Rijpaard (springen en dressuur)


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen
12 oktober 2021 | 14:00

KWPN Online Veulenveiling sluit seizoen af met sterke collectie

Het veulenseizoen loopt ten einde en daarmee is ook de laatste collectie van de KWPN Online Veulenveiling een feit. Van 15 tot 18 oktober kan er geboden worden op 28 veulens, afstammend van hengsten als Eldorado van de Zeshoek, Carrera VDL, Le Formidable, Las Vegas, Kjento en Jameson RS2. Deze veiling vormt een mooie laatste gelegenheid om toekomsttalenten vast te leggen.
11 oktober 2021 | 20:59

Wederom hoog verkooppercentage in Online Veulenveiling!

Ook aan het einde van het veulenseizoen, in de zevende KWPN Online Veulenveiling van dit jaar, is wederom een hoog verkooppercentage behaald. 88% van de deelnemende veulen heeft vanavond een nieuwe eigenaar gevonden.
11 oktober 2021 | 14:00

Eenmaal, andermaal... Vanavond sluit de veiling!

Vanavond vanaf 20.00uur sluit de zevende, en een-na-laatste, veulenveiling van het seizoen. U heeft nog maar even de tijd om een favoriet uit te zoeken, een bod te plaatsen en uw paardenbestand uit te breiden met één van de 33 aangeboden veulens.
8 oktober 2021 | 10:30

De een-na-laatste kans bij de KWPN Online Veulenveiling!

33 veulens sieren de zevende en een-na-laatste collectie van de KWPN Online Veulenveiling. Vanaf vandaag is het bieden geopend!
4 oktober 2021 | 15:33

Veulens van topverervers en kampioenen in zevende KWPN Online Veulenveiling

Dressuurveulens afstammend van Wereldkampioenen Kjento en Glamourdale, Pavo Cup-kampioen Las Vegas en de Olympische teammedaillewinnaar Everdale maken deel uit van de zevende collectie van de KWPN Online veulenveiling. In de springrichting zijn topverervers als Eldorado van de Zeshoek, Douglas en Gaillard de la Pomme in het oog springend. Van vrijdag 8 oktober tot maandag 11 oktober kan er geboden worden op deze collectie.
27 september 2021 | 21:37

Hoog verkooppercentage in zesde KWPN Online Veulenveiling

Vanavond is de zesde editie van de KWPN Online Veulenveilingen onder de digitale hamer gegaan. Nog niet eerder werd er een verkooppercentage gehaald van 95%. De verwachtingen na de foto- en video dag waren hoopvol gezien de kwaliteit van de veulens die toen werden aangeboden. De gemiddelde prijs van de 34 verkochte veulens is ruim 6.250 euro.
27 september 2021 | 15:27

Laatste kans, vanavond sluit de zesde KWPN Online Veulenveiling

De zesde KWPN Online Veulenveiling sluit vanavond. Er wordt volop geboden op de 36 veulens in deze veiling. Bieden kan nog tot en met vanavond, vanaf 20.00 uur sluit de veiling. Ook voor de veulens in deze veiling is belangstelling. Zo staat de Kjento-dochter Romance, voorlopig op 5.000 euro. Een potentiële koper uit Nederland heeft het hoogste bod.
24 september 2021 | 10:18

Bied vanaf nu mee op de zesde KWPN Online Veulenveiling collectie!

Afgelopen maandag zijn de 15 spring- en 21 dressuurveulens gepresenteerd op het veilingplatform van het KWPN. Vanaf nu kunt u meebieden op deze talentvolle veulens. Ook in deze collectie vinden we de nodige interessante veulens. Dit keer worden enkel veulens aangeboden in de spring- en dressuurrichting.
20 september 2021 | 17:01

Collectie zesde KWPN Online Veulenveiling vandaag gepresenteerd

Van 24 tot en met 27 september kan er online worden geboden op alweer de zesde veulenveiling op het veilingplatform van KWPN Auctions. De collectie bevat 21 dressuur- en 15 springveulens, afstammend van hengsten als Cornet Obolensky, Pegase van ’t Ruytershof, Eldorado van de Zeshoek, Ferguson, Chippendale, Dream Boy en maar liefst vier veulens van Wereldkampioen Kjento.
17 september 2021 | 16:11

Aanmelden voor de laatste KWPN Online Veulenveiling is nog mogelijk

Om zo veel mogelijk fokkers te helpen met de verkoop van zijn of haar veulen(s), is er besloten om een extra foto- en videodag te organiseren. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze extra foto- en videodag. Aanmelden kan nog tot en met 22 september!
13 september 2021 | 21:20

Veel belangstelling voor dressuurveulens in vijfde editie KWPN Online Veulenveiling

32 getalenteerde dressuur- en springveulens gingen vanavond onder de digitale hamer. Het was de vijfde editie van de KWPN Online Veulenveiling. Zowel internationaal als nationaal was er veel belangstelling voor de collectie.
13 september 2021 | 14:46

Laatste kans, bieden op vijfde online veulenveiling kan tot en met vanavond!

De (buitenlandse) bieders is ook deze keer de veiling niet ontschoten. Met veel nakomelingen uit Grand Prix-vaderdieren en WK-deelnemers is het een spectaculaire collectie te noemen. Bieden kan nog tot en met vanavond, vanaf 20.00 uur sluit de veiling. In deze collectie lijken de spring- en dressuurveulens beide in trek. Zo staat de Livius zoon Rudie, voorlopig op 7.500 euro. Een potentiële koper uit Rusland heeft het hoogste bod. Bij de springveulens is op dit moment het hoogste bod voor Radiena-T (v.Diarado) zij staat voorlopig op 6.500 euro.
10 september 2021 | 10:15

Bieden van start! Veiling sluit maandagavond

Het is vrijdag 10.00 uur geweest en dat betekent dat de biedingen van start zijn gegaan op de vijfde KWPN Online Veulenveiling collectie van dit jaar. 14 dressuur- en 19 springveulens gaan aanstaande maandag vanaf 20.00 uur onder de digitale hamer!
7 september 2021 | 13:23

KWPN Online Veulenveiling presenteert vijfde collectie

Op het veilingplatform van het KWPN is deze week alweer de vijfde veulencollectie gepresenteerd. Van 10 tot en met 13 september kan er online geboden worden op 19 spring- en 14 dressuurveulens. Onder hen een halfbroer van de internationale 1.50m-hengst Flying Dream, een nakomeling van de Olympische springhengst Vancouver de Lanlore, en dressuurveulens afstammend van Wereldkampioen Glamourdale en Nederlands kampioen Just Wimphof.
30 augustus 2021 | 20:44

Goede gemiddelde prijzen op vierde KWPN Online Veulenveiling

De vierde KWPN Online Veulenveiling is zojuist digitaal afgeslagen. Precies de helft van de veilingveulens is verkocht naar het buitenland. De imponerende GLOCK’s Dream Boy-dochter Rizzoli van de Nethe is voor 9.000 euro verkocht en blijft daarbij in Nederland.
30 augustus 2021 | 13:33

Vanavond sluit vierde KWPN Online Foal Auction

De (buitenlandse) bieders is ook deze keer de veiling niet ontschoten. Met veel nakomelingen uit Grand Prix-vaderdieren en WK-deelnemers is het een spectaculaire collectie te noemen. Bieden kan nog tot en met vanavond, vanaf 20.00 uur sluit de veiling.
30 augustus 2021 | 10:56

Extra foto- en videodag laatste KWPN Online Veulenveiling

Om zo veel mogelijk fokkers te helpen met de verkoop van zijn of haar veulen(s), is er besloten om een extra foto- en videodag te organiseren. Zo krijgt iedereen die op de wachtlijst stond een kans om zijn of veulen aan te bieden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze extra foto- en videodag.
27 augustus 2021 | 11:06

Het bieden op de vierde collectie van de KWPN Online Veulenveiling is gestart!

Vandaag is het bieden op de vierde editie van de KWPN Online Veulenveiling 2021 begonnen. De eerste biedingen op de in totaal 20 veulens zijn uitgebracht. Ook u kunt nog meebieden, dit is uw kans om in het bezit te komen van één van deze kwaliteitsveulens!
5 augustus 2021 | 16:24

Olympische medaillewinnaars beïnvloeden collectie Exclusive KWPN Jumping Foal Auction

Olympische medaillewinnaars beïnvloeden collectie Exclusive KWPN Jumping Foal Auction Wat een ontknoping in de individuele Olympische springfinale gisteren! Stuk voor stuk zeer kwaliteitsvolle paarden en fenomenale ruiters die beslag wilden leggen op Olympisch eremetaal. Maar zoals altijd kan er maar één de winnaar zijn, en daar kan niemand omheen op dit moment: Explosion W en Ben Maher.
20 juli 2021 | 12:53

Aanmelden voor de foto- en videodag in Abcoude is nog mogelijk

Wilt u uw veulen verkopen? Denk dan eens aan de KWPN Online Veulenveilingen! Op 7 augustus a.s. organiseren we voor het eerst een foto- en videodag op Stal Willig in Abcoude. Aanmelden is momenteel nog mogelijk.
8 juli 2021 | 16:22

Aanmelden voor de KWPN Online veilingen is nog mogelijk!

De eerste KWPN Online Veulenveiling van dit jaar is net achter de rug. Het is nog mogelijk om uw veulen of paard in te schrijven voor de komende veilingen. De veilingen staan goed aangeschreven in zowel binnen- als buitenland. Tijdens de eerste veulenveiling werd 90% van de veulens verkocht!
5 juli 2021 | 21:11

90% verkocht op de eerste KWPN Online Veulenveiling!

Wat een vliegende start van de eerste KWPN Online Veulenveiling van dit jaar! Met vijf veulens die minimaal 6.000 euro opbrachten en elf veulens die in handen van buitenlandse kopers kwamen, was deze veiling een geslaagde eerste editie. Vooral de dressuurveulens bleken in trek.
5 juli 2021 | 13:43

Aftellen! Vanavond sluit eerste KWPN Online Veulenveiling

De afgelopen week hebben we al veel (buitenlandse) bezoekers mogen verwelkomen op de veilingwebsite. Ook de bieders hebben niet stil gezeten. Bieden kan nog tot en met vanavond, vanaf 20.00 uur sluit de veiling.
2 juli 2021 | 13:28

Bieden van start! Veiling sluit maandagavond

Het is vrijdag 10.00 uur geweest en dat betekent dat de biedingen van start zijn gegaan op de allereerste KWPN Online Veulenveiling collectie van dit jaar. 10 dressuur- en 10 springveulens gaan aanstaande maandag vanaf 20.00 uur onder de digitale hamer! Deze collectie valt op met het aantal bewezen hengsten aan vaderszijde en de sterke en interessante moederlijnen. Daarnaast zijn alle veulens beoordeeld door een KWPN-inspecteur op exterieur en correctheid in beweging én klinisch gekeurd door een dierenarts. Dit alles zorgt ervoor dat u met vertrouwen een veulen kunt aanschaffen waarvan de basis in orde is!
29 juni 2021 | 16:29

Twintig talentvolle veulens in eerste KWPN Online Veulenveiling

Het is zo ver! De eerste collectie van de KWPN Online Veulenveilingen staat online met foto’s en video’s. Twintig dressuur- en springveulens zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar. Graag stellen wij enkele veulens aan u voor!
9 juni 2021 | 20:00

Locatie wijziging foto- en videodag tweede KWPN Online Veulenveiling

Dit jaar worden er nog eerder en meer KWPN Online Veulenveilingen georganiseerd. Om onze fokkers te ondersteunen gaan wij dit jaar acht KWPN Online Veulenveilingen organiseren. De videodag op 26 juni is verplaatst van Lattrop naar De Steeg bij MVM Horses.
28 mei 2021 | 14:11

Aanmelden voor de foto- en videodagen van de KWPN Online Veulenveilingen is nog mogelijk!

Dit jaar worden er nog eerder en meer KWPN Online Veulenveilingen georganiseerd. Om onze fokkers te ondersteunen gaan wij dit jaar acht KWPN Online Veulenveilingen organiseren. Aanmelden is nog mogelijk! Groot voordeel hierbij is dat het KWPN al jarenlang ervaring heeft met online veilingen. De veilingen staan goed aangeschreven in zowel binnen- als buitenland. Vorig jaar ging meer dan de helft van de verkochte veulens een toekomst in het buitenland tegemoet.
6 mei 2021 | 17:07

Meld uw veulen aan voor de foto- en videodagen van de KWPN Online Veulenveilingen

De online veilingen schieten als paddenstoelen uit de grond en veel buitenlandse kopers weten hun weg te vinden naar de KWPN Online Veulenveilingen. De corona maatregelen worden steeds meer versoepeld maar het uitzicht op het normale verleden lijkt nog ver weg. Om onze fokkers ook nu te ondersteunen gaan wij dit jaar weer KWPN Online Veulenveilingen organiseren!
19 maart 2021 | 11:48

Navarro SL verkocht via KWPN Online Veulenveiling en goedgekeurd voor DWB

In 2018 werd Navarro SL (v.Etoulon VDL) verkocht via de KWPN Online Veulenveiling. Moeder Valencia VDL gaf in combinatie met Wittinger VDL het internationale springpaard Skyliner, die actief is op 1.60m niveau. ​Er werden ook drie in Nederland gefokte hengsten goedgekeurd.
13 november 2020 | 07:48

Maandag start 2e KWPN Online Broodmare & Embryo Auction

Eerder dit jaar bleek deze online veiling een groot succes. Diverse leden vroegen of het mogelijk was om dit najaar opnieuw deze veiling te organiseren. Aan die vraag is inmiddels voldaan. Tien drachtige dressuur-, elf drachtige springfokmerries en twee embryo’s maken onderdeel uit van deze veiling. Stuk voor stuk interessant.
14 oktober 2020 | 15:04

Hengstveulen uit embryo Comme Il Faut x Indoctro

Begin dit jaar vond de eerste editie plaats van de KWPN Online Broodmare & Embryo Auction. In deze veiling wist mevrouw Theuwissen het embryo van Comme Il Faut x Indoctro te bemachtigen, waar zij afgelopen juli een gezond hengstveulen van heeft mogen verwelkomen.
12 oktober 2020 | 21:30

Drie veulens passeren 10.000 euro-grens in laatste KWPN Online Foal Auction

Dat was het dan, een zomer vol met online veulenveilingen zit er op. Nog nooit werden er zo veel veulens aangeboden en verkocht via het KWPN veilingplatform. Naast dat veel veulens een toekomst in het buitenland tegemoet gaan, weten ook de Nederlanders onze KWPN-veulens nog altijd te waarderen.
12 oktober 2020 | 11:22

Het is aftellen met nog een paar uur tot de allerlaatste KWPN Online Foal Auction

Vanavond valt de digitale hamer voor de achtste KWPN Online Foal Auction van dit jaar. Tevens de allerlaatste editie van 2020. Wilt u op de valreep nog een toekomsttalent in de wacht slepen? Grijp dan nu uw laatste kans!
9 oktober 2020 | 10:00

Bieden maar! Laatste veiling van start met veulens uit moederlijn van Apache en Johnson

​Het is zover, na een druk veilingseizoen is vandaag het bieden van start gegaan op de allerlaatste KWPN Online Veulenveiling van dit jaar. Vijftien spring- en elf dressuurveulens maken deel uit van deze achtste collectie. Opnieuw zijn de sportresultaten in deze collectie opvallend. Zoekt u op de valreep nog naar talent? Dan kunt u deze editie niet missen!
6 oktober 2020 | 11:52

Allerlaatste mogelijkheid om te investeren in een KWPN-veulen, 8e collectie online

Nog een week en dan zit het online veulenveilingseizoen erop voor dit jaar. Nog niet eerder werden er zo veel veulens geveild en verkocht. Ook de veilingtoppers wisten vaker voor 10.000 euro, 20.000 euro of meer verkocht te worden. Sinds gisteren is de allerlaatste collectie online gegaan. Bent u nog op zoek naar een getalenteerd veulen? Grijp dan nu deze laatste kans.
5 oktober 2020 | 21:00

Clarimo-zoon Philvano D met 10.000 euro veilingtopper een-na-laatste KWPN Online Veulenveiling

​De zevende collectie is een feit. Vanavond gingen 27 veulens onder de digitale hamer en niet zonder succes, waarbij diverse veulens zijn behouden voor Nederland.
5 oktober 2020 | 10:48

Laatste kans, zevende online veulenveiling sluit vanavond

De zevende collectie van de KWPN Online Veulenveilingen heeft geen gebrek aan sportpaarden in de moederlijn. Velen veulens zijn nauw verwant aan Grand Prix-paarden. De elf springveulens en vijftien dressuurveulens gaan vanavond onder de digitale hamer. Vanaf 20.00 uur sluiten de biedingen.
2 oktober 2020 | 17:13

Zevende collectie KWPN Online Veulenveiling: bieden kan tot en met maandag

Het is vrijdag 10.00 uur geweest en dat betekent dat u kunt bieden op de veulens uit de zevende KWPN Online Veulenveiling collectie. 15 dressuur- en 11 springveulens gaan aanstaande maandag vanaf 20.00 uur onder de digitale hamer!
25 september 2020 | 12:23

Bied tot en met maandag mee op zesde collectie KWPN Online Veulenveiling

​Het bieden is gestart! Alle veulens zijn geselecteerd op correctheid en gezondheid door een KWPN-Inspecteur. De basis voor een succesvolle toekomst. Elf springveulens en achttien dressuurveulens gaan volgende week maandagavond onder de digitale hamer.
23 september 2020 | 12:52

Sport en goedgekeurde hengsten voeren boventoon in zesde KWPN Online Veulenveiling

Nog op zoek naar een interessant veulens? Nadat afgelopen maandag de eerste editie van de Future Dressage Foal Auction digitaal werd afgeslagen, is het nu al weer tijd voor de zesde collectie van de KWPN Online Veulenveiling.
21 september 2020 | 21:02

Dochter Lennox U.S. veilingtopper allereerste Future Dressage Foal Auction

​Vanavond ging de allereerste editie van de Future Dressage Foal Auction onder de digitale hamer. Vijftien veelbelovende veulens, afstammend van jonge KWPN-dressuurhengsten maakten deel uit van deze collectie. Kopers uit binnen- en buitenland wisten vanavond hun slag te slaan. Het duurste veulen werd Lennox U.S.-dochter Prada Boa T.
21 september 2020 | 10:46

Nog een paar uur te gaan tot sluiting Future Dressage Foal Auction

Vijftien zeer getalenteerde dressuurveulens maken deel uit van de allereerste editie van de Future Dressage Foal Auction. Stuk voor stuk interessante veulens die afstammen van een jonge KWPN-dressuurhengst. U heeft nog een paar uur tot dat de veiling sluit!
18 september 2020 | 10:00

Bied mee op de exclusieve dressuurveulens van de Future Dressage Foal Auction

Vijftien zeer getalenteerde dressuurveulens maken deel uit van de allereerste editie van de Future Dressage Foal Auction. Stuk voor stuk interessante veulens die afstammen van een jonge KWPN-dressuurhengst. Het bieden is van start, tot en met maandagavond 21 september heeft u de kans om eigenaar te worden van deze excellente veulens.
15 september 2020 | 20:37

Unieke collectie gepresenteerd van nieuwe, exclusieve Future Dressage Foal Auction

​Een bijzondere en nieuwe samenwerking met diverse hengstenhouders zorgt voor een hele unieke veilingcollectie. Vijftien geselecteerde toekomsttalenten afstammend van jonge dressuurhengsten gaan op maandag 21 september onder de digitale hamer!
14 september 2020 | 21:16

Tangelo van de Zuuthoeve-dochter met 22.000 euro klapstuk 5e KWPN Online Veulenveiling

Ondanks de vele veulenveilingen in binnen- en buitenland is de interesse nog altijd groot voor de KWPN-veulens. Met 22.000 euro is Phedra (v.Tangelo van de Zuuthoeve) de absolute topper van deze editie gebleken. Daarnaast werd 80% van de veulens daadwerkelijk verkocht.
14 september 2020 | 13:50

Laatste kans! Vanavond sluit 5e KWPN Online Veulenveiling

Het is weer tijd voor de vijfde KWPN Online Veulenveiling. Vanavond vanaf 20.00 uur valt de digitale hamer voor deze 35 interessante veulens. Diverse geïnteresseerde kopers uit Israël, Litouwen, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Zweden, Polen, Griekenland, Verenigde Staten, Ierland, Mexico, Italië, Estland, België, Letland en uiteraard Nederland hebben al een bod geplaatst op een of meerdere veulens van deze collectie.
11 september 2020 | 10:00

Bieden van start: Veulens uit moederlijnen goedgekeurde hengsten tot en met bewezen vaderdieren

​Deze vijfde editie van de KWPN Online Veulenveilingen heeft het allemaal! Gun uzelf een succesvolle sport- en/of fokkerijcarrière en neem een kijkje op de veilingsite. Bieden op deze collectie is mogelijk vanaf vandaag tot en met maandagavond 14 september.
10 september 2020 | 15:33

Extra foto- en videodag laatste KWPN Online Veulenveiling

​Om zo veel mogelijk fokkers te helpen met de verkoop van zijn of haar veulen(s), is er besloten om een extra foto- en videodag te organiseren. Zo krijgt iedereen die op de wachtlijst stond een kans om zijn of veulen aan te bieden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze extra foto- en videodag.
8 september 2020 | 17:07

Halfbroer tuigpaardhengst Atleet en vele andere getalenteerde veulens in 5e Online Veulenveiling

Ging vorige week maandag de ‘VDL-veulencollectie’ onder de digitale hamer, gisteren zijn de veulens van de vijfde KWPN Online Veulenveilingen gepresenteerd! Het bieden op deze veulens gaat vanaf aanstaande vrijdag van start. Tot maandagavond 14 september heeft u de kans om een of meerdere van deze talenten aan de haak te slaan.
31 augustus 2020 | 21:00

Hoog verkooppercentage in vierde online veulenveiling

In totaal is vanavond 80% van de veulens verkocht. Investeerders uit het buitenland weten de veulens van de KWPN Online Veulenveilingen goed te waarderen. Ook tijdens deze vierde online veiling gaat de helft van de verkochte veulens naar het buitenland.
31 augustus 2020 | 12:01

Laatste kans op een talentvol veulen, minder dan 8 uur te gaan tot ‘VDL’ online veulenveiling afloopt

​De vierde KWPN Online Veulenveiling loopt vanavond af, meebieden is nog mogelijk tot 20.00 uur vanavond.
28 augustus 2020 | 10:00

Bied mee op uw talent voor de toekomst, veiling sluit maandagavond

​Een bijzondere vierde editie van de KWPN Online Veulenveiling die is ontstaan in samenwerking met VDL Stud. U ontneemt uzelf de kans op een succesvolle sport- of fokkerijcarrière wanneer u deze veulens niet bekijkt! Dus waar wacht u nog op?! De collectie bestaat uit 30 veulens, 25 springveulens en 5 dressuurveulens.
 
€ 61,85 per jaar

Halfjaarslidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners


Het KWPN maakt gebruik van cookies

Wij vragen uw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid.

Cookiebeleid