Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De Biscayo-zoon Icarus V heeft na twee onderdelen van de halve finale van de Blom Cup het beste resultaat geboekt onder Ruben Romp. De beste 20 komen morgen terug voor de finale.

Opnieuw kregen de zevenjarigen een mooie proef voorgeschoteld op het hoofdterrein van Tops International Arena in Valkenswaard. Zes combinaties zijn beide dagen geheel foutloos gebleven en vandaag in het tweefasenparcours boekte Ruben Romp de snelste rit met Icarus V (Biscayo uit Carentina van Caretino, fokker M. Verschoor uit Haarle) van Rinus Blom en Robert Muntel. Daarmee kon de hoofdsponsor van de KWPN Kampioenschappen de eerste prijs aan zijn eigen paard uitdelen. Tweede werd Olivier van der Vaart met de Indoctro-merrie Ina-Zeldenrust sport-spr (uit Wefarina van Radisson) van fokker A. van Oversteeg uit Sprang-Capelle. Marwin van den Nieuwenhuijzen pakte de derde prijs vandaag met de Elvis ter Putte-nakomeling Ikigai (uit Okori-Retti prest van Iroko) van Martien en Frans Burgers uit Moergestel. Vier jaar geleden won dit paard de VSN-Trofee.

Niet minder dan vier KWPN-goedgekeurde hengsten zijn bij de beste 20 geëindigd, en daarmee geplaatst voor de finale morgen. Daarin zal James Billington aan de start komen met Incanto VDL (Kannan uit Donnalina ster pref PROK van Indoctro, fokker Gebroeders Lohuis uit Nijverdal), Bas Moerings is traditiegetrouw van de partij met Ipsthar (Denzel van ’t Meulenhof uit Vestha stb prest van Farmer, fokker Jan Moerings uit Oud-Gastel), Patrick van der Schans rijdt de vermogende Investment I.B. (Kannan uit Reggae elite sport-spr pref prest PROK van Emilion, fokker G.J.H. Markhorst-van de Velde uit Brucht)en ook Alex David Will komt met zijn hengstencompetitie-winnaar Inaico VDL (Indoctro uit Beach Quella van Baloubet du Rouet, fokker J. Aegten uit Bocholt) aan de start in de finale.

Bekijk hier alle uitslagen en verdere informatie over de Blom Cup.

JS voor KWPN / Foto Icarus V – HippoFoto

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners