Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Met een score van 76,478% schreven Emmelie Scholtens en de KWPN-goedgekeurde hengst Desperado een ruime overwinning op hun naam in de Wereldbeker Grand Prix in Mechelen.

Op Jumping Mechelen vindt dit weekend de laatste wereldbekerkwalificatie van het seizoen plaats. Emmelie Scholtens en Desperado (Vivaldi uit Sarita elite pref prest D-OC v.Havidoff, fokker fam. Andeweg uit Randwijk) zetten een sterke, harmonieuze proef neer met prachtige pirouettes. Dit leverde de combinatie een score van 76,478% en een klinkende overwinning op, alle vijf de juryleden plaatsten de combinatie op de eerste plek. De score is net een fractie hoger dan die van de Grand Prix op het EK in Rotterdam en de wereldbekerkwalificatie in Lyon, daarmee scherpt Desperado N.O.P. ook zijn persoonlijk record aan.

Dark Legend tweede
De Britse amazone Charlotte Fry zette vorige week al een knap resultaat neer op de Wereldbeker van London Olympia met de KWPN-goedgekeurde hengst Everdale, dit weekend is ze wederom goed op weg om wereldbekerpunten te verdienen. Met Dark Legend (Zucchero uit Zoë keur IBOP-dr v.Tango, fokker fam. Nobus-de Potter uit Eede) scoorde ze 73,879% en eindigde ze op een tweede plek in de Grand Prix. De KWPN-erkende hengst Hexagon’s Double Dutch (Johnson uit Ushimanda keur prest IBOP-dres sport-dres v.Rubiquil, fokker L.F.L. van Lieren uit Schiedam) liep onder Thamar Zweistra naar een elfde plek, de combinatie scoorde 70,435%.

MvE voor KWPN

Foto: Hippo Foto

 

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners