Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Op het programma van de KWPN Stallion Show vindt u op vrijdagavond ‘The road to Grand Prix’. In dit showblok komen KWPN-goedgekeurde hengsten in de baan die het talent in huis hebben voor een doorbraak in de Grand Prix!

‘The road to Grand Prix’ biedt een podium aan zeven hengsten die momenteel hele goede zaken doen in de subtop of de internationale sport. Ze hebben de overstap naar de Grand Prix al gemaakt, of lijken alles in zich te hebben om dit in de toekomst te gaan doen. Een unieke kans voor u als fokker om deze hengsten terug te zien en een kijkje te nemen in hun opleiding tot Grand Prix-paard.

Talenten
In de eerste groep verschijnen vier hengsten in de baan, een van hen is Giovanni. Als zevenjarige werd deze hengst vijfde op het WK Jonge Dressuurpaarden onder het zadel van Franka Loos. Inmiddels heeft Charlotte Fry de teugels van de hengst overgenomen, zij zal hem voorstellen op de KWPN Stallion Show. De een jaar jongere Hennessy wordt momenteel door Remy Bastings succesvol uitgebracht in het ZZ-Zwaar. Samen met deze hengsten zal Four Legends worden voorgesteld door zijn nieuwe amazone Stephanie de Frel, die recent een winnend Lichte Tour-debuut met de hengst maakte. De vierde hengst in de groep is All At Once, hij en Yessin Rahmouni kwamen afgelopen jaar uit op meerdere internationale wedstrijden in de Zware Tour.

Wereldkampioen
Tijdens het tweede showblok komt Charlotte Fry opnieuw in de baan, ditmaal in het zadel van voormalig wereldkampioen Glamourdale. De combinatie timmert flink aan de weg in de Lichte Tour, vorig jaar in Aken zetten ze een score van ruim 80% neer. Ook leeftijdsgenoot Ghandi loopt inmiddels Lichte Tour onder het zadel van Kirsten Brouwer. Hexagon’s Double Dutch is de derde hengst in deze groep. Deze erkende hengst leverde met Thamar Zweistra al opvallende prestaties in de Grand Prix.

De KWPN Stallion Show vindt plaats van 29 januari t/m 1 februari. Wilt u hier niets van missen? Wacht dan niet langer en bestel nu uw tickets. KWPN-leden ontvangen korting op de ticketprijzen. De KWPN Stallion Show is tevens live te volgen via KWPN.tv. Meer informatie over de KWPN Stallion Show.

Foto Glamourdale: Dirk Caremans

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners