Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Familie van Straaten heeft een video gepubliceerd waarin ze hun veulens presenteren, een unieke manier om in deze tijd de nafok te laten zien. Wij spraken met Fred van Straaten over waarom hij gekozen heeft voor een online veulenpresentatie.

Fred van Straaten: “Normaal gesproken organiseren we meerdere veulenvisite's, door het coronavirus is dit helaas niet mogelijk. We zien onszelf als een professionele merriestal en om toch de nafok op een mooie manier te laten zien hebben we de veulenpresentie vastgelegd op beeld. We merken dat op deze manier het bereik groot is, ruim 16.000 mensen hebben onze veulens al gezien”.

Goede informatievoorziening
“Kopers willen tegenwoordig steeds meer informatie, om die reden hebben wij elk veulen duidelijk voorgesteld en laten wij hun pedigree zien. Op die manier is er een uitgebreide informatievoorziening voor de kopers. We laten laten graag onze mooie (veulen)verhalen zien, en dat is zo goed gelukt”, aldus Fred van Straaten.

Bekijk hieronder de veulenpresentatie.

Verwacht u binnenkort een veulen? Of bent u van plan in de toekomst te gaan fokken? Wij hebben handige tips, de meest gestelde vragen en informatie over het fokken en registeren van uw veulen(s) op een rijtje gezet. Tevens bieden wij nu een korting aan op het aanvragen van het D-OC-predicaat bij uw veulen, daarover leest u hier meer. Wilt u alvast genieten van de veulens van andere fokkers of uw eigen veulen(s) showen aan medefokkers? Word dan lid van de speciale Facebookgroep voor KWPN Veulens!

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners