Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Genieten van jong KWPN-talent, dát kunt u tijdens de Blom Cup en de Pavo Cup! Hierin strijden veelbelovende spring- en dressuurpaarden om de prestigieuze titels...Wie worden de kampioenen van dit jaar? Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kunnen de KWPN Kampioenschappen dit jaar helaas niet doorgaan. Maar gelukkig kunnen we toch de toekomstige toppers aanschouwen in hun onderlinge strijd om de titels in de Blom Cup en de Pavo Cup. En dat is niet alles…

Want deze zomer wordt tijdens de Blom Cup (17 tm 19 augustus in Valkenswaard) aan de fokker van de beste ruin, beste hengst en beste merrie per leeftijdscategorie een fokkerspremie uitgereikt. Op deze manier ondersteunen de Vrienden van het KWPN de fokkers van succesvolle jonge sportpaarden. Op de Pavo Cup later dit jaar worden vergelijkbare premies uitgereikt. Ook op het Nationaal Kampioenschap driejarige merries (15 augustus in Ermelo) ontvangen de fokkers van de kampioenen een fokkerspremie. Op deze manier worden de fokkers van potentiele sportpaarden met de allerbeste genen en exterieur beloond.

De inschrijvingen voor zowel de Blom Cup als de Pavo Cup zijn geopend, u kunt uw paard(en) dus nog opgeven!

Eind 2019 is het KWPN de businessclub ‘Vrienden van het KWPN’ gestart, waarin de deelnemers met elkaar in contact komen en gezamenlijk de KWPN-fokkerij ondersteunen door middel van fokkerspremies. Op de KWPN Stallion Show 2020 zijn de eerste fokkerspremies uitgereikt aan onder andere de premiehengsten en de winnaars van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie dressuur en de Blom Hengstencompetitie springen.

 

Alle informatie over vrienden van het KWPN is te vinden op www.kwpn.nl/vrienden

 

 

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners