Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Eén van de vaste programmaonderdelen van de KWPN Stallion Show is de VHO Trofee. Nieuw dit jaar is dat er een voorselectie plaats vindt, de beste drie combinaties bemachtigen een ticket voor de KWPN Stallion Show én alle combinaties die boven de 69% scoren. Tijdens de voorselectie rijden alle combinaties de Prix st. Georges-proef.

De voorselectie vindt aanstaande woensdag plaats, aansluitend aan de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur, op het KWPN-centrum. Tijdens deze avond is daarnaast bij het cateringpunt livemuziek. Dit wordt verzorgd door de zanger Arthur Wolf, die samen met nog twee muzikanten aanwezig is. Kortom, een avond vol mooie sport én entertainment.

De jongste deelnemer op de startlijst is zilveren WK-medaillewinnaar Hermès (v.Easy Game) onder Dinja van Liere, daarnaast brengt zij ook Geniaal (v.Vivaldi) aan de start. Ook op de startlijst staan: George Clooney (v.De Niro) en Crosby met Manel Springhetti, Feel Good (v.Contango) onder Marlou de Ruijter, Foundation (v.United) met Kirsten Brouwer en Bart Veeze stelt Ferguson (v.Floriscount) voor. Morgen komt de startlijst online, tegelijkertijd met die van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur.

De beste drie paarden gaan we terug zien op de KWPN Stallion Show, aangevuld met de combinaties die boven de 69% scoren. Naast de geselecteerde combinaties kan het KWPN nog wildcards voor de finale vergeven aan in het buitenland gestationeerde KWPN-hengsten die in de Lichte Tour uitkomen. De VHO Trofee gaat om een kür op muziek op Lichte Tour-niveau en staat op vrijdagavond 31 januari op het programma van de KWPN Stallion Show.

De kaartverkoop van de KWPN Stallion Show is gisteren gestart voor leden, niet-leden kunnen vanaf maandag 9 december tickets bestellen.

Foto Governor winnaar VHO Trofee 2019: Dirk Caremans

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners