Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Regio Zeeland

Welkom bij de regio Zeeland

Studieclub WPZ

De studieclub warmbloed paarden Zeeland is op 9 september 2004 opgericht door de toenmalige fokvereniging Noord- en Midden Zeeland. De studieclub bestaat uit een hechte groep liefhebbers van het warmbloed paard. 

​In de afgelopen jaren zijn er heel wat studieprojecten voorbij gekomen. Van lezingen over uiteenlopende paardgerelateerde onderwerpen tot excursies en stalbezoeken. De organisatie ervan wordt door de leden zelf verzorgd. Bij aanvang van een nieuw seizoen worden de verschillende organisatiegroepjes samengesteld. Ook wordt vaak de samenwerking gezocht met het KWPN regio Zeeland in de organisatie van evenementen. Dankzij een kleine sponsorbijdrage van onze regio, worden enkele van deze avonden ook opengesteld voor KWPN leden.

De Studieclub Warmbloed Paarden is een selecte groep liefhebbers en gebruikers van het (KWPN) warmbloed paard. Het maximaal aantal leden is vastgesteld op 35 personen.

Momenteel hebben we weer ruimte voor nieuwe ACTIEVE leden.  Belangstellenden kunnen hun (paardgerelateerd) CV met motivatie insturen aan de secretaris, Annemarie van der Veer-Lenselink via e-mail veerenco@zeelandnet.nl. U komt dan op de wachtlijst.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HOVZ

In 2009 vonden een aantal SWPZ leden het tijd voor een nieuwe uitdaging en werd de HOVZ (Hengsten Opfok Vereniging Zeeland) opgericht. Het doel van de HOVZ is om een hengstveulen aan te schaffen, op te fokken en voor te brengen op de KWPN hengstenkeuring. Op dit moment is Kolbert (v. Governor x Ferro) in de opfok bij de familie Van den Broeke. Kolbert werd aangekocht op de veulenveiling Limburg.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners