Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Van woensdag 27 november t/m dinsdag 10 december vindt de eerste bezichtiging plaats op het KWPN-centrum in Ermelo. Na overleg van de hengstenkeuringcommissies is de indeling van de dagen als volgt samengesteld. 

Van woensdag 27 november tot en met dinsdag 3 december én op maandag 9 december komen de springhengsten in de baan. Ook komen op de eerste dag, woensdag 27 november, de Gelderse hengsten aan bod. De dressuurhengsten komen van woensdag 4 tot en met zaterdag 7 december in de baan. Op dinsdag 10 december vindt de nakeuring plaats voor de dressuur-, spring, en Gelderse hengsten.

Niet in de gelegenheid om naar Ermelo te komen? U kunt ook alle dagen de verrichtingen live in de kooi volgen op KWPN.tv.

Aanmelden
Via MijnKWPN kunt u uw hengst direct aanmelden. Log in met uw lidnummer en wachtwoord en selecteer het aan te melden paard. Als u het formulier invult kunt u ook aangeven of u uw hengst wilt opgeven voor de KWPN Select Sale. Wanneer u op opslaan klinkt, is de inschrijving definitief. De inschrijvingen sluiten op donderdag 7 november 2019.

KWPN Online Stallion Auction
In aanvulling op de KWPN Select Sale, organiseert het KWPN sinds vorig jaar ook de KWPN Online Stallion Auction. Dit is een online veiling voor eerste-en tweede bezichtigingshengsten, die worden geveild via de veilingwebsite kwpn.auction. De hengsten worden gepubliceerd met uitgebreide informatie inclusief foto- en video-opnames die gemaakt worden tijdens de eerste bezichtiging. Voor meer informatie over de KWPN Online Stallion Auction kunt u contact opnemen met Rianka Hazeleger via salespromotion@kwpn.nl of via telefoonnummer: 0341-255 511.

Buitenlandse hengst aanmelden?
Stuur dan een kopie van het afstammingsbewijs met daarbij uw gegevens op naar het KWPN (ingescand naar info@kwpn.nl of per post).

Hulp nodig?
De KWPN Informatie Desk is tijdens kantooruren bereikbaar op 0341-255555 of via het e-mailadres info@kwpn.nl.

Meer informatie over de eerste bezichtiging

Aanmelden springhengsten
Aanmelden dressuurhengsten
Aanmelden Gelderse hengsten

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners