Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Op het CDI4* in Stuttgart werd de KWPN-goedgekeurde hengst Everdale zesde in de Grand Prix Special. De hengst liep een goede proef, die een score van 73,766% opleverde.

De Grand Prix leverde Charlotte Fry en Everdale (Lord Leatherdale uit Aliska K elite eptm PROK van Negro, fokker P. Kluytmans uit Tilburg) al een zesde plek met een score van 73,7% op, in de Special op zondag herhaalde de combinatie dit succes. Daarmee verbrak de hengst zowel de in de Grand Prix als de Special dit weekend zijn persoonlijk record. De combinatie bleef in de Special, die werd gewonnen door Isabell Werth en Emilio (v.Ehrenpreis) één plek voor op Hans Peter Minderhoud en GLOCK’s Casper (Westpoint uit Lindalie keur pref prest v.Goodtimes, fokker P.A.J. Rops uit Breda).

Geen fouten
“De Special ging echt heel goed”, vertelt Charlotte. “We maakten geen fouten en kregen een 9 voor de serie om de twee. De piaffe leverde meerdere 8’en op, dus dat was super. Hij heeft geen mindere stukken in de proef, dat geeft veel vertrouwen richting de toekomst. Dit seizoen wil ik graag wat Wereldbekers met hem rijden en ervaring opdoen. Ik denk dat dit zijn grootste indoorwedstrijd tot nu toe was, het was een indrukwekkende ring en het publiek in Duitsland is altijd erg enthousiast. Everdale leek echt van iedere seconde te genieten en doet altijd ontzettend zijn best op wedstrijd, hij groeit als je de ring binnenrijdt. Het is een fantastisch paard!”

MvE voor KWPN

Foto: Hippo Foto

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners