Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Aan het begin van de KWPN Select Sale werd er een prachtig bronzen paardenbeeld op een fraaie sokkel geveild dat door een anonieme weldoener ter beschikking is gesteld voor het goede doel: Parapaard. Het prachtige beeld kwam voor €3.250 in handen van Leo en Nanda van der Burgt. “Wij waren al een poos op zoek naar een mooi beeld en dit is een prachtig exemplaar. Hoe mooi is het dan dat je de aankoop kunt combineren met een goed doel? We houden zelf erg van mennen en kennen ook een aantal paramenners. Het is toch prachtig als mensen met een handicap ook kunnen meedoen en genieten van de paardensport? Dus een heel mooi initiatief deze veiling voor het goede doel!”

De opbrengst van dit schitterende kunstwerk gaat volledig naar Sportfonds Parapaard, dat steun biedt aan organisaties en verenigingen die zich bezighouden met aangepaste paardensportactiviteiten. Op deze wijze wil ParaPaard invulling geven aan de ambitie om aangepast paardrijden en therapeutisch rijden toegankelijker te maken én te houden voor iedereen. Namens ParaPaard kregen José Letsch en Nicole Nieuwenhuis de cheque overhandigd door KWPN-directeur Piet Peters. José: “Ongelooflijk, wat een mooi bedrag! Daar zijn we heel blij mee en we kunnen daar ook echt goede dingen mee doen. Hoe fijn is het dat er mensen zijn die graag het goede doel steunen en mensen met een beperking het plezier van de paardensport gunnen? We kunnen dit bedrag goed gebruiken en zullen het heel goed besteden. We zijn er ontzettend blij mee!”

Zaterdag a.s. wordt er in de KWPN Select Sale een prachtig schilderij van een veulen geveild, deze keer gaat de opbrengst volledig naar KiKa. Het schilderij is te bezichtigen in de KWPN-stand in de Brabanthallen.

(Foto Sandra Karman)

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners