Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Carl Hester heeft de teugels van Charlotte Dujardins elfjarige Grand Prix-paard En Vogue (Jazz uit Nicarla elite sport-dr PROK van Contango, fokker A. van de Goor uit Herpen) overgenomen. "Ik heb haar Valegro gegeven en Charlotte heeft me in ruil daarvoor Vogue gegeven", vertelt de Britse dressuurruiter.

En Vogue liep onder het zadel van Dujardin succesvol internationaal Lichte Tour en maakte in 2018 zijn nationale Grand Prix-debuut. In februari vorig jaar liep de zwarte KWPN’er in zijn tweede Grand Prix naar een torenhoge score van 81%.

Altijd blijven geloven
Naar aanleiding daarvan vertelde de amazone: "En Vogue is niet het makkelijkste paard geweest, maar ik geloofde toen ik hem en dat doe ik nog steeds. Door de jaren heen is ons partnerschap en de vriendschap gegroeid en we hebben voor vele uitdagingen gestaan."

Kandidaat voor Tokyo
Hester hoopt in En Vogue – naast Hawtins Delicato (v.Diamond Hit) een potentieel paard voor de Olympische Spelen in Tokyo te hebben. "Hij geeft me een gevoel van een zeer krachtig toppaard en ik kan bijna niet wachten om met hem te gaan werken. Hij is zeker een kandidaat voor Tokyo", aldus Hester tegenover Horse & Hound.

Meerdere kandidaten voor Dujardin
Dujardin blijft niet met lege handen achter en heeft zelf een aantal talentvolle paarden staan met wie ze zich richt op het Olympische jaar. Dat zijn haar WEG-troef Mount St. John Freestyle (v.Fidermark) en ‘mini-Valegro’ Gio (Apache uit Zenzi elite prest IBOP-dr D-OC van Tango, fokker H. de Jong en A. Valk uit Gorinchem). Daarnaast klopt ze ook met Mount St. John VIP (v.Vivaldi) en Florentina IV (Vivaldi uit Avondsterina S elite IBOP-dres PROK van Rubels, fokker M. Minkes uit Rottevalle) aan op het hoogste niveau.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

An incredible feeling I got from Charlotte’s Vogue today; exciting times to look forward to that’s for sure 😊

Een bericht gedeeld door Carl Hester MBE (@carlhestermbe) op

Bron: Horses

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners