Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

- Het bericht van 10.47 uur is aangepast -

​Gezien het grote aantal aanmeldingen voor het Nationaal Kampioenschap driejarige merries en de Blom Cup zijn deze evenementen volgeboekt en zijn er geen entreetickets meer verkrijgbaar.​

Ook tijdens het Nationaal Kampioenschap driejarige merries en de Blom Cup hebben wij te maken met het naleven van de richtlijnen die door de RIVM zijn vastgesteld rondom het coronavirus. Om alle bezoekers te kunnen voorzien van een zitplaats en daarbij 1,5 meter afstand te kunnen behouden is er een beperkte capaciteit, tickets voor deze evenementen zijn helaas niet meer te verkrijgen.

Tickets geprint meenemen
Heeft u al een ticket? Let er dan goed op dat u uw registratieticket uitgeprint meeneemt naar het evenement. Een mobiele weergave van de ticket is helaas niet voldoende. Enkel met een uitgeprinte ticket wordt u toegelaten tot het evenement.

COVID-formulier Blom Cup
Naast dat ticket is het ook van belang dat u een ingevuld COVID-formulier meeneemt naar de Blom Cup in Valkenswaard. Dit formulier vindt u onderstaand en hiermee toont u aan dat u geen coronaverschijnselen of dergelijke heeft en daarmee ‘gezond’ het complex kunt betreden. Download hier het COVID-formulier en neem ook deze uitgeprint mee naar de Blom Cup.

Heeft u een ticket gekocht, maar bent u toch verhinderd? Geen probleem, dan kunt u die ticket naar ons terugsturen en maken wij het ongeldig. Het programma van het Nationaal Kampioenschap driejarige merries vindt u hier en van de Blom Cup volgt z.s.m.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners