Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Voor het tweede jaar op rij hebben Bart Veeze en Imposantos de Pavo Cup gewonnen. De KWPN-goedgekeurde zoon van Wynton had in de halve finale en in de eerste finaleronde de hoogste score en kreeg uiteindelijk de volle 100 punten voor het overrijden. Met Dream Boy-dochter Imagine eiste Veeze het reservekampioenschap op. De  top 3 werd gecompleteerd door Inferno (v.Everdale).

“Een imposante hengst die een imposant gevoel geeft”, beschrijft gastruiter Philipp Hess de Wynton-zoon (uit Zarina elite IBOP-dres PROK van Krack C). Het fokproduct van Willy Wijnen uit Berlicum kreeg voor alle basisgangen, met alles boven een 9, de hoogste cijfers.

Dubbel succes voor Bart Veeze
Dream Boy-dochter Imagine (uit Olivia keur sport-dres van Jackson, fokker Ellis Stam – van Waveren uit Dalfsen) eindigde als beste merrie. Imagine klom via de vierde positie in de halve finale op naar de reservetitel. Voor het overrijden ontving ze 97 punten.

Inferno beste ruin
De top 3 bleef na het overrijden ongewijzigd. Inferno (Everdale uit Belize ster PROK van Trento B, fokker J. Gloudemans uit Nuland) stond met Quity Vossers in de halve finale als tweede opgesteld. In de finale zaten er wat minder punten. Het overrijden werd beloond met 95 punten.

In Style
De KWPN-hengst In Style (Eye Catcher uit Sissy van Lorentin I, fokker Joop van Uytert uit Heerewaarden) liet 85,8 punten noteren en eindigde net buiten het podium.

Uitslag

SR voor KWPN; overname zonder bronvermelding niet toegestaan.
Foto: Jacob Melissen

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners