datum van SELL Veulenveiling Brabant voor 2019 is bekend: zaterdag 31 augustus. Daarmee staat de veiling iets eerder op de kalender dan gewend. Na de succesvolle editie van vorig jaar met talrijke verkopen naar het buitenland en veulens die naar goede stallen vertrokken, hopen we opnieuw op een mooi aanbod veulens.
4 april 2019 | 11:19

Vrijdag 19 april is het weer zover; Van Olst Sales editie 2019

Vrijdag 19 april is het weer zover; Van Olst Sales editie 2019. Deze veiling is een unieke kans om een jong (gereden) talentvol paard te kopen. De collectie 2019 bevat een groot aantal zeer opvallende paarden; paarden met talent voor het hoogste niveau, goedgekeurde hengsten en genetisch zeer interessante (fok) merries.
1 april 2019 | 15:19

Opnieuw exclusieve Prinsjesdag-veiling op CSI Ommen

Na een succesvolle eerste editie in 2018 staat op zaterdag 3 augustus de tweede veiling van Veulenveiling Prinsjesdag op CSI3* Jumping De Driehoek in Stegeren-Ommen op het programma. Veilingmeester Koen Olaerts zal een tiental exclusieve springveulens aan de man brengen op het terrein van Familie Schuttert, en daarmee gaan sport en fokkerij hand in hand.
1 april 2019 | 13:46

Frederik De Backer nieuwe veilingmeester Starsale Auctions

De 19e editie van Starsale Auctions zal niet alleen op een nieuwe locatie plaatsvinden, maar de organisatie heeft ook een nieuwe veilingmeester aangetrokken in de persoon van Frederik De Backer.
1 april 2019 | 10:00

Fenomenale editie van EDS in Hooge Mierde

Het werd een avond met veel hoogtepunten tijdens de vijfde editie van de Excellent Dressage Sales. Met een opbrengst van bijna 2.4 miljoen euro en een gemiddelde van ruim 55.000 per paard was de editie uiterst succesvol.
11 maart 2019 | 14:59

Gloednieuwe EDS-Prinsenstad Veulenveiling

Het team van Excellent Dressage Sales is een samenwerkingsverband aangegaan met Manege de Prinsenstad. Na drie succesvolle EDS-zomeredities met het KWPN vindt de veulenveiling in de zomer van 2019 op de prachtige locatie van Manege de Prinsenstad in Delft plaats.
15 februari 2019 | 11:37

Excellent Dressage Sales: Reacties uit de hele dressuurwereld

Er kwamen direct veel aanvragen uit de internationale dressuurwereld na de publicatie van de eerste foto’s en video’s van de paarden, die op 30 maart bij Excellent Dressage Sales in Hooge Mierde onder de hamer gaan. Niet eerder kwamen zoveel toppaarden onder de hamer bij EDS.
13 februari 2019 | 18:03

Starsale Auctions kiest voor nieuwe locatie

Om sport en fokkerij beter bijeen te brengen, zal de 19e editie van Starsale Auctions gaan plaatsvinden tijdens Outdoor Tolbert. Daarmee verhuist de gerenommeerde veulenveiling, welke dit jaar gehouden wordt op woensdag 21 augustus, van het Fries Congrescentrum in Drachten naar de HJC Manege in Tolbert.
1 februari 2019 | 16:25

Nieuwe selectiecommissie dressuur voor Veulenveiling Borculo

De organisatie achter Veulenveiling Borculo heeft een nieuwe commissie samengesteld voor de selectie van de dressuurveulens. Linda van Doorn en Peter Wetzelaer treden toe als nieuwe selecteurs en vormen samen met de scouts Emmy de Jeu en Marcel Sterrenburg het team dat dit jaar en verder zal zorgdragen voor de totstandkoming van de topcollecties, die Veulenveiling Borculo traditiegetrouw kenmerken.
31 januari 2019 | 20:53

Lovekey SR met 90.000 euro duurste hengst KSS

Negentien hengsten werden vanmiddag geveild in de KWPN Select sale. De duurste werd Lovekey SR, de zoon van Kannan uit een moeder van Hors la Loi II die als zesde eindigde in de kampioenskeuring.
31 januari 2019 | 07:54

Nieuwe veiling voor jubilerend Veulenveiling Borculo

In 1979 vond de eerste editie van Veulenveiling Borculo plaats. Nu 40 jaar later behoort de allereerste veulenveiling van ons land nog altijd tot de top van de veulenveilingen en is er niets aan ambities ingeboet. De organisatie van Veulenveiling Borculo laat deze bijzondere mijlpaal in 2019 dan ook niet ongemerkt voorbijgaan.
29 januari 2019 | 13:19 Regio Flevoland

Aanmelden voor Sportpaardenveiling Dronten nu mogelijk

De inschrijving voor de 42e editie van Sportpaardenveiling Dronten is geopend! Deze veiling zal net als voorgaande jaren plaatsvinden op de prachtige locatie van Paardensportcentrum Dronten, op dinsdag 7 mei 2019.
24 januari 2019 | 14:50

Selectiecommissie kijkt uit naar KWPN Select Sale

Heeft u de collectie van de KWPN Select Sale al bekeken? Een interessante verzameling jonge hengsten gaan op donderdag 31 januari (springen) en zaterdag 2 februari (dressuur) onder de hamer van veilingmeester Frederick de Backer.
7 januari 2019 | 16:13

Collectie KWPN Select Sale bekend

De collectie van de 19e editie van de KWPN Select Sale staat online! 30 hengsten staan met foto’s en een video op de speciale collectiepagina op de KWPN-site. Op donderdag 31 januari en zaterdag 2 februari gaan respectievelijk de spring- en dressuurhengsten onder de hamer van veilingmeester Frederick de Backer.
20 december 2018 | 20:26

Nette prijzen eerste KWPN Online Stallion Auction

Vanavond gingen veertien hengsten onder de digitale hamer in de allereerste KWPN Online Stallion Auction. Sinds afgelopen maandag was het mogelijk om te bieden op de hengsten die allemaal op de eerste bezichtiging zijn geweest.
20 december 2018 | 10:27

Allereerste Online Stallion Auction sluit vanavond

Bent u op zoek naar een toekomstig sportpaard of potentiele dekhengst? Grijp dan nu uw kans en bied mee.
17 december 2018 | 17:00

Bied nu mee op veilinghengsten Online Stallion Auction

Bent u op zoek naar een toekomstig sportpaard of potentiele dekhengst? Grijp dan nu uw kans en bied mee!
13 december 2018 | 16:50

Collectie KWPN Online Stallion Auction gereed

Een select aantal bijna driejarige hengsten gaat op donderdag 20 december onder de digitale hamer. De collectie is inmiddels bekend en bieden is mogelijk vanaf maandag 17 december.
7 december 2018 | 09:09

KWPN Online Stallion Auction: veiling sluit op 20 december

​De nieuwste KWPN-veiling de Online Stallion Auction opent op Maandag 17 december, het is mogelijk om tot en met donderdag 20 december mee te bieden. Vanaf 19.00 uur sluit de veiling.
23 november 2018 | 15:35

Naast KSS nu ook Online Stallion Auction

In aanvulling op de KWPN Select Sale, komt het KWPN dit jaar met iets nieuws, de online stallion auction. Kort na de eerste bezichtiging, op donderdag 13 december, gaan de hengsten onder de digitale hamer.
15 oktober 2018 | 21:45

'Fantastisch mooie manier om veulens te veilen’

Met een gemiddelde prijs van 3.600 euro lag deze veiling in lijn met de andere vier veilingen. Voor 7.500 euro gaat Newton van de Vrendt (v.Verdi) als duurste veulen van de vijfde online veiling de boeken in.
15 oktober 2018 | 13:50

KWPN Online Veulenveiling sluit vanavond

Op zoek naar een potentieel sportpaard? Bied dan tot vanavond mee! Vanaf 19.00 uur sluit de vijfde en tevens laatste KWPN Online Veulenveiling.
13 oktober 2018 | 07:48

Biedingen geopend laatste collectie KWPN Online Veulenveiling

Pak nu uw kans om nog een talentvol veulen te kopen uit de vijfde collectie van de KWPN Online Veulenveiling. Om 10.00 uur vandaag gaan de biedingen open van de laatste online veulenveiling van dit jaar. Vele veulens vonden dit jaar al een nieuwe eigenaar in binnen- en buitenland via de veilingsite www.kwpn.auction.
5 oktober 2018 | 14:56

Collectie vijfde KWPN Online Veulenveiling gepresenteerd

De collectie voor de vijfde editie van de KWPN online veulenveiling staat online, de laatste collectie van dit jaar. Vanaf 13 oktober kan er geboden worden op de 34 veulens die deze veiling omvat.
4 oktober 2018 | 20:33

Interessante springveulens goed in trek op Limburgse Veulenveiling

In het doel om afzet te creëren voor de voornamelijk regionale fokproducten is de Limburgse Veulenveiling goed geslaagd. Kopers uit binnen- en buitenland sloegen hun slag tijdens deze 18e editie. Voor het topsegment van de collectie werd goed betaald, aangevoerd door veilingtopper Nikan’s Diamond (v.Kannan) met een prijs van €30.000.
2 oktober 2018 | 09:31

Final Foal Auction: Noordelijke toppers onder de hamer

Op zaterdag 13 oktober a.s. vindt op het Hippisch Centrum in Exloo de tweede editie van ‘The Final Foal Auction’ plaats. De collectie is inmiddels rond en geeft een gevarieerd aanbod voor elk wat wils!
24 september 2018 | 22:00

‘Goede moederlijn is de basis’

Voor 8.500 euro verwisselde Desperado-dochter Noa Top T vanavond van eigenaar tijdens de vierde editie van de KWPN Online Veulenveiling. “Het is de eerste keer dat wij online een veulen kopen”, vertelt Sonja de Feiter enthousiast.
24 september 2018 | 13:15

56 veulens vanavond onder de digitale hamer

Op zoek naar een potentieel sportpaard? Bied dan tot vanavond mee! Vanaf 19.00 uur sluit de vierde KWPN Online Veulenveiling op www.kwpn.auction.
21 september 2018 | 12:11

Biedingen KWPN Online Veulenveiling openen binnen 24 uur

Grijp nu uw kans om in het bezit te komen van een kwaliteitsvol veulen voor een reële prijs! Morgen gaan de biedingen open van de vierde KWPN Online Veulenveiling van dit jaar. Vele veulens vonden dit jaar al een nieuwe eigenaar in binnen- en buitenland via de veilingsite www.kwpn.auction.
20 september 2018 | 09:55

Nieuw op SELL: interessante fokmerries onder de hamer

Naast een veulencollectie om van te smullen, veilt SELL Veulenveiling komende zaterdag voor het eerst ook drie interessante fokmerries uit lijntjes waarin de springgenen en prestaties diep verankerd liggen.
18 september 2018 | 15:49

Sport staat centraal in vierde collectie KWPN Online Veulenveiling

Bent u op zoek naar jong talent? Een kwaliteitsvol veulen voor een reële prijs? Bekijk dan de vierde collectie van de KWPN Online Veulenveiling!
12 september 2018 | 11:46

Positief gevoel overheerst bij Veulenveiling Maren-Kessel

Afgelopen zaterdag vond de 20e editie van Veulenveiling Maren-Kessel plaats. Onder goede publieke belangstelling kwamen 51 veulens onder de hamer. Er was een positieve sfeer en de organisatie ontving veel complimenten over de veulencollectie.
12 september 2018 | 09:13

Prinsjesdag doorbreekt tendens met absolute topveiling

Kopers uit binnen- en buitenland hebben door goed in de buidel te tasten optimale waardering getoond voor de ijzersterke collectie springveulens van Veulenveiling Prinsjesdag. Kwaliteitsvolle veulens met de allerbeste bloedlijnen realiseerden een prachtig gemiddelde van ruim € 14.300 en het interessante merrieveulen New Usha van ’t Studutch leverde de topprijs op van € 52.000.
10 september 2018 | 22:01

'5.000 euro is een nette prijs voor een veulen'

De collectie van de derde KWPN Online Veulenveiling is geveild. Eén van de duurst verkochte veulens was Nikkie H.
10 september 2018 | 14:10

Laatste kans! Vanavond sluit derde online veulenveiling

Op zoek naar een potentieel sportpaard? Bied dan tot vanavond mee! Vanaf 19.00 uur sluit de derde KWPN Online Veulenveiling op www.kwpn.auction.
10 september 2018 | 12:46

Sfeervolle 27e editie Veulenveiling Dronten

Vrijdagavond 7 september vond in het KWPN-centrum te Ermelo de 27e editie van Veulenveiling Dronten plaats. Dit was het eerste jaar dat veilingmeester Johan Wilmink de veulens mocht afslaan en dat leverde hem een spectaculaire verrassing op!
7 september 2018 | 18:25

Koop nu uw nieuwe topper in de KWPN Online Veulenveiling

Zoekt u een kwaliteitsvol veulen voor een reële prijs? Bied dan mee op de collectie van de derde KWPN Online Veulenveiling. Een collectie bestaande uit zeer interessant gefokte veulens met een pedigree vol sportpaarden.
7 september 2018 | 09:40

37.000 euro voor NVK Kampioen op Veulenveiling Midden-Nederland

Ten overstaande van een uitverkochte VIP-loge kwamen vanavond bijna 70 veulens onder de hamer van veilingmeester Johan Wilmink. De verwachtingen waren hooggespannen voor de Nederlands Kampioene en Nina Ricci maakte ze waar. Het donkere merrieveulen danste door de baan en mag voor 37.000 euro een nieuwe stal betrekken.
6 september 2018 | 09:38

Prinsjesdag veilt veulen voor strijd tegen alvleesklierkanker

Op 11 september heeft Veulenveiling Prinsjesdag wel een heel bijzonder veilstuk. De helft van de opbrengst van springveulen Velleza-S Z zal worden gedoneerd aan de campagne Support Casper van Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Deze organisatie zet zich volledig in voor de bestrijding van een van de meest agressieve vormen van kanker.
5 september 2018 | 14:54

Wildcard toegevoegd aan Veulenveiling Dronten

Komende vrijdag, 7 september, is het zover: Veulenveiling Dronten.
5 september 2018 | 14:18

Bekijk nu de video’s van de Online Veulenveiling!

De collectie bestaat 23 spring-, 19 dressuur-, twee Gelderse veulens en één fokmerrie en is doordrenkt met sport. Zelfs enkele Olympische paarden komen uit de directe moederlijn van deze veulens.
3 september 2018 | 09:40

Olympische invloeden op dressuurcollectie derde KWPN Online Veulenveiling

Verschillende veulens uit deze collectie zijn nauw verwant aan enkele Olympische dressuurpaarden! Daarnaast hebben bijna de helft van de dressuurveulens een elitemerrie als moeder en meerdere predicaten in de moederlijn, waardoor zowel goede beweging als een goed exterieur zijn verankerd. Kortom een beloftevolle collectie.
1 september 2018 | 21:23

Nieuwe kopers slaan hun slag op Starsale Auctions

De goede veulencollectie van Starsale Auctions heeft een hoop nieuwe kopers opgeleverd. Geheel volgens de hooggespannen verwachtingen bleken de twee veulens van Johan Heins uit de Van ’t Roosakker-familie de klapstukken. In de dressuurrichting liep Nique (v.Just Wimphof) met veel overtuiging naar de topprijs van 26.000 euro.
31 augustus 2018 | 09:02

Nationale eliteveiling Borculo: 56.000 euro voor Nashville LMD

Met de veiling van de dressuurveulens kwam er een einde aan editie 2018 van de Nationale Eliteveiling Borculo. De veilinghamer van Koen Olaerts viel in twee dagen tijd bij 63 spring- en 65 dressuurveulens. Zij brachten een gemiddelde van 11.490 euro in de boeken.
30 augustus 2018 | 13:55

Bewezen sportstammen voeren boventoon in derde collectie online veulenveiling

23 spring-, 19 dressuur-, twee Gelderse veulens en één fokmerrie maken deel uit van de collectie die op 10 september onder de digitale hamer gaat bij de derde KWPN Online Veulenveiling. De veiling opent op zaterdag 8 september op de veilingwebsite www.kwpn.auction.
30 augustus 2018 | 13:15

24.000 euro voor Noble Cornet bij Nationale Veulenveiling Borculo *VIDEO*

Vanavond vervolgt de Nationale Veulenveiling Borculo in dezelfde accommodatie met de dressuurveulens. Eerder maakte KWPN.tv in samenwerking met Nationale Veulenveiling Borculo een prachtige aflevering over de weg van een veulen naar veilingtopper.
29 augustus 2018 | 09:43

Toekomstbeloftes vrijdag onder de hamer bij Starsale Auctions

Aanstaande vrijdag 31 augustus is het zo ver. Dan komt de veelbesproken collectie van Starsale Auctions onder de hamer op het Fries Congrescentrum in Drachten. Eersteklas prestatiegenen zijn voorhanden in deze collectie, en een groot deel van de veulens is gerelateerd aan internationale sportpaarden.
28 augustus 2018 | 23:05

Veulenveiling Midden-Nederland veilt 1, 2 en 3 van NVK 2018

Veulenveiling Midden-Nederland heeft dit jaar weer een mooie collectie kunnen samenstellen voor hun zestiende editie op woensdag 5 september aanstaande. Hieronder vallen NVK dressuurkampioen Nina Ricci (v.Franklin), Nyandro JZ (v.Geniaal) die de 3de positie in beslag nam en de reservekampioen van de springveulens Newsflash (v.Hardwell).
27 augustus 2018 | 08:17

Kwaliteit en diversiteit in collectie Limburgse Veulenveiling

Na een record brekende editie van de Limburgse Veulenveiling in 2017, kregen de selectiecommissies dit jaar een heel sterk aanbod van de fokkers. Het vertrouwen van de fokkers heeft opnieuw geresulteerd in een hele interessante collectie van 84 spring- en 26 dressuurveulens.
15 augustus 2018 | 13:35

Nog 24 uur tot de allereerste editie van de Young Jumping Foal Sale!

Bent u op zoek naar nieuw jong talent, een veulen waarvan er nog geen tientallen zijn? Zoek dan niet verder en maak uw keus uit de collectie van de allereerste editie van de Young Jumping Foal Sale. Morgenmiddag om 13.25 uur verschijnen dertien beloftevolle springveulens in de prachtige piste van de KWPN Kampioenschappen.
14 augustus 2018 | 10:25

Fokker Pelleboer over de Online Veulenveiling: “Ik ben er goed tevreden mee.”

31 veulens en twee fokmerries verschenen gisteravond onder de digitale hamer. De KWPN Online Veulenveilingen zijn in het leven geroepen om de fokker eenvoudig een podium te bieden voor zijn of haar fokproduct. Volgens fokker de heer P. Pelleboer is deze opzet meer dan geslaagd.
13 augustus 2018 | 12:04

Bied tot vanavond mee op de collectie van de KWPN Online Veulenveiling!

Op zoek naar een potentieel sportpaard? Bied dan tot vanavond mee! Vanaf 19.00 uur sluit de veiling op www.kwpn.auction.
12 augustus 2018 | 10:12 Regio Tuigpaard Noord

Tevreden kopers en verkopers in Tuigpaardveulenveiling

De Nationale Tuigpaardveulenveiling tijdens de Nationale Tuigpaardendag gisteren heeft tevreden mensen opgeleverd. Een mooie, reële prijs voor de fokkers, en blije kopers met grote plannen met de veulens.
11 augustus 2018 | 15:44

Jan Schep Tuigpaardfokker van het Jaar

Vanmiddag is de Tuigpaardfokker van het Jaar gehuldigd tijdens de Nationale Tuigpaardendag in Ermelo. Deze eretitel gaat dit jaar naar Jan Schep.
11 augustus 2018 | 14:18

Een kwaliteitsvol veulen voor een reële prijs

Nog twee dagen en dan sluit de tweede KWPN Online Veulenveiling. Voor het eerst worden er naast 31 veulens ook twee dragende merries geveild, waarvan de veulens zich eveneens in de collectie bevinden.
10 augustus 2018 | 20:54

Spraakmakende collectie eerste editie Young Jumping Foal Sale

Bent u op zoek naar nieuw jong talent, een veulen waarvan er nog geen tientallen zijn? Zoek dan niet verder en maak uw keus uit de collectie van de allereerste editie van de Young Jumping Foal Sale.
7 augustus 2018 | 16:24

Mooie collectie veulens voor Veulenveiling Dronten

De afgelopen maanden heeft de selectiecommissie van Veulenveiling Dronten heel veel veulens bekeken, bij de fokkers aan huis én tijdens de centrale selectiedagen. Hiervan zijn de allerbeste spring- en dressuurveulens geselecteerd voor de komende editie van de Veulenveiling. Veulens met beweging, uitstraling & interessante afstamming: paarden voor de toekomst!
4 augustus 2018 | 22:35

EDS Summer: Prachtige ambiance en kooplustig publiek

Direct na afloop van de zinderende finale vijfjarigen paarden opende veilingmeester Koen Olaerts de veiling. Meer dan de helft van de veulens werd boven de 10.000 euro verkocht. De gemiddelde opbrengst per veulen werd 12.950 euro.
4 augustus 2018 | 15:35

Maak kennis met de toekomstige talenten uit de Young Jumping Foal Sale

De collectie van de Young Jumping Foal Sale is er een om van te watertanden. Jonge talentvolle springhengsten, die momenteel hard aan de weg timmeren, en merries die minimaal 1.30m of hoger hebben gesprongen staan aan de basis van deze dertien veelbelovende springveulens.
3 augustus 2018 | 18:15

Veulens uit hengstenlijnen domineren collectie KWPN Online Veulenveiling

Verschillende veulens komen uit moederlijnen waar veel sport uit komt, bekijk daarom nu de collectie van deze toekomstige toppers!
3 augustus 2018 | 15:06
Advertorial

Hoogwaardige veulencollectie voor Nationale Eliteveiling Borculo

In totaal zijn 63 springveulens en 70 dressuurveulens met een duidelijk ‘KWPN-signatuur’ geselecteerd.
1 augustus 2018 | 13:43

Tijdschema KWPN Kampioenschappen bekend

Nog 10 dagen en dan trappen de KWPN Kampioenschappen af met de afstammelingenkeuring gevolgd door de Nationale Tuigpaardendag. Bekijk nu het gehele tijdschema.
30 juli 2018 | 10:19

Interessante aanvulling op Excellent Dressage Sale collectie

Zeven interessante veulens zijn toegevoegd aan de EDS collectie die op zaterdag 4 augustus tijdens het WK jonge dressuurpaarden in Ermelo wordt geveild. De excellente collectie bestaat nu uit 34 dressuurveulens. Toegevoegd zijn veulens van Barnay, Daily Diamond, Desperados FRH, Ghandi, Vitalis en twee van Zoom.
27 juli 2018 | 15:11

Collectie Young Jumping Foal Sale online!

Dertien veulens van jonge hengsten en stuk voor stuk uit een moeder die minimaal op 1.30m-niveau heeft gepresteerd, daaruit bestaat de collectie van allereerste Young Jumping Foal Sale. Deze jonge beloftes komen tijdens het middagprogramma van de Blom Cup-finales op donderdag 16 augustus onder de hamer.
25 juli 2018 | 17:28

Eersteklas prestatiegenen present in Starsale collectie

Meer dan ooit is de veulencollectie van Starsale Auctions doordrenkt met prestatiegenen. Zeker in de springrichting wordt de genetische top van de jaargang op 31 augustus aangeboden in Drachten. Ook de dressuurliefhebbers hebben keuze uit een heel stel zeer interessante bewegingstalenten, afstammend van zowel bewezen verervers als jonge beloftes. En daarmee zijn de verwachtingen voor de 18e editie hooggespannen.
23 juli 2018 | 17:09 Regio Tuigpaard Noord

Bekijk nu de collectie van de Nationale Tuigpaardveulenveiling!

Laat deze topveulens niet aan u voorbijgaan! Tijdens de Nationale Tuigpaardendag op 11 augustus is het weer zover. U krijgt de mogelijkheid om in het bezit te komen van een getalenteerd tuigpaardveulen uit de collectie van de Nationale Tuigpaardveulenveiling, die met zorg is samengesteld uit interessante en kwaliteitsvolle veulens.
23 juli 2018 | 10:05

Summer Sale CH de Wolden weer succesvol

Honderden belangstellenden waren zaterdagavond afgekomen op de Summer Sale op het terrein van CH de Wolden.
19 juli 2018 | 14:07

Genetisch interessante collectie eerste Young Jumping Foal Sale

Tijdens het middagprogramma van de finale voor het KWPN Kampioenschap voor jonge springpaarden om de Blom Cup, wordt op donderdag 16 augustus een select gezelschap, interessante jonge veulens geveild.
16 juli 2018 | 21:49

KWPN Online Veulenveiling: 'Het was echt heel spannend!'

Het is nog vroeg in het veilingseizoen maar de eerste KWPN Online Veulenveiling van dit jaar zit erop. Zeventien veulens kwamen onder de hamer, de collectie bestond uit dressuur- en springveulens van zowel jonge als bewezen vaderdieren.
16 juli 2018 | 17:03

KWPN online veulenveiling: Bieden sluit om 19.00uur vanavond

De eerste editie van de KWPN online veulenveiling 2018 zal om 19.00uur worden afgeslagen.
15 juli 2018 | 12:56

Biedingen KWPN Online Veulenveiling in volle gang

Het bieden voor de eerste KWPN Online Veulenveiling editie is zaterdag 14 juli geopend en nu in volle gang.
14 juli 2018 | 14:34

Collectie Veulenveiling Borculo 2018: actuele succesgenen voeren boventoon

De complete veulencollectie 2018 van de Nationale Eliteveiling Borculo staat online. Na een strenge selectie hebben 63 springveulens en 70 dressuurveulens de toets der kritiek doorstaan. Zij zullen op woensdag 29 (springveulens) en donderdag 30 augustus (dressuurveulens) onder de veilinghamer komen in Paardensportcentrum Lichtenvoorde te Vragender.
10 juli 2018 | 10:25

Collectie online veiling 1 online!

De eerste collectie van de KWPN Online Veulenveiling 2018 staat online!
9 juli 2018 | 12:04

Jonge hengsten domineren EDS-collectie

Op 4 augustus wordt tijdens de derde editie van de EDS-veiling met steun van het KWPN een indrukwekkende collectie veulens geveild. De organisatie selecteerde zeventwintig veulens met stuk voor stuk veel sport in de afstamming. De unieke samenwerking tussen het KWPN en de organisatie van EDS bestaande uit Nico Witte, Joop van Uytert, Joep Schellekens, Eugène Reesink en Tim Coomans zorgde vorig jaar met een gemiddelde prijs van € 14.700,- per veulen voor een uiterst succesvolle veiling.
29 juni 2018 | 10:30

Datum eerste KWPN Online Veulenveiling bekend

Dit jaar gaat de vijfde editie van de KWPN Online Veulenveiling plaatsvinden. De eerste videodag is inmiddels geweest, de deelnemende veulens zijn bekend en nu is ook de datum van de eerste veiling bekend: op maandag 16 juli om 19.00 uur sluit de veiling.
26 juni 2018 | 10:38

2e selectieronde Veulenveiling Maren-Kessel

Op zaterdag 8 september vindt de 20e editie van Veulenveiling Maren-Kessel plaats in Maren-Kessel. Aanstaande vrijdag en zaterdag gaan we voor de tweede keer selecteren.
25 juni 2018 | 14:35

Selectiedata Veulenveiling Dronten bekend

Op vrijdag 7 september 2018 wordt alweer de 27e editie van veulenveiling Dronten georganiseerd op het centraal gelegen KWPN-centrum in Ermelo. Ook dit jaar is Veiling Dronten op zoek naar veulens met extra beweging, uitstraling en interessante afstamming. Hiermee staat Veulenveiling Dronten garant voor uniek toekomstig fok- of sportmateriaal.
15 juni 2018 | 08:44

Veulenveiling Prinsjesdag komt met exclusieve veiling op CSI Ommen

Voor de komende editie van CSI Ommen hebben Veulenveiling Prinsjesdag en familie Schuttert de handen ineengeslagen. Op zaterdag 4 augustus komt een tiental zeer interessante springveulens onder de hamer tijdens het avondprogramma. Een uitgelezen kans om tussen twee internationale springrubrieken door, de toekomst vast te leggen.
4 juni 2018 | 13:25

Prachtgemiddelde tijdens 1e editie Borculo JST Veulenveiling

De eerste editie van de Borculo JST Veulenveiling gaat als succesvol de boeken in. De vijf geveilde veulens kwamen tot een prachtgemiddelde van €16.000,-. Veilingtopper werd Dubai Z. Deze aansprekende zoon van Diamant de Semilly uit de interessant gefokte merrie Dylandra (v.Tangelo van de Zuuthoeve) bracht €20.000,- in het laatje en blijft voor dit bedrag in Nederland.
1 juni 2018 | 12:18

Meld uw veulen aan voor de Nationale Tuigpaardveulenveiling!

Ook u kunt uw tuigpaardveulen aanmelden voor de vijfde editie van de veiling. Piet Lelieveld en Johan Holties vormen de selectiecommissie. Dit jaar wordt op meerdere locaties geselecteerd op dinsdag 26 juni (afhankelijk van het aantal aanmeldingen ook woensdag 27 juni). De selectiecommissie komt bij een groot aantal hengstenhouders langs tijdens de selectiedag(en).
31 mei 2018 | 08:06

7 juni Selectie Excellent Dressage Sales in Ermelo

Op zaterdag 4 augustus vindt de derde ‘summer-edition’ van de Excellent Dressage Sales plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De veiling, die wordt georganiseerd in samenwerking en met ondersteuning van het KWPN, biedt met de prachtige entourage van het WK Jonge Dressuurpaarden een prachtig podium voor fokkers om hun veulens te veilen.
29 mei 2018 | 09:06

Wordt uw topper de smaakmaker van Veulenveiling Midden-Nederland?

Veulenveiling Midden-Nederland kijkt uit naar komend jaar. De selectiecommissie is zeer gemotiveerd om dit seizoen een nóg interessanter portefeuille op te stellen. Hebt u zo’n topper? Meld u dan nu aan voor de selectiedagen!
25 mei 2018 | 15:25

Videodagen KWPN Online Veulenveilingen bekend

De vijfde editie van de KWPN Online Veulenveilingen staat voor de deur. Ook dit jaar bieden wij KWPN-fokkers de mogelijkheid, om via het wereldwijde netwerk van het KWPN, hun veulens op een gemakkelijke en laagdrempelige manier te verkopen. Het ontzorgen van de fokker staat hierbij centraal.
7 mei 2018 | 13:40

Nationale Veulenveiling Dronten: beweging, uitstraling en afstamming

Op de eerste vrijdag van september verwelkomen wij wederom graag fokkers, kopers en belangstellenden. Ook dit jaar weer op de schitterende accommodatie van het KWPN-centrum te Ermelo.
30 april 2018 | 13:51

Veulenveiling Prinsjesdag zet jonge scouts in voor samenstellen collecties

Met de lat bovenin, is het ieder jaar weer een uitdaging om een hoogstaande dressuur- en springcollecties samen te stellen. Vanaf dit jaar zet Veulenveiling Prinsjesdag daarom niet alleen vakkundige selectiecommissies, maar ook jonge fokkerijgeïnteresseerden in om hierin als scout een actieve rol te hebben. Op deze wijze zijn de eerste topveulens reeds vastgelegd.
30 april 2018 | 09:34

Internationale kopers weten de weg naar Hooge Mierde te vinden

De vijfde editie van Excellent Dressage Sales (EDS) leverde zaterdagavond een kleine 2 miljoen euro op. Onder toeziend oog van vijfhonderd gasten werden maar liefst 41 paarden en 9 veulens geveild bij Academy Bartels in Hooge Mierde.
23 april 2018 | 09:07

Stralende Sportpaardenveiling Dronten 2018

Veiling Dronten blikt terug op zeer geslaagde 41e editie van de Sportpaardenveiling.
16 april 2018 | 15:16

Negen excellente veulens in EDS veiling

Negen excellente dressuurveulens worden zaterdag 28 april geveild op Landgoed Culitsrode in Hooge Mierde. De drie merrie- en zes hengstveulens maken deel uit van de collectie van Excellent Dressage Sales. Ze zijn allen interessant gefokt en beschikken over veel uitstraling en bewegingskwaliteit.
12 april 2018 | 15:43

Nieuw initiatief voor veiling van springveulens van jonge hengsten

Het KWPN wil het gebruik van jonge KWPN-springhengsten stimuleren door een veiling te organiseren van veulens van deze jonge springhengsten.
10 april 2018 | 13:05

Veiling Dronten presenteert zeer getalenteerde groep jonge sportpaarden

Zaterdagavond 21 april a.s. zal de 41e editie van de Sportpaardenveiling Dronten plaatsvinden.
29 maart 2018 | 10:36

Presentatie Van Olst Sales laat harten dressuurliefhebbers sneller kloppen

Gisteravond vond de presentatie van de Van Olst Sales plaats. De veilingpaarden werden onder de man gepresenteerd. Hoewel sommige jonge paarden soms wat onder de indruk waren van de entourage, lieten ze zich geweldig goed zien. Wat opviel was de ongekende kwaliteit van de jonge dressuurtalenten en de hoeveelheid goedgekeurde hengsten. Dit zijn er maar liefst zeven, waaronder de in 2016 KWPN-goedgekeurde hengst Inverness.
26 maart 2018 | 14:52

Veulens en rijpaarden op SELL Veulenveiling Brabant

Nieuwe plannen voor SELL Veulenveiling Brabant. Behalve dat de veulenveiling voor het eerst plaatsvindt over twee dagen, worden er jonge sportpaarden aan de veiling toegevoegd. SELL Veulenveiling Brabant op Manege Heijligers in Asten wordt bovendien later in het jaar dan gewend georganiseerd, op vrijdag 21 september (dressuur) en zaterdag 22 september (springen).
16 maart 2018 | 13:40

Meest brede collectie ooit voor Excellent Dressage Sales

HOOGE MIERDE – Excellent Dressage Sales (EDS) presenteert vanaf vandaag op haar website de meest brede collectie ooit voor de aankomende editie. Deze bestaat uit verschillende mooie prospects uit binnen- en buitenland, die variëren van zowel jonge talenten als paarden die tot en met Grand Prix niveau opgeleid zijn.
13 maart 2018 | 16:24

Gertjan van Olst: “Onze opfok is de kweekvijver voor de veiling”

Tijdens de enerverende jonge dressuurpaardenveiling ‘Van Olst Sales’ op 30 maart gaan er een veertigtal gereden paarden van hoog niveau onder de hamer. De collectie is vanaf vandaag online te bekijken. Maar hoe komt zo’n veilingcollectie tot stand? Wij vragen het aan de drijvende kracht achter Van Olst Horses, eigenaar Gertjan van Olst.
1 februari 2018 | 14:00

Kallas H2 (v.Dallas VDL) als wildcard toegevoegd aan KSS

Catalogusnummer 100 (Dallas VDL x Quality time) is als wildcard aan de KSS-selectie toegevoegd. Deze hengsten is aangewezen voor het verrichtingsonderzoek in Ermelo.
29 januari 2018 | 13:57

Prinsjesdag: nieuwe organisatie, dezelfde formule

De 25e editie van Veulenveiling Prinsjesdag was afgelopen jaar de laatste die door het evenementenbureau EQ International is georganiseerd. Vanaf komend jaar ligt de organisatie in handen van Emmy Poppelaars en oud-EQ International werknemer Linda Mailly.
12 januari 2018 | 15:30

Collectie KWPN Select Sale 2018 online!

De KWPN Select Sale organiseert dit jaar alweer haar achttiende editie op de KWPN Stallion Show in ’s-Hertogenbosch. Op donderdag 1 en zaterdag 3 februari zullen de collecties spring- en dressuurhengsten onder de hamer komen van veilingmeester Frederik de Backer.
1 december 2017 | 10:39

Data Dutch Sport Horse Sales bekend

De data van de Dutch Sport Horse Sales zijn bekend. De presentatie zal plaatsvinden op 1 oktober, de veiling op 2 oktober 2018.
27 november 2017 | 13:58

Peter van der Waaij in team KWPN Select Sale

Op donderdag 1 en zaterdag 3 februari 2018 vindt de KWPN Select Sale, de eliteveiling voor spring- en dressuurhengsten, plaats tijdens de KWPN Stallion Show in ‘s-Hertogenbosch. Peter van der Waaij uit Eemnes is voor de KWPN Select Sale editie 2018 toegetreden tot het organiserende team.
14 november 2017 | 12:18

Eerste editie van The Hunt mooi succes met gemiddeld bijna 81.000 euro

De eerste Europese hunterveiling The Hunt 2017 kende gisteravond in de Gashouder in Maastricht een geslaagde eerste editie. Met een veilingtopper voor 204.000 euro en een gemiddelde prijs van bijna 81.000 euro was The Hunt een succes.
10 november 2017 | 13:11

18 November a.s. najaarsveiling Van Olst Sales

Op 18 November a.s. organiseert Van Olst Horses een najaarsveiling (Van Olst Sales) waar een 20-tal onbeleerde 2,5 jarige ruinen en enkele merrie’s worden geveild.
9 november 2017 | 09:53

Maandag 13 november hunterveiling in Maastricht

Maandag 13 november organiseert Sorensen Stables de eerste Europese Hunter veiling: The Hunt.
13 oktober 2017 | 10:04

Morgen Final Foal Auction in Exloo

Vanaf 13.00u kunnen de merries met veulens, uiteraard netjes getoiletteerd, aangeleverd worden, om 15.00u start de presentatie . Daarna is er tijd om, in overleg met de fokker het veulen bij de stal te bekijken. De veiling zal aanvangen om 18.30u.
2 oktober 2017 | 15:30

37 veulens aangemeld voor vierde KWPN Online Veulenveiling

Afgelopen vrijdag vond de foto- en videodag plaats van de vierde KWPN Online Veulenveiling.
28 september 2017 | 08:30

Mucinda (v.Berlin) veilingtopper op Limburgse Veulenveiling

​In navolging op een zeer geslaagde editie van de Dutch Sport Horse Sales, werden ook op de Limburgse Veulenveiling records verbroken. Voor het eerst in de geschiedenis van de veiling werd een totaalomzet van meer dan één miljoen euro gerealiseerd, waardoor het gros van de fokkers met een lucratieve opbrengst huiswaarts kon keren. Met een prijs van 30.000 euro bleek het merrieveulen Mucinda (v.Berlin) de veilingtopper.
27 september 2017 | 09:00

Goliath verkocht voor 400.000 euro op Dutch Sport Horse Sales

Diverse KWPN'ers zijn gisteravond voor topbedragen verkocht op de Dutch Sport Horse Sales. Bustique-zoon Goliath spande de kroon.
26 september 2017 | 15:03

Blom Cup-kampioenen worden vanavond geveild in DSHS

​De 26 toptalenten uit de 2017-collectie van de Dutch Sport Horse Sales zijn gisteravond met succes onder het zadel gepresenteerd. Met toelichting van Paul Hendrix toonden de veilingpaarden nog eenmaal hun springkwaliteiten.
21 september 2017 | 09:21

Gemiddelde prijs naar recordhoogte bij dressuurveulens Prinsjesdag

Ook op de tweede dag van Veulenveiling Prinsjesdag werden records gebroken. Met een gemiddelde van €12.725 werd er in de breedte uitstekend gescoord bij de dressuurveulens, waarbij Marilyn-Dine (v.Daily Diamond) met €70.000 een fantastische uitschieter was. Een verrassend aantal nieuwe kopers sloeg hun slag tijdens de 25e editie van de veiling.
18 september 2017 | 09:06

Opbrengst openingsveilstukken Prinsjesdag naar goede doelen

Ook tijdens de 25e editie van Veulenveiling Prinsjesdag wordt er volop aan de goede doelen gedacht. En vanwege het zilveren jubileum zal Piet Meinen, als veilingmeester van het eerste uur, nog eenmaal in zijn oude rol in actie komen door het openingsveilstuk te veilen. Met Stichting Parapaard en de DVB Foundation als goede doelen.
15 september 2017 | 13:49

Hippisch Centrum Exloo organiseert de Final Foal Auction om fokkers en kopers samen te brengen

Op 14 oktober vindt er een veiling in Exloo plaats, onder de naam Final Foal Auction.
7 september 2017 | 15:15

15e editie Veulenveiling Midden-Nederland buitengewoon succes

Met een gemiddelde prijs van 10.000 euro, mag de 15e editie van Veulenveiling Midden-Nederland met recht een succes worden genoemd. Mister Red Texel (v.Daily Diamond) werd met een afslagprijs van 50.000 euro de veilingtopper.
7 september 2017 | 11:05

Aanstaande zaterdag 19e editie van Veulenveiling Maren-Kessel

In de vertrouwde locatie Manege Rust Roest zal zaterdag Veulenveiling Maren-Kessel gehouden worden.
6 september 2017 | 10:35

Montecarlo Texel met 27.000 euro veilingtopper SELL Veulenveiling Brabant

Ook op SELL Veulenveiling Brabant op dinsdag 5 september waren de nakomelingen van Glock’s Toto jr. gewild. De gemiddelde prijs van de 63 spring- en dressuurveulens kwam uit op 6.330 euro en ze werden over de hele wereld verkocht.
31 augustus 2017 | 08:55

Veulenveiling Borculo krijgt recordprijzen voor springveulens

Eliteveiling Borculo draaide woensdagavond op Paardensportcentrum Lichtenvoorde de beste veiling ooit. De gemiddelde prijs van de springveulens in Vragender kwam op 15.259 euro uit.
29 augustus 2017 | 09:42

Koop uw topper van de toekomst 6 september op Veulenveiling Midden-Nederland!

Veulenveiling Midden-Nederland viert dit jaar haar 15-jarig jubileum met ongekend talent.
29 augustus 2017 | 08:20

SELL Veulenveiling Brabant-selecteur Nico Witte: ‘Investeren in veulens loont’

​De tijd van het afspenen van veulens breekt weer aan. In deze periode wisselen de jonge dieren vaak ook van eigenaar. Volgens Nico Witte, die zelf elk jaar jong talent naar zijn stallen haalt en als selecteur aan SELL Veulenveiling Brabant verbonden is, loont het investeren in veulens.
28 augustus 2017 | 14:51

43 veulens in derde KWPN Online Veulenveiling

Zaterdag vond er in Boekel een video- en selectiedag plaats voor de KWPN Online Veulenveiling. Er konden 43 veulens worden geselecteerd voor de derde KWPN Online Veulenveiling van dit jaar.
28 augustus 2017 | 11:51

Veelbelovende veulens op Veulenveiling Dronten

Veulens met extra beweging, uitstraling en uitstekende afstammingen uit predicaatrijke stammen zullen vrijdag 1 september aan u worden gepresenteerd.Uit een groot aantal aanmeldingen heeft de selectiecommissie van Veiling Dronten ook dit jaar een zeer sterke selectie samengesteld.
26 augustus 2017 | 08:46

Starsale: €75.000,- voor NVK-kampioen Metallic

De nationaal veulenkampioen Metallic (v.Franklin) van f/g T. Tolner uit Hooghalen werd gister de veilingtopper van de Starsale Auctions Veulenveiling. Het langgelijnde veulen liet in Ermelo al zien dat hij extra kan draven en galopperen, en kreeg gisteravond de bieders op zijn hand.
25 augustus 2017 | 15:12

Extra editie KWPN Online Veulenveiling

De dit jaar extra toegevoegde foto- en videodagen in het Noorden en Zuiden van het land hebben voor veel extra aangemelde veulens gezorgd. Daarom is er besloten in september niet één, maar twee KWPN Online Veulenveilingen te organiseren.
19 augustus 2017 | 22:50
Veiling geopend!

KWPN Online Veulenveiling geopend, bied nu mee!

Vanaf nu kunt u bieden op de interessante collectie veulens in de eerste KWPN Online Veulenveiling van 2017. Heeft u de collectie al bekeken? Hij is zeker de moeite waard!
16 augustus 2017 | 13:26

Collectie Dutch Sport Horse Sales online

Met trots presenteert de jaarlijkse springpaardenveiling, de Dutch Sport Horse Sales, haar collectie van 2017. Deze is vanaf vandaag te bewonderen op de website van de veiling.
14 augustus 2017 | 08:16

Nog eens 40 veulens geselecteerd voor KWPN Online Veulenveiling

Vrijdag vond de tweede video- en selectiedag plaats van de tweede KWPN Online Veulenveiling van dit jaar op het KWPN-centrum. Er konden 40 veulens worden toegevoegd aan deze editie.
7 augustus 2017 | 18:34

25 veulens geselecteerd voor tweede KWPN Online Veulenveiling

Vrijdag vond de video- en selectiedag plaats van de tweede KWPN Online Veulenveiling van dit jaar. Er konden 26 veulens worden geselecteerd voor deze editie. Binnenkort komen de foto's en video's online.
7 augustus 2017 | 09:32

Starsale Auctions stelt ultieme collectie samen

Op papier leek het al bijzonder veelbelovend, en na het zien van alle veulens op de fotodag weet de selectiecommissie van Starsale Auctions het zeker. Dit is de beste collectie ooit!
5 augustus 2017 | 21:30
Liveblog

Excellent Dressage Sales: Barosso veilingtopper met 145.000 euro

De in Oldenburg en Westfalen gekeurde Barroso ging voor 145.000 euro onder de hamer op de Excellent Dressage Sales, de Bordeaux-zoon was daarmee de veilingtopper. Op de goed bezochte veiling was Marosi (v.Daily Diamond) met 45.000 euro het duurste hengstveulen, Franklin-dochter Magic Time (v.Franklin) bracht 36.000 euro op. Voor een embryo van Painted Black uit de volle zus van Valegro werd 12.000 euro betaald. In totaal kwamen er 22 veulens, negen rijpaarden en één embryo onder de veilinghamer.
3 augustus 2017 | 12:37

Presentatie- en veilingvolgorde EDS bekend

Om 19.00 uur start de presentatie van de EDS-collectie tijdens het WK Jonge Dressuurpaarden.
2 augustus 2017 | 09:46

Tijdschema KWPN Kampioenschappen bekend

Nog 10 dagen en dan trappen de KWPN Kampioenschappen af met de Nationale Tuigpaardendag! Bekijk nu het gehele tijdschema.
29 juli 2017 | 08:40

Kwartet NMK-merries in EDS

Op 5 augustus komt tijdens de zesde editie van de EDS-veiling met steun van het KWPN een indrukwekkende collectie veulens en paarden onder de veilinghamer. De organisatie voorspelde al een ijzersterke collectie, dat deze voorspelling uit komt blijkt wel uit de goede prestaties van vier driejarige merries uit de collectie. Alle vier behaalden ze met glans een ticket voor de Nationale Merriekeuring in Ermelo.
28 juli 2017 | 15:06

Medaillekandidaat in EDS-veiling

Het worden drukke dagen voor de KWPN-gefokte en in Oldenburg en Rheinland Westfalen goedgekeurde hengst Barroso. Het fokproduct A.W.G. van Kraaij uit Maasdijk maakt namelijk zijn opwachting in de titelstrijd voor de zevenjarigen en wordt op zaterdag geveild tijdens EDS.
27 juli 2017 | 13:00 Regio Tuigpaard Noord

Indrukwekkende collectie Nationale Tuigpaardveulenveiling online!

De selectiecommissie van de Nationale Tuigpaardveulenveiling heeft weer een hele bijzondere collectie tuigpaardveulens weten samen te stellen.
21 juli 2017 | 13:06
Regio Utrecht

Veulenveiling Midden-Nederland nu met de digitale catalogus met de collectie 2017

De collectie van veulens 2017 staat online. Na de foto- en filmdag zijn alle betrokken partijen achter de schermen aan de slag gegaan met het opgenomen materiaal. Inmiddels zijn de foto’s, pedigrees en veilingteksten afgerond en vanaf nu te bekijken ook in digitale catalogus!
21 juli 2017 | 11:32

Drie wildcards voor EDS veiling

Enkele weken geleden werd de indrukwekkende collectie met eenentwintig veulens, zeven rijpaarden en een embryo al bekend gemaakt. De organisatie heeft wildcards toegekend en heeft daarmee een trio toptalenten weten toe te voegen aan de reeds bestaande sterke selectie.
19 juli 2017 | 13:58 Regio Tuigpaard Noord

Binnenkort video's en foto's collectie Nationale Tuigpaardveulenveiling online!

Vanmorgen werd al vroeg, voordat de warmte zou aandienen, gestart met het fotograferen en video's maken van de veulens die zijn geselecteerd voor de Nationale Tuigpaardveulenveiling. Binnenkort zijn de beelden online te bewonderen!
19 juli 2017 | 09:47

LVV: 40 springveulens en 12 dressuurveulens geselecteerd in Weert

Bij de selectiedag van de Limburgse Veulenveiling in Weert afgelopen maandag zijn in totaal er 40 springveulens en 12 dressuurveulens aan de collectie toegevoegd. De uiteindelijke teller staat nu op 116 veulens. Deze veulens zullen op woensdag 27 september onder de hamer gaan.
11 juli 2017 | 10:36

Paarden uit De Wolden Summer Sale melden zich op hoogste niveau

De springpaarden en –veulens uit De Wolden Summer Sale blijven doorbreken in de internationale springsport. Nadat Zilversprings onder de Canadese Elizabeth Gingras zich vorig jaar in de kijker sprong met het oog op de Olympische Spelen, is 2017 hét jaar van Christopher Surbey en de Corland-merrie Cavarola – de veilingtopper van De Wolden Summer Sale in 2011.
6 juli 2017 | 09:19

Laatste kans opgave Veulenveiling Dronten

Op vrijdag 1 september wordt de 26ste veulenveiling Dronten georganiseerd op het centraal gelegen KWPN-centrum in Ermelo.
30 juni 2017 | 10:43

4 juli extra selectiedag Veulenveiling Midden-Nederland

In navolging van herhaald verzoek heeft de selectiecommissie van Veulenveiling Midden-Nederland besloten een extra selectiedag in te plannen op dinsdag 4 juli.
22 juni 2017 | 08:38
Video
Regio Tuigpaard Noord

Nog één dag om uw veulen aan te melden voor de Tuigpaardveulenveiling

Vrijdag 23 juni is de laatste mogelijkheid om uw tuigpaardveulen aan te melden voor de Tuigpaardveulenveiling.
21 juni 2017 | 12:14

Starsale Auctions heeft geselecteerd voor het hoogst haalbare

In tijden waarin de vraag naar topveulens groter is dan ooit te voren, heeft Starsale Auctions een voortreffelijke collectie weten samen te stellen.
21 juni 2017 | 12:08

Selectiedata Veiling Dronten bekend

Op vrijdag 1 september wordt de 26ste veulenveiling Dronten georganiseerd op het centraal gelegen KWPN-centrum in Ermelo. Ook dit jaar is Veiling Dronten op zoek naar veulens met extra beweging, uitstraling en interessante afstamming
9 juni 2017 | 14:31

1,50m-overwinning voor Sanne Thijssen en achtjarige Stippel

In Sopot grepen de pas achtjarige Stippel en Sanne Thijssen de overwinning in een CSIO5* 1,50m-rubriek en daarmee bleven ze een aantal ervaren combinaties voor.
6 juni 2017 | 16:14

Inschrijving Online Veulenveiling 2017 geopend!

Sinds 2014 faciliteert het KWPN de Online Veulenveilingen als vernieuwde en verbeterde versie van de Veulen Verkooplijst. De eerste selectiedagen zijn bekend en u kunt uw veulens nu aanmelden voor de selectie- en videodagen.
19 mei 2017 | 08:47

Selectiedagen nieuwe editie EDS/KWPN-veiling WK Jonge Dressuurpaarden Ermelo bekend

Excellent Dressage Sales (EDS) organiseert op 30 mei de eerste selectiedag voor de tweede editie van de veiling tijdens het Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden op zaterdag 5 augustus in Ermelo. De organisatie streeft ernaar om excellente dressuurveulens en uitmuntende dressuurpaarden te veilen uit verschillende leeftijdscategorieën en niveaus.
3 mei 2017 | 14:47

Kornet's Boy veilingtopper ET Auction

De Cornet Obolensky-zoon verwisselde van eigenaar voor 43.000 euro en vertrekt naar een stal in de Verenigde Staten. Kornet's Boy werd als veulen geveild op Veulenveiling Maren-Kessel.
3 mei 2017 | 12:08

KWPN-veulenveiling Maren-Kessel

De 19e editie van KWPN-veulenveiling Maren-Kessel vindt plaats op zaterdag 9 september a.s.. We willen ook dit jaar ongeveer 45 veulens veilen uit de drie afdelingen van het KWPN: Rivierengebied, Noord Oost Brabant en Midden Brabant Noord.
1 mei 2017 | 09:46

Veiling Dronten komt naar u toe

Op vrijdag 1 september wordt de 26ste veulenveiling Dronten georganiseerd op het centraal gelegen KWPN-centrum in Ermelo.
18 april 2017 | 10:28

Veilingtopper San Diamantino brengt kwart miljoen op

De vierde editie van Excellent Dressage Sales (EDS) leverde zaterdagavond een kleine 2 miljoen euro op. Onder toeziend oog van vijfhonderd gasten werden maar liefst 36 paarden geveild bij Academy Bartels in Hooge Mierde.
18 april 2017 | 09:01

Starsale Auctions zoekt de fokkers op

Na een uitzonderlijk goede veiling in 2016 ligt de lat hoger dan ooit bij Starsale Auctions. Koper én verkoper staan centraal bij deze veiling, waar vorig jaar een gemiddelde prijs van €10.000 werd betaald.
18 april 2017 | 08:32

Vol positieve energie begonnen aan Borculo veulenselectie

De nieuwe selectiecommissies van Eliteveiling Borculo trekken al volop door het land om interessante spring- en dressuurveulens vast te leggen voor de veiling op 30 en 31 augustus in Vragender. Inmiddels zijn ook de selectiedagen bekend en kunnen de fokkers hun veulens via de website aanmelden.
10 april 2017 | 13:35

Zaterdag 15 April 40e editie Sportpaardenveiling Dronten

De selectiecommissie van Veiling Dronten heeft ook dit jaar een mooie groep talentvolle paarden geselecteerd. Zowel het spring- als dressuurbloed is ruim vertegenwoordigd, variërend in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar. Alle paarden zijn klinisch en röntgenologisch goedgekeurd.
7 april 2017 | 16:52

Vier tuigpaardhengsten vervolgen verrichtingsonderzoek

Drie tuigpaardhengsten en de Hackney-hengst liepen vandaag hun tussenbeoordelen, alle mogen hun onderzoek vervolgen.
5 april 2017 | 11:42

Topcollectie paarden Van Olst Sales

Tijdens de jaarlijkse Van Olst Sales, die gehouden wordt in Den Hout op 14 april aanstaande, komt wederom een groep zeer interessante jonge dressuurpaarden in de veiling.
31 maart 2017 | 10:22

EDS-paarden zetten knappe prestaties neer

De huidige collectie van Excellent Dressage Sales (EDS) gooit momenteel hoge ogen in de wedstrijdring. Zo debuteerde de merrie Edeem (v. Apache) onder Jessica Nijpjes in maart op Lichte Tour- niveau.
25 maart 2017 | 08:53

Collectie Excellent Dressage Sales veelzijdiger dan ooit

Excellent Dressage Sales (EDS) presenteert vanaf vandaag de volledige collectie voor de aankomende editie op haar website. De collectie is dit jaar vollediger dan ooit.
8 maart 2017 | 14:06

Collectie Excellent Dressage Sales veelzijdiger dan ooit

Excellent Dressage Sales (EDS) presenteert vanaf vandaag de volledige collectie voor aankomende editie op haar website. De collectie is dit jaar vollediger dan ooit.
4 februari 2017 | 14:02

346 Capri’s Jim Beam (Capri Sonne Jr. x Hexagon’s Louisville) als wildcard aan KSS-selectie toegevoegd

Catalogusnummer 346 Capri’s Jim Beam (Capri Sonne Jr. x Hexagon’s Louisville) is als wildcard aan de KSS-selectie toegevoegd! Vanmiddag om 17.45 uur gaat de KWPN Select Sale dressuur van start. De KSS is voor iedereen live te volgen via KWPN.tv.
4 februari 2017 | 11:23

KSS: Zes dressuurhengsten aangewezen voor het verrichtingsonderzoek

Tijdens de tweede bezichtiging van de dressuurpaarden werden gisteren vier KSS aangewezen voor het verrichtingsonderzoek.
3 februari 2017 | 11:00

KSS: Toptalenten tijdens dressuurveiling

Tijdens de slotdag van de KWPN Stallion Show komen er maar liefst 19 dressuurhengsten in de KWPN Select Sale. De veiling is op zaterdag en begint om 17.45 uur.
2 februari 2017 | 21:53

Nieuwe impuls voor Veulenveiling Midden-Nederland

Veulenveiling Midden-Nederland verwelkomt hun nieuwste topper en kijkt uit naar de samenwerking.
2 februari 2017 | 19:00

Nette prijzen op springpaardenveiling

De KWPN Select Sale voor springpaarden die zojuist is afgerond kende een voorspoedig verloop.
2 februari 2017 | 14:29

KSS: Veilingvolgorde springhengsten bekend

De volgorde van de KSS is bekend. De veiling vindt vanmiddag plaats en begint om half 4. De veiling is live te volgen via KWPN.tv.
2 februari 2017 | 09:55

KSS: Vanmiddag presentatie en veiling springhengsten

Vanmiddag vindt de KWPN Select Sale plaats tijdens de KWPN Stallion Show. Er zijn vijf hengsten aan de selectie toegevoegd.
30 januari 2017 | 11:57

Veulenveiling Borculo benoemde onlangs twee nieuwe selectiecommissies

Veulenveiling Borculo benoemde onlangs twee nieuwe selectiecommissies. De springcommissie bestaat uit Floris van Leuken en Pieter-Jan Berkers en de dressuurcommissie uit Nol Gerritsen en Eugene Reesink.
11 januari 2017 | 08:19

Veulenveiling Prinsjesdag viert 25-jarig bestaan met gratis dekkingen

2017 is een bijzonder jaar voor de Veulenveiling Prinsjesdag, dit jaar vindt de 25ste editie van de veiling plaats. Er worden dit jaar diverse activiteiten rondom dit jubileum gepland, de aftrap hiervan zal tijdens de KWPN Hengstenkeuring zijn De Veulenveiling Prinsjesdag heeft een speciale actie voor fokkers en geïnteresseerden.
10 januari 2017 | 14:24

Sale of the Rising Stars: transparantie ten top

Voor de zevende editie van Sale of the Rising Stars zijn veertien jonge springtalenten geselecteerd. Niet alleen de KWPN-hengst Gringo, die in 2015 de Isah Cup voor vierjarige springpaarden won, maar ook de Pools kampioen van de vijfjarige springpaarden Grand Beau.
7 december 2016 | 10:00

Gezocht: talentvolle dressuurpaarden voor EDS-veiling

De organisatie van de dressuurpaardenveiling Excellent Dressage Sales (EDS) is op zoek naar nieuwe talentvolle dressuurpaarden van verschillende leeftijden en niveaus.
30 september 2016 | 16:58

80 topveulens onder de hamer morgen tijdens Veulenveiling Tolbert

Morgen, zaterdag 1 oktober, komen 80 spring- en dressuurveulens onder de hamer tijdens de Veulenveiling Tolbert op de HJC Manege te Tolbert. Een mooie collectie veulens gaat van eigenaar wisselen, zorg dus dat u erbij bent!
26 september 2016 | 12:03

KWPN Online Veulenveiling: de laatste kans op een topveulen

De KWPN Online Veulenveiling sluit vanmiddag om 15.00 uur.
22 september 2016 | 08:16

Geslaagde editie van Limburgse Veulenveiling

Meer dan honderd veulens kwamen gistermiddag en gisteravond onder de hamer van Koen Olaerts op de Limburgse Veulenveiling en vonden een nieuwe eigenaar.
21 september 2016 | 09:02

Record brekende editie van de Dutch Sport Horse Sales

Met een gemiddelde prijs van 132.000 euro en de uitzonderlijke merrie Cherry Tania als veilingtopper voor 385.000 euro brak de Dutch Sport Horse Sales weer alle records.
20 september 2016 | 08:40

Dutch Sport Horse Sales start met succesvolle veilingpresentatie op nieuwe locatie

27 springpaarden uit de veilingcollectie van de Dutch Sport Horse Sales presenteerden zich gisteravond op de nieuwe veilinglocatie Equestrian Centre de Peelbergen.
15 september 2016 | 10:00

Veulenveiling Dwingeloo: Collectie 2016 zeer de moeite waard

Op vrijdag 23 september wordt voor de 22e keer veulenveiling Dwingeloo gehouden. Het aanbod bestaat uit mooie, correcte veulens met een goede afstamming.
13 september 2016 | 08:24

Prinsjesdag doneert opbrengst openingstukken opnieuw aan DVB Foundation

De veiling wordt steevast geopend met een veilingstuk en daarvan komt de opbrengst ten goede aan ruiters en amazones met een handicap.
9 september 2016 | 09:42

Limburgse Veulenveiling: aftellen kan beginnen

De 16e editie van de Limburgse Veulenveiling vindt plaats op woensdag 21 september. Dit jaar maakt de veiling plaats voor een primeur, want het is de eerste keer dat de veiling op Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg wordt georganiseerd.
8 september 2016 | 13:19

Veulenveiling Prinsjesdag breidt service voor kopers verder uit

De Veulenveiling Prinsjesdag die op dinsdag 13 en woensdag 14 september op het KNHS Centrum in Ermelo plaatsvindt, heeft een uitgebreid informatieteam klaar staan voor kopers.
8 september 2016 | 13:06

El Capone-zoon voor 27.000 veilingtopper Veulenveiling Midden-Nederland

Veulenveiling Midden-Nederland kende een succesvolle 14e editie met meerdere veulens die boven de 20.000 euro opbrachten en een gemiddelde prijs van 8050 euro.
5 september 2016 | 09:24

Veulens en show op SELL Veulenveiling Brabant

De veulenpresentatie begint om 15.30 uur. Voor de opening van de veiling om 18.30 uur treedt zangeres en cabaretière Karin Bloemen op, die ook in de pauze een muzikale invulling verzorgt.
31 augustus 2016 | 15:41

Vrijdag 2 september jubileumeditie Veulenveiling Dronten

Vrijdagavond a.s. zal de 25e editie van veulenveiling Dronten plaatsvinden in het prachtige KWPN-centrum te Ermelo. Veiling Dronten heeft uit een aanbod van ruim 400 veulens een ijzersterke collectie kunnen samenstellen.
29 augustus 2016 | 08:39

Late Night best betaalde springveulen

Met een gemiddelde verkoopprijs van 11.500 euro voor de spring- en 9.800 euro voor de dressuurveulens heeft Eliteveiling Borculo een uitstekende start gemaakt van het veulenveilingseizoen.
27 augustus 2016 | 15:18

Starsale overtreft stoutste verwachtingen

Met een gemiddelde prijs van ruim €10.000 heeft de 16e editie van Starsale Auctions de hooggespannen verwachtingen overtroffen.
23 augustus 2016 | 15:53

Starsale Auctions veilt zes keuringskampioenen

Aanstaande vrijdag komen ruim 70 dressuur- en springveulens uit ijzersterke stammen onder de hamer bij Starsale Auctions.
23 augustus 2016 | 11:10

Paul Hendrix: “Limburgse Veulenveiling durft qua collectie op de markt vooruit te lopen”

De collectie van de 16e editie van de Limburgse Veulenveiling is deze week online gegaan. Met maar liefst 109 veulens, die op woensdag 21 september op Equestrian Centre de Peelbergen onder de hamer gaan, is er keus genoeg voor iedereen.
13 augustus 2016 | 17:38

Veulens in Nationale Tuigpaardveulenveiling leveren gemiddeld bijna 10.000 euro op

Een fantastisch verloop had de Nationale Tuigpaardveulenveiling vandaag, waar zes veulens met talent in overvloed door veilingmeester Johan Wilmink met zijn kenmerkende enthousiasme en humor voor topprijzen werden verkocht.
11 augustus 2016 | 13:36

Verkoop uw veulen via de Online Veulenveiling

Het KWPN verbindt ook dit jaar fokker en gebruiker door een Online Veulenveiling te faciliteren.
9 augustus 2016 | 19:13

Twee Prinsjesdag veilingdagen met olympisch tintje

Voor het eerst in de historie verhuist de Veulenveiling Prinsjesdag naar een week eerder en wordt er zelfs over twee dagen geveild.
30 juli 2016 | 21:34

Excellent Dressage Sales: Four Legends absolute veilingtopper

De eerste editie van de Excellent Dressage Sales die, met steun van het KWPN, op de schitterend aangeklede terreinen van het Nationaal Hippisch Centrum werd georganiseerd, gaat de boeken in als een zinderend succes.
29 juli 2016 | 15:43

Excellent Dressage Sales: volgorde veilingpaarden bekend

Zaterdagmiddag vanaf 16.30 gaat de EDS-veiling, met steun van het KWPN, van start in de hoofdring van het WK voor Jonge Dressuurpaarden. Voor de thuisblijvers is de veiling gratis te volgen via ClipMyHorse.
28 juli 2016 | 08:51

EDS Ermelo live te volgen

De EDS-veiling tijdens het WK Jonge Dressuurpaarden is, evenals de presentatie vanmiddag, live te volgen via ClipMyHorse.
26 juli 2016 | 15:34

WK-hengsten goed vertegenwoordigd in dressuurcollectie Borculo

In de dressuurveulencollectie van de Eliteveiling - die op donderdag 25 augustus geveild wordt - zijn de WK-deelnemers Glamourdale, Governor, Grand Galaxy Win en Decor Ferdinand goed vertegenwoordigd.
26 juli 2016 | 10:11

Morgen aankomst EDS-veilingpaarden in Ermelo

Morgen komen de paarden uit de collectie van de Excellent Dressage Sales aan op het Nationaal Hippisch Centrum, waar zij de komende dagen zullen verblijven in het speciaal aangelegde stallencomplex in het royale promodorp.
26 juli 2016 | 09:22

Collectie Limburgse Veulenveiling compleet na drukbezochte selectiedag Weert

Gisteren was de Limburgse Veulenveiling te gast bij Equestrian Center de IJzeren Man in Weert voor de traditiegetrouw de laatste selectiedag van het jaar.
22 juli 2016 | 15:15

Governor overtuigt in sport én EDS-veiling

De KWPN-goedgekeurde hengst Governor levert overtuigende prestaties in de sport én fokkerij. Afgelopen week selecteerde de zwarte Totilas-zoon zich voor het WK Jonge Dressuurpaarden Tegelijkertijd met het wereldkampioenschap worden twee van zijn nakomelingen geveild tijdens de Excellent Dressage Sales.
22 juli 2016 | 15:13

Olympische veulencollectie Borculo online

De veulencollectie van Eliteveiling Borculo staat online.In de collectie zitten veulens van Big Star, Emerald, Quickly de Kreisker, Verdi en Zirocco Blue VDL, zijn er veel veulens afstammend van Olympische toppers uit het verleden en familie van paarden die aan de Spelen hebben deelgenomen.
5 juli 2016 | 10:11

Twaalf dressuurveulens geselecteerd voor Limburgse Veulenveiling

Gisteravond vond de derde selectiedag van de Limburgse Veulenveiling plaats op de locatie van Van Olst Horses in het Brabantse Den Hout.
5 juli 2016 | 10:00

Collectie EDS-veiling bekend

De definitieve selectie van de EDS-veiling, die 30 juli tijdens het WK voor Jonge Dressuurpaarden in Ermelo plaatsvindt, is bekend.
29 juni 2016 | 14:35

Nieuwe selectiedata SELL Veulenveiling Brabant

De selectiecommissie van SELL Veulenveiling Brabant trekt komende weken intensief door het land om veulens te selecteren voor de veiling op dinsdag 6 september.
21 juni 2016 | 15:31

Veilingcollectie Veulenveiling Prinsjesdag bijna compleet

Met de laatste selectierondes nog te gaan, heeft Veulenveiling Prinsjesdag haar veilingcollectie voor dinsdag 13 en woensdag 14 september 2016 bijna compleet!
 
€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners