Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De vernieuwde regels omtrent Identificatie & Registratie van paarden (I&R) houden de paardenhouders en eigenaren flink bezig en dat is ook logisch, want er staat nogal wat te veranderen. Om jullie vragen nog beter te kunnen beantwoorden organiseren we op 27 januari een webinar samen met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

Omdat er nog steeds heel veel vragen bij ons binnenkomen en het ook hartstikke logisch is dat jullie nog veel vragen hebben rondom de komende wetgeving, hebben we het LNV bereid gevonden om jullie hier direct het een en ander over te vertellen. Het webinar is zowel voor leden als niet-leden van LTO en begint met een presentatie vanuit LNV over de nieuwe I&R. Vervolgens is het mogelijk om via de chatfunctie in het webinar vragen te stellen.

Vragen direct beantwoord
Voorzitter van LTO vakgroep paardenhouderij, Marieke Toonders is de host van de avond die ervoor zal zorgen dat alles gestroomlijnd loopt. Tevens zal zij erop toezien dat de simpele vragen die worden gesteld in de chat beantwoord worden. De complexe vragen worden live in het webinar gesteld en direct beantwoord door medewerker van LNV.

Het webinar vindt plaats op woensdagavond 27 januari om 20.00 uur. Wil je toegang tot het webinar en direct je vraag stellen aan het LNV? Geef je dan nu op via deze link.

Bron: LTO Nederland

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners