Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Over ruim twee weken – op vrijdag 18 september - gaan vijfjarige KWPN’ers de strijd met elkaar aan om het kampioenslint op het Achterhoeks Hippisch Festijn. Wie mag zich de beste vijfjarige KWPN’er van dit moment noemen in de eventingsport? De jurering op het KWPN-Kampioenschap voor jonge eventingpaarden ligt in handen van Gert Naber en Martin Lips.

Vorig jaar wist Rens Kroeze met Jolig W het kampioenslint binnen te halen, wat Alice Naber een jaar eerder wist te doen met Intentie W. Beide sportpaarden zijn gefokt door Jan Greve uit Haaksbergen en staan ook nog altijd op zijn naam geregistreerd.

Geef uw eventer op!
Om deel te mogen nemen dient de combinatie minimaal startgerechtigd te zijn in de klasse L-eventing of in de klasse L springen. De wedstrijd is open voor paarden van alle stamboeken. Echter kunnen alleen  paarden die zijn geregistreerd in het veulenboek, register A, register B of stamboek van het KWPN in aanmerking komen voor de titel van KWPN-Kampioen. De hoogstgeplaatste KWPN'er bij deze wedstrijd wordt uitgeroepen tot KWPN kampioen. Heeft u een paard waarmee u een gooi naar de titel denkt te kunnen doen? Geef u dan snel op via het inschrijfformulier op deze pagina of via de agenda. 

Fokkerspremie van de Vrienden van het KWPN
Aan de fokker(s) van de kampioen van de KWPN’er in dit kampioenschap rijken de Vrienden van het KWPN een fokkerspremie uit. Verschillende personen en/of bedrijven hebben zich aangesloten bij de Vrienden van het KWPN en maken zich sterk voor de fokkers. Met behulp van de fokkerspremies brengen zij de waardering van de fokkers terug.

Meer informatie
Het programma en de startlijst verschijnt z.s.m. op de website. Voor meer informatie kunt u de pagina van de Jonge eventingpaarden bekijken of bezoekt u de website van het Achterhoeks Hippisch Festijn, waar het KWPN-Kampioenschap voor Jonge eventingpaarden deel van uit maakt.

Terugblik naar vorig jaar
Vorig jaar namen wij een bezoek aan het kampioenschap. We spraken Gert Naber, Jan Greve, Sanne de Jong en Renske Kroeze. Bekijk de impressie hieronder:  

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners