Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De United-zoon MDH Avanti N.O.P. schreef dit weekend een wereldbekerkwalificatie op zijn naam. Onder het zadel van Anne Meulendijks won de ruin zowel de Grand Prix als de kür in het Poolse Zakrzow.

Anne Meulendijks en MDH Avanti N.O.P. (United uit L'Amusanta keur pref prest v.Farrington, fokker R. arts uit Escharen) verzamelden dit weekend waardevolle wereldbekerpunten in Polen. In de Grand Prix kreeg de combinatie een score van 72,652%, waarmee ze ruimschoots voor bleven op de concurrentie. Hun kür op muziek werd gewaardeerd met 79,480%. Alle jury’s plaatsten de combinatie op één, dit leverde Anne en Avanti hun eerste wereldbekeroverwinning op.

Geslaagd weekend
“Het was een lange reis, maar we gingen daar echt heen om punten te verzamelen. Dat is gelukt”, vertelt de amazone. “Ik ben er heel blij mee hoe Avanti het afgelopen weekend heeft gelopen. We hebben een vakantieperiode gehad en zijn thuis verder gaan trainen. Dat we in de training wat veranderd hebben, zorgde nu voor wat foutjes in de Grand Prix die ik normaal niet heb. In de kür liep hij heel goed en had ik alleen een fout in de serie. Ik was vooral heel blij met het gevoel wat Avanti me gaf. Dit was een heel geslaagd weekend en een mooie start van het indoorseizoen. We hebben weer wat werk, maar ik denk dat hij zeker klaar is voor een heel goed seizoen.”

Chuppy Checker
Tommie Visser eiste zowel in de Grand Prix als de kür de derde plek op in het zadel van Chuppy Checker CL (Osmium uit S Lincom’s Sympathy elite pref PROK van Balzflug, fokker C. van der Linden). In de Grand Prix scoorde de combinatie 70,696%, in de kür 74,615%.

MvE voor KWPN

Foto: Hippo Foto

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners