Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Opnieuw een kampioenstitel voor Ipsthar! Na het winnen van de halve finale waren Bas Moerings en de hengst ook in de finale voor zesjarige paarden in topvorm.

Een indrukwekkende prestatie van de KWPN-goedgekeurde hengst Ipsthar (Denzel v’t Meulenhof uit Vestha stb prest van Farmer, fokker J. Moerings uit Oud Gastel). De combinatie deed wat hen te wachten stond en schreef met een razendsnelle barrage de eindoverwinning op hun naam. De tweede plek kwam in handen van Rob Heijligers en I.Wellie R 58 (Dexter R uit S.Wellie 12 elite sport-spr PROK van Mermus R, fokker Stal Roelofs uit Den Ham), net voor Michael Greeve en Indigo-Light (Zirocco Blue uit Onlight van Calando I).

Beter kan niet
“Ik ben hier echt heel blij mee”, reageert Bas Moerings. “Ook over de tweede plek van Jesther was ik al heel tevreden, die heeft iets minder kilometers op de teller. Deze overwinning met Ipsthar is echt heel mooi. Twee keer de Hengstencompetitie winnen en twee keer de Blom Cup, beter kan eigenlijk niet!”

De KWPN Kampioenschappen zijn live te volgen via de gratis livestream op KWPN.tv. Voor het gehele programma, startlijsten, uitslagen en meer gaat u naar de speciale overzichtspagina van de KWPN Kampioenschappen.

Foto: Dirk Caremans

MvE voor KWPN

Bekijk hier de reactie van Bas Moerings

 

€122,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners