Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Marlon Modolo Zanotelli ging er gisteravond laat in Grimaud met  VDL Edgar M (Arezzo VDL uit Aramee O.A. ster van Marlon, fokkers E. en M. Meijer uit Den Ham) met de overwinning vandoor in de 5*-Grand Prix. De Braziliaanse ruiter was met de KWPN'er één van de slechts vier combinaties, die foutloos bleven in de barrage en de enige, die onder de 36 seconden bleef. Maikel van der Vleuten was met Dana Blue (Mr. Blue uit Tulana vb prest van Hemmingway, fokker J.A.M. Bocken uit Weert) goed voor het beste Nederlandse resultaat, hij werd zevende.

Dertien van de 42 combinaties plaatsten zich voor de barrage van deze Grand Prix van Grimaud en daaronder zaten naast Van der Vleuten ook Harrie Smolders en Marc Houtzager.

Smolders kreeg met  Dolinn (Cardento uit Olinn prest PROK van Lux, fokker J.A.J. Hoppenbrouwers uit Wintelre), net als Van der Vleuten met Dana Blue, vier strafpunten in de barrage. Hij eindigde daarmee op de elfde plek. Houtzager kwam met Sterrehof’s Dante (Canturano uit Zidante ster IBOP-spr sport-dres D-OC van Phin Phin, fokker J.W.J. Soeter uit Stokkum), waarmee hij drie weken geleden het NK won, uit op acht strafpunten in de barrage en werd twaalfde.

Snel
Emanuele Gaudiano had met Chalou (v.Chacco-Blue) al gereden toen Zanotelli de ring in kwam en ging op dat moment aan de leiding met zijn foutloze rit in 36,25 seconden. Zanotelli, die vorige maand ook al een keer de 1,55m-GP won in St. Tropez en vierde werd in de 1,60m-GP met de door E. Meijer & M. Meyer uit Den Ham gefokte VDL Edgar M, dook vervolgens bijna een seconde onder die tijd en klokte af op 35,33 seconden.

Uitslag

Bron: Horses
Foto VDL Edgar M: Dirk Caremans

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners