Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het KWPN verwerkt de sportstanden van de KNHS en gebruikt deze ter informatie voor de leden, als input voor de fokwaarden en voor het vergeven van predicaten welke gestoeld zijn op sportresultaten (keur, sport en prestatie). Gedurende de corona periode is het door de KNHS mogelijk gemaakt om proeven te filmen en deze te laten beoordelen door een KNHS jurylid. De score en de eventueel behaalde winstpunten worden door de KNHS verwerkt en tellen mee voor de sportstanden en de promotie en degradatie regeling van de KNHS.

Echter het KWPN is van mening dat het rijden van een proef in een trainingsomgeving niet gelijk staat aan het rijden van een proef in wedstrijdsituatie. Hierbij wordt er gedacht aan het gebrek aan toezicht op het losrijden, het niet tussen andere deelnemers/paarden presteren en het presteren op onder andere en controleerbare omstandigheden dan op een wedstrijdterrein. Onder andere karakter en rijdbaarheid zijn speerpunten van onze fokkerijstrategie en deze komen tijdens fysieke wedstrijden anders tot uiting dan in de bekende thuis omgeving.

Derhalve worden de behaalde resultaten van de KNHS online wedstrijden vanaf 1 juli niet overgenomen en tellen deze niet mee voor de hoogste sportstand, fokwaarden en predicaten. Per 1 juli starten de regulieren wedstrijden weer, uiteraard worden deze resultaten verwerkt in onze database. De klasseringen en winstounten behaald tijdens de restricties rondom het coronavirus zijn wel verwerkt.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners