Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Met ruim 25 jaar ervaring is Dale International een gevestigde naam in creditmanagement en debiteurenbeheer. Dale International is geworteld in de branche, maar allesbehalve een standaard incassobureau. De signatuur van oprichter en eigenaar Sergio D’Alessandro is gevat in een unieke en persoonlijke aanpak. Zijn visie sluit aan bij de kernwaarden van het KWPN-paard: werkwillig en onverschrokken, maar ook betrouwbaar en makkelijk in de omgang. Een bewezen recept voor een vlotte betaling.

Een blijk van waardering voor de KWPN-fokkers en onderling netwerken, dat is waar de Vrienden van het KWPN voor staan. Het is een belangrijke motivatie van Sergio om zich aan te sluiten bij de Vrienden van het KWPN. “Een prachtige zet van het KWPN om fokkers te ondersteunen in het afleveren van een kwalitatief hoogwaardig fokproduct. Als Vriend van het KWPN ben je in staat om echt iets terug te doen voor de fokkerij, wat immers de basis is van onze mooie branche. Daarnaast kijk ik ook altijd weer uit naar de vele evenementen en netwerkbijeenkomsten waar we als ‘Vrienden’ elkaar ontmoeten en elkaar weten te versterken met kennis.”

Dale International - gespecialiseerd in de hippische sector
Sinds 2019 verzorgt Dale International als exclusief partner alle incassozaken voor het KWPN. “Het KWPN heeft bewust gekozen voor een gespecialiseerde partij,” zegt Sergio. “We zijn letterlijk geworteld in de branche, sterk internationaal georiënteerd en behartigen al vele jaren de belangen van hengstenhouders, dierenartsen, stamboeken, transporteurs en inseminatiestations in binnen- en buitenland. Van een eenmalige openstaande factuur tot vele tientallen, het is ons om het even. We gaan er altijd met dezelfde passie mee aan de slag. Zelfs als een zaak helemaal vastzit, als een factuur oninbaar dreigt te worden, dan nóg is er een uitweg. Neem vooral contact met ons op, want we komen altijd wel tot een oplossing.”

Equichecker
Dale International werkt volgens Sergio vanuit een persoonlijke betrokkenheid aan een gezamenlijk belang. “Eerlijk werk verdient een eerlijke beloning. Daar staan we voor en gáán we ook voor. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en geven ook eerlijk en oprecht advies. In de loop der jaren hebben we ontzettend veel kennis en informatie verzameld van debiteuren. Nogmaals, we zijn geworteld in de branche. Sectorbreed maken vele hippische ondernemers gebruik van onze incassodiensten. Dat heeft niet alleen geleid tot vele succesvolle incasso’s, maar ook tot een brede kennis over betaalervaringen in de branche. Zo kunnen we veelplegers vaak al vroegtijdig signaleren. Hét systeem om de betaalreputatie van klanten binnen de hippische sector te achterhalen, is Equichecker. Geen aanpak achteraf maar selectie aan de poort; alles in het kader van ‘debiteurenbeheer zonder zorgen’.”

Wilt u meer weten over de Vrienden van het KWPN? Bezoek de speciale pagina waar u naast de gerelateerde nieuwsberichten onder andere meer informatie vindt over de fokkerspremies, u ziet wie de verdere aangesloten Vrienden van het KWPN zijn en ook de foto’s en video’s van de uitreikingen van de fokkerspremies staan weergegeven.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners