Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Eerder werd al bekend gemaakt dat de tweede competitiewedstrijd van de Blom Hengstencompetitie is verhuisd van het KWPN-centrum in Ermelo naar Vragender, waar de Hengstencompetitie onderdeel is van Jumping de Achterhoek. Deze wedstrijd stond in eerste instantie ingepland op dinsdag 26 november, deze datum is echter gewijzigd naar maandag 25 november. 

Op Jumping de Achterhoek vindt van 20 t/m 24 november de internationale springwedstrijd voor jeugdruiters plaats. De internationale CSI1* & CSI2* is van 27 november t/m 1 december. Binnen deze twee weken, vindt op 25 november de tweede competitie van de Blom Hengstencompetitie plaats op dit evenement.

Data competitiewedstrijden
De Blom Hengstencompetitie begint op 12 november in Kronenberg bij Equestrian Centre de Peelbergen met de eerste competitiewedstrijd. De tweede competitiewedstrijd vindt dan plaats in Vragender op 25 november, en hierna is de derde competitiewedstrijd 28 december op IICH Groningen.

Voor de dressuurhengsten begint de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie ook bij Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg, op maandag 11 november. De tweede competitiewedstrijd vindt voor de dressuurpaarden wel plaats in op het KWPN centrum in Ermelo, op woensdag 11 december. De derde competitiewedstrijd loopt weer gelijk met de springpaarden, namelijk op 28 december in Zuidbroek tijdens IICH Groningen.

KWPN Stallion Show
Ook dit jaar zijn de finales van zowel de Blom Hengstencompetitie als de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie tijdens de KWPN Stallion Show in ’s-Hertogenbosch. Per klasse worden hier, naast de dag winnaars, de competitie winnaars bekend gemaakt naar aanleiding van de over 4 wedstrijden behaalde punten.

De KWPN Stallion Show zal van 29 januari t/m 1 februari plaatsvinden.

Kunt u niet aanwezig zijn? Alle competitiewedstrijden én de finales van de hengstencompetities zijn live te volgen op KWPN.tv  Daarnaast kunnen KWPN(.tv)-leden de video’s terugkijken via On Demand.

€119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Laatste maanden van dit jaar gratis!
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners